Veel plassen na diarree?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel AlexandraAlexandra

honden foto van Alexandra

Dag allemaal !

 

Onze Duitse Herder is nu 3 maanden oud. Hij heeft maandag zijn rabies spuit gekregen, en had dinsdag wat zachtere ontlasting en sinds woensdag diarree. Woensdag voormiddag naar de DA geweest, en Dia Tab gekregen, samen met een spuitje moest het door ontsteking komen(geen idee welke -.- ). Woensdag was me al opgevallen dat hij ineens enorm veel begon te plassen. Niet alleen veel qua 'volume', ook veel qua 'hoe vaak'.

Zijn ontlasting was genormaliseerd woensdag avond. Hij had nog nooit in zijn bench geplast bijvoorbeeld, en donderdagochtend had wel in zijn bench geplast. Is dit normaal ? Kan dit komen van de spuit of de tabletten ?

Ik bel morgen sowieso naar de DA voor de zekerheid, maar ik ben benieuwd naar jullie ervaringen !

 

(P.S. Hij drinkt goed, evenveel als voor de 'problemen')

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP)

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

Volgens mij wordt er bij ontstekingsremmende middelen altijd gezegd dat de hond meer kan gaan drinken. Bij injecties na bijv. een hondenbeet of wond heb ik dat toch al meerdere keren meegemaakt dat dat er specifiek bij gezegd werd.

honden page profiel NullNull

honden foto van Null

Ja dat kan door de medicatie komen of door de enting. Toen Java haar cocktail had gekregen plaste ze ook in haar bench.

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

" Volgens mij wordt er bij ontstekingsremmende middelen altijd gezegd dat de hond meer kan gaan drinken. Bij injecties na bijv. een hondenbeet of wond heb ik dat toch al meerdere keren meegemaakt dat dat er specifiek bij gezegd werd. "

 Klopt ja. Obi heeft nu prednison als pijnstiller en antibiotica en ik werd hiervoor gewaarschuwd. En het klopt ook... Hij had vanmorgen zijn drinkbak helemaal leeg. 

Volgende forumvraag: Anorexia bij jack russell?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^