Waar bestellen jullie vlees en snacks??

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel NaomiNaomi

honden foto van Naomi

Waar bestellen jullie kvv of barf? En bestellen jullie ook snacks online? Zoals kophuid of andere dingen?

 

 

honden page profiel MaartMaart

honden foto van Maart

Vlees bij Go Will

Snacks geef ik enkel maar tijdens de zomermaanden, die bestel ik bij cool4pets meestal. Trainingshapjes voor de fitness gewoon bij zooplus.

honden page profiel NullNull

honden foto van Null

Snacks bestel ik bij Ozzles dogfood of koop ik in de dierenwinkel.

Heel blij met Ozzles  ze hebben ook kvv dacht ik, maar daar heb ik geen ervaring mee.

honden page profiel DaydreamerDaydreamer

honden foto van Daydreamer

ik ga vanaf aankomende maand bij gowill kvv bestellen , barf bestel ik bij barfwebshop en snacks bij zooplus tegelijk met kattenspul

honden foto van Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)

Nee ik bestel niks, ik haal de Renske brokken bij tuinland daar is het het goedkoopste. Haar kvv haal ik bij een verkooppunt hier in de buurt en haar kluiven haal ik bij een dierenvoordeelshop, naast de tuinland.

Die voordeelshop zegt het goedkoopste te zijn , maar de Renske brokken zijn daar 10 euro duurder dan in tuinland. Maar ze hebben daar wel meer keuze in kluiven.

honden page profiel 3 muisjes3 muisjes

honden foto van 3 muisjes

Kvv en gedroogde snacks koop ik bij http://www.animalfoodexpress.nl/ 

 

En eens in de zoveel tijd bestel ik de orijen freeze dried snacks bij eko4petz, omdat dat zo'n beetje de enige website is de alle smaakjes daarvan heeft...  

 

Vroeger bestelde ik ook nog wel van die kleine trainer snoepjes in bulk bij zooplus, maar nu ik zelf een droger heb maak ik die gewoon zelf 

honden page profiel RobRob

honden foto van Rob

KVV en Barf koop ik via barfplaats.nl

 

honden page profiel LavinaLavina

honden foto van Lavina

Geen kvv of barf maar voor de snacks ga ik naar.

 

Dogsnacksliemers .nl? 

 

Veel variate en gezonde dingen, en absoluut niet de duurtste. Vriendelijke en goede service ook 

honden foto van Mila en de hondjes Kaylo & Tika

kvv en barf bestel ik bij Mikapetfood (voorheen stolkpetfood) en lotgering. Ik droog zelf snacks en het vlees voor de droger bestel ik ook voornamelijk bij Mika of bij een bedrijf hier in de buurt. 

 

Af en toe op een event zoals zwerfdierenfestival of het animal event sla ik groot knaagwerk in zoals gedroogde kophuid en geelhaar. Meestal heb ik het geduld niet om dat zelf te drogen. 

honden page profiel Marijn en OllieMarijn en Ollie

honden foto van Marijn en Ollie

Ik volg even :-)

honden page profiel buyse veroniquebuyse veronique

honden foto van buyse veronique

Ik koop haar snacks bij www.dogbite.nl goedkoop en mooi verpakt altijd smullen voor mijn viervoeter 

honden foto van Lisa; Bobbie, Bentley & Lilly

Ik volg 

honden page profiel ..

honden foto van .

Volg! 

 

Hier worden de snacks bij de plaatselijke dierenwinkels,pets place, intratuin, welkoop etc gekocht. Of online via zooplus of agradi. 

honden page profiel Mila & MaraMila & Mara

honden foto van Mila & Mara

Ik volg :)

honden page profiel --

honden foto van -

Barf bij dogmeat.nl en snacks meestal bij bullepees.nl. Al droog ik de trainers en kleinere dingetjes nu zelf :)

honden page profiel Mila & MaraMila & Mara

honden foto van Mila & Mara

Wij bestellen snoepjes trouwens bij zooplus, tim's of huisdierplein :)

honden page profiel BullekeBulleke

honden foto van Bulleke

Ik bestel de hondensnacks vrijwel altijd bij www.hondjekoek.nl, zij hebben een megakeuze aan gedroogde snacks. Heb eigenlijk nog geen ander bedrijf gevonden die uitgebreider is. Eko4pets komt ook aardig in de buurt, deze is alleen wel een stukje duurder.

honden page profiel Anke,Vaös&LeinAnke,Vaös&Lein

honden foto van Anke,Vaös&Lein

KVV bestel ik op naturepet.nl Deze week is mijn eerste bestelling barf binnen gekomen van dogmeat.nl

 

 

honden page profiel laura   Diva&Novalaura Diva&Novagoedgekeurde fokker

honden foto van laura   Diva&Nova

Voer online, snacks geef ik alleen bij fun class en haal ik daar, gedroogd vlees. Soms een kauwstaaf tussendoor gewoon bij de dierenwinkel van farmfood

honden foto van Danielle, Kyra †, Kaylin en Djaira

Kvv bestel ik altijd via www.dogmeat.nl en snacks meestal via www.snack4dogs.nl, maar ook weleens via Zooplus, witjesverzendhuis of andere Webshopsstraat ( ligt eraan wat ik nodig heb en waarmee het goedkoopst is )

girly (Gast)

De laatste keer bestelde ik bij topdierenshop.nl. Dat is ook de laatste keer geweest. Ik werd helemaal plat gemaild na die bestelling. Ik heb verzocht ermee te stoppen maar daar geven ze geen gehoor aan. Sterker nog, ze gaan er gewoon mee door.

Jammer, en ook dom want dat kost dus klanten. Prijs, verzending en kwaliteit is in orde maar het spammen is hopeloos. Dat is me die ergernis niet meer waard. In het vervolg ws. weer bij Brekz bestellen of andere scherpe aanbieder. Daar wil ik dan zelfs best iets meer voor betalen om van dat gespam af te zijn.

honden page profiel ..

honden foto van .

" Ik bestel de hondensnacks vrijwel altijd bij www.hondjekoek.nl, zij hebben een megakeuze aan gedroogde snacks. Heb eigenlijk nog geen ander bedrijf gevonden die uitgebreider is. Eko4pets komt ook aardig in de buurt, deze is alleen wel een stukje duurder. "

 

Thanks! Naar zn site was ik opzoek. Ik zocht nog natuurlijke en gezonde trainers voor Puk. Die zijn daar veel te vinden. 

 

Weet iemand toevallig wat 'ruw vet' betekend. Ik zie dan bijvoorbeeld trainers van 98% zalm 1.5% appelvezel en 0.5% mineralen. Daar staat bij dat het een gezonde snack is. Maar er staat ook van bestaat uit zoveel procent 'ruw vet'. Dat was hier 28% ofzo.. klinkt niet echt gezond en iets waar Puk dus snel van aankomt... 

 

Ik zag bij meerdere gezonde snacks een hoog 'ruw vet' gehalte... 

honden page profiel 3 muisjes3 muisjes

honden foto van 3 muisjes

"  
Thanks! Naar zn site was ik opzoek. Ik zocht nog natuurlijke en gezonde trainers voor Puk. Die zijn daar veel te vinden. 
 
Weet iemand toevallig wat 'ruw vet' betekend. Ik zie dan bijvoorbeeld trainers van 98% zalm 1.5% appelvezel en 0.5% mineralen. Daar staat bij dat het een gezonde snack is. Maar er staat ook van bestaat uit zoveel procent 'ruw vet'. Dat was hier 28% ofzo.. klinkt niet echt gezond en iets waar Puk dus snel van aankomt... 
 
Ik zag bij meerdere gezonde snacks een hoog 'ruw vet' gehalte...  "

 

Ik denk dat je het teveel aan het vergelijken bent met menseneten. Voor mensen is het altijd het "weinig vet" wat iets een gezondere keuze zou maken, voor een hond maakt dit het alleen maar ongezonder. Hoe meer vet en eiwit er in een snoepje zit hoe minder koolhydraten (suikers) er in zullen zitten. En het liefst wil je je hond zo min mogelijk koolhydraten voeren, want honden zijn er helemaal niet op gemaakt om grotendeels op koolhydraten te branden, ze zijn veel efficiënter in het verbranden van vetten.  

honden page profiel LizLiz

honden foto van Liz

Ik heb best lang met paarden gewerkt en daar haalden wij het voer bij een zaak voor boeren. Simpel gebouw zonder opsmuk en vriendelijke mensen die hielpen om de zeer zware zakken in mijn auto te tillen.

 

Eerst haalde ik het hondenvoer bij de fokker maar dat was wel erg ver weg dus na zo'n 1,5 jaar ben ik daarmee gestopt. Toen naar een dierenspeciaalzaak tot het voer daar wel erg duur werd. Toen naar de boerenbond tot mijn hond allergische reacties op bijna al het voer begon te vertonen en toen kwam ik weer uit bij die handel voor boeren. Goede adviezen, prima service en goede kennis van de producten. Nu de zakken nog maar 12kg wegen (tegen 60 kg voor de paarden) tillen ze de boodschappen nog steeds voor me in de auto.

 

Ik voel me altijd verwend daar. Ook omdat ze hun klanten gewoon kennen, bij naam, bij dieren die ze hebben, die namen en de geschiedenis van de dieren qua voer e.d. Ik hoef nooit te vertellen welk voer ik kom halen; ze zien me en weten precies waar ik voor kom.

honden page profiel ..

honden foto van .

"  
Ik denk dat je het teveel aan het vergelijken bent met menseneten. Voor mensen is het altijd het "weinig vet" wat iets een gezondere keuze zou maken, voor een hond maakt dit het alleen maar ongezonder. Hoe meer vet en eiwit er in een snoepje zit hoe minder koolhydraten (suikers) er in zullen zitten. En het liefst wil je je hond zo min mogelijk koolhydraten voeren, want honden zijn er helemaal niet op gemaakt om grotendeels op koolhydraten te branden, ze zijn veel efficiënter in het verbranden van vetten.   "

 

Bedankt voor je uitleg! Ik bekeek het inderdaad vanaf de menselijke kant. Koolhydraten wist ik wel inderdaad maar ik schrok van de hoeveelheid vet haha. 

 

Puk zal je dankbaar zijn want die krijgt nu (bijna) 100% zalm trainers.  ik had ze stiekem alweer weggeklikt hahaha. 

honden page profiel 3 muisjes3 muisjes

honden foto van 3 muisjes

"  
Bedankt voor je uitleg! Ik bekeek het inderdaad vanaf de menselijke kant. Koolhydraten wist ik wel inderdaad maar ik schrok van de hoeveelheid vet haha. 
 
Puk zal je dankbaar zijn want die krijgt nu (bijna) 100% zalm trainers.  ik had ze stiekem alweer weggeklikt hahaha.  "

 

Hahaha, nou, geniet er van Puk 

honden foto van Angelique; Bruno, Charlie & Fenna

Ik volg mee! 

 

Zie hier allemaal sites voorbij komen die ik nog niet kende :)  vanmiddag even lekker snuffelen haha! 

 

Ik bestel meestal snackjes op Zooplus :) 

honden page profiel Jaleesa & FlókiJaleesa & Flóki

honden foto van Jaleesa & Flóki

Ik bestel sinds kort kvv en barf van oervoer.com Zijn daar echt heel tevreden mee. Snacks van een hele fijne winkel hier die speciaal gericht is op honden. Dat is ook waar wij soms Tammenga vlees voor Ivarr halen.

Fijn om eens te horen van andere websites!

honden page profiel floortjefloortje

honden foto van floortje

Ik volg:-)

honden foto van Mila en de hondjes Kaylo & Tika

" De laatste keer bestelde ik bij topdierenshop.nl. Dat is ook de laatste keer geweest. Ik werd helemaal plat gemaild na die bestelling. Ik heb verzocht ermee te stoppen maar daar geven ze geen gehoor aan. Sterker nog, ze gaan er gewoon mee door.
Jammer, en ook dom want dat kost dus klanten. Prijs, verzending en kwaliteit is in orde maar het spammen is hopeloos. Dat is me die ergernis niet meer waard. In het vervolg ws. weer bij Brekz bestellen of andere scherpe aanbieder. Daar wil ik dan zelfs best iets meer voor betalen om van dat gespam af te zijn. "

 Helemaal onderaan elke mail van hun staat een linkje met ''uitschrijven'' 

pagina 1 van 3 12 3
Volgende forumvraag: Gestoomde worsten
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^