Kan je anonieme melding maken gevaarlijke hond?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

MaLot (Gast)

Hoi, v

honden page profiel AnoniemAnoniem

Daar ging even iets fout, sorry.

 

honden page profiel pim pim

honden foto van pim

Weet je van wie de hond is? Kan je anders eens een praatje met de eigenaar maken? 

 

En anders zou ik het melden bij de wijkagent. Misschien kan die iets betekenen en dan heb je het uit voorzorg in iedergeval gemeld. 

honden page profiel AnoniemAnoniem

X

honden foto van Angelique, Kleine Maybe en Tess <3

Ik kon geen anonieme melding doen bij 144.

honden page profiel pim pim

honden foto van pim

Meldingen bij de wijkagent kunnen anoniem blijven. Echter verschilt het denk ik enorm of een wijkagent dit zal oppakken of niet. Maar het proberen waard lijkt me. 

honden page profiel sorayasoraya

honden foto van soraya

Als ik ergens een melding maak moet ik gewoon mijn naam enz doorgeven.

 

Ik hoop niet eens dat het kan, want dan kan iedereen bijv. een buur aangeven waar ze ineens een hekel aan hebben.Of gewoon een hekel hebben aan honden in het algemeen.

honden page profiel pim pim

honden foto van pim

Bedoel inderdaad niet dat je de melding zelf annoniem kan doen maar wel dat de wijkagent geen uitspraak doet over wie de melding heeft gemaakt en dus annoniem houdt. Sorry voor de verwarring! 

honden page profiel ..

honden foto van .

Hmmm lijkt me idd lastig... ik zou daarvoor gewoon even naar 0900 8844 bellen voor advies. Dan hoef je nog geen melding te doen of de naam en gegevens van de baas te geven maar kan je wel advies en informatie krijgen over hoe zoiets werkt. 

 

Aan de ene kant snap ik wel dat je juist niet zn meldpunt moet willen omdat er dan allemaal loze meldingen binnen komen. Maar aan de andere kant vind ik het soms ook wel fijn als zoiets zou bestaan. Maargoed dan moet er wel echt goed mee omgegaan worden. 

 

Ik weet wel dat je voor een aanlijnplicht of muilkorfplicht bij de gemeente moet zijn. Wie weet kan je daar ook eerst eens informeren voordat je een melding maakt. 

honden page profiel AnoniemAnoniem

" Als ik ergens een melding maak moet ik gewoon mijn naam enz doorgeven.
 
Ik hoop niet eens dat het kan, want dan kan iedereen bijv. een buur aangeven waar ze ineens een hekel aan hebben.Of gewoon een hekel hebben aan honden in het algemeen. "

 

Met welke gevolgen? Dat zal administratief veel werk kosten, maar er zal heus niet veel gebeuren bij een enkele melding. 

 

 

honden page profiel AnoniemAnoniem

-

b (Gast)

Kijk dit is een vraag waar ik nu ook mee zit. Ben niet bang voor honden. Maar ook mijn Buurman heeft een hond die nog wel eens wel aanvallen. (De buurman is ook geen fris type) het beest loopt vaak los door de straat heen. En laat tot nu toe mensen met rust. Maar als ik met mijn hondje (kruizing shi tzu maltezer) de deur uit ga of de straat in loop heb ik haar al op de arm uit angst dat mijn hondje het slachtoffer word

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^