Plassen jullie honden in de tuin?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Len@ en JazzLen@ en Jazz

honden foto van Len@ en Jazz

Onze honden die we hebben of hadden mochten in de tuin.

De spaniel geneerde zich nergens voor.

Maar alleen in nood.

Als ik alleen thuis ben en ziek. Of als een hond oud is en vaker naar buiten moet.

 

Jazz heeft als pup in de tuin geplast daarna nooit meer.

Wil niet of denkt dat het niet mag.

 

Nou ja,in nood staan er bomen in de straat of gras achter ons huis.

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Hier voor de honden een uitlaatplek, de tuin blijft schoon daar zullen ze nimmer wat doen......een eigen wc, waar ze gebruik van mogen maken.... ik ben alleen en ga savonds niet de deur uit en in het donker aan een drukke verkeersweg lopen....    Ik vind het een groot voordeel, bams heeft verscheidenen operaties ondergaan, hoe had ze anders haar behoeftes moeten doen., en ik zelf heb heel wat meegemaakt met een heel zwaar ongeluk, degene die haar kwamen uitlaten, kwamen niet regelmatig, dan kon ik de deur opendoen en ze ging en kon zelf plassen.........een goede uitlaatplaats hoef je niet te ruiken, en niemand heeft er last van.... alleen maar voordeel heb ik er van.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Bams heeft een keer een blaasontsteking gehad, om de tien minuten naar buiten, riem om en rennen, zielig, haar plas liet ze gewoon lopen, op straat, eer wij de hond kunnen laten plassen ben je een heel eind verder...hier niets voor de deur, alleen maar stres, nu deur open en gaan, ook snachts, de deur staat dan gewoon open en ze kan gaan als het nodig is.....geen stres meer voor mezelf niet en zeker voor de hond niet.

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :)

honden foto van Jeanine :)

" Hier voor de honden een uitlaatplek, de tuin blijft schoon daar zullen ze nimmer wat doen......een eigen wc, waar ze gebruik van mogen maken.... ik ben alleen en ga savonds niet de deur uit en in het donker aan een drukke verkeersweg lopen....    Ik vind het een groot voordeel, bams heeft verscheidenen operaties ondergaan, hoe had ze anders haar behoeftes moeten doen., en ik zelf heb heel wat meegemaakt met een heel zwaar ongeluk, degene die haar kwamen uitlaten, kwamen niet regelmatig, dan kon ik de deur opendoen en ze ging en kon zelf plassen.........een goede uitlaatplaats hoef je niet te ruiken, en niemand heeft er last van.... alleen maar voordeel heb ik er van. "

 Hier ook eigen wc een heeeelle grote ... geintje .... maar dat Is denk ik wat Anny bv ook bedoelde ... Nederlandse tuinen zijn veel kleiner dan hier.

 

Hier geen last van geurtjes ook behalve van de boer naast ons van de mest maar vind dat ook niet eens vies  

honden foto van Nori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace

"  Hier ook eigen wc een heeeelle grote ... geintje .... maar dat Is denk ik wat Anny bv ook bedoelde ... Nederlandse tuinen zijn veel kleiner dan hier.
 
Hier geen last van geurtjes ook behalve van de boer naast ons van de mest maar vind dat ook niet eens vies   "

 Ohja die geur hangt hier ook wel eens. Ons dorp is omringt door boeren.

Maar daar wen je ook snel aan en dan ruik je t niet meer.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

"  Hier ook eigen wc een heeeelle grote ... geintje .... maar dat Is denk ik wat Anny bv ook bedoelde ... Nederlandse tuinen zijn veel kleiner dan hier.
 
Hier geen last van geurtjes ook behalve van de boer naast ons van de mest maar vind dat ook niet eens vies   "

 Ik zeg maar zo als het een vervanging is van uitlaten wandelen, dan ben je verkeerd bezig, en dat is bij niemand toch de bedoeling.........het heeft wel zoveel voordelen, geen stres voor niemand, en als je je hond goed opvoed dat er alleen daar mag geplast worden blijft elders de tuin schoon......

honden page profiel NullNull

honden foto van Null

Java plast hier wel gewoon in de tuin. Ze plast niet op de tegels maar op de grond en de poep ruim ik meteen op. Van de week begon ze om 4 uur 's ochtends te piepen, dan ga ik me echt niet aankleden om dr uit te laten. Dus lekker in de tuin, ze plast meteen, en weer naar bed. 

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :)

honden foto van Jeanine :)

"  Ohja die geur hangt hier ook wel eens. Ons dorp is omringt door boeren.
Maar daar wen je ook snel aan en dan ruik je t niet meer. "

 Ja doet me aan vroeger denken hoe ik opgegroeid ben beetje nostalgie dan haha 

honden page profiel Yin, Yang & ikYin, Yang & ik

honden foto van Yin, Yang & ik

Geen kleine kinderen wat voor mij de enige 'no go' zou zijn. Hier dus ook geen enkel probleem, is de tuin(woning) op uitgezocht en op ingericht. De ene markeert zich bij tijden gek en de ander boeit het meestal niet. Gaat als hij gaan moet. Als een vreemde vos in mijn tuin kakt mogen mijn mannen daar gewoon honds over heengaan op hun terrein.

 

Twee terrasjes voor ons waar ze uitzichzelf niks doen, de rest daar mogen ze zelf over regeren.

 

Wij wonen ook zo wat in het bos snap niet wat dat ermee van doen heeft. 

honden page profiel LizLiz

honden foto van Liz

"  Ik zeg maar zo als het een vervanging is van uitlaten wandelen, dan ben je verkeerd bezig, en dat is bij niemand toch de bedoeling.........het heeft wel zoveel voordelen, geen stres voor niemand, en als je je hond goed opvoed dat er alleen daar mag geplast worden blijft elders de tuin schoon...... "

 Ik laat mijn hond 3 keer per dag uit. Soms kort, soms lang en alles daar tussen. Daarnaast nog de dingen die we samen doen en ondernemen waarbij ook vaak wel even de mogelijkheid is om te plassen/poepen. Ik ga ook het bos in als het nog of al donker is in de winter. Ik heb een hond bij me toch? Maar langs een drukke weg lijkt me sowieso niets, zeker niet in het donker.

 

Ze vraagt nooit tussendoor.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Hier mag niet in de tuin geplast en gepoept.



Als 1 van de honden ziek is gewoon vaak tot heel vaak naar buiten ook in de nacht.
Maakt niet uit hoe vaak.(ook niet qua weer)
Jas over pyama,laarzen aan en naar buiten.
bv bij diarree of blaasonsteking.
"

 Buiten de tuin.....      diaree of een blaasontsteking.....eer ik jas en laarzen aan heb is het nodige toch al gebeurd...in huis, nee deur open en op eigen wc...geen stres, wel zo makkelijk.....   en bij een blaasontsteking, moet je buiten blijven, om de tien minuten wordt er toch naar buiten gegaan....   aangezien ik een heel eind moet lopen dan kan ik gelijk weer terug, nee dat is geen doen.... ik doe de deur wel open...en als mijn hond diaree heeft, dat is pardoes..moet ik ook buiten blijven...geeft veel stres toch,nu snel de deur open en hoppa, grote zucht en klaar.

honden page profiel ..

honden foto van .

Puk poept en plast niet in de tuin. Het is zelfs zo erg dat toen ze een flinke buikgriep had wij als een soort estafette steeds naar de uitlaatplek moesten rennen. 

Dan liep je met haar buiten, dacht je dat het opgehouden was, ging je naar huis en een paar minuten later kon je weer... 

Toen kon ze het 1 keer niet houden en heeft helemaal achterin de tuin gepoept. Wij reageerde er niet op. Maar toch kwam ze heel bangig sluipend aangelopen. Toen hebben we haar flink moeten knuffelen en 'belonen' voordat ze overtuigd was dat we écht niet boos waren. 

 

Bij ons had ze nog nooit iets in de tuin gedaan dus ook nog nooit op haar donder ervoor gehad. Maar ze is een herplaatser en wie weet wat er vroeger allemaal gebeurd is. 

 

Zo ook een paar maanden terug toen ze in huis had gepoept toen ze alleen was. Wij deden niks zeiden niks moesten eigenlijk alleen maar lachen want het lag achter de kamerdeur en iemand kwam binnen als 1e en je raad het al... alles uitgeveegd over de vloer. 

Toen dook ze ook helemaal in elkaar en zelfs bij haar gaan zitten en aaien vertrouwde ze niet. Heel naar allemaal! 

 

Dus nope.. alleen in zéér ernstige nood poept Puk in de tuin/huis. En ze voelt zich dan ook heel schuldig, wat vanuit ons niet nodig is. 

Plassen is nog nooit gebeurd in huis/tuin. 

 

Een keer liep ze te zeuren in de tuin bij de poortdeur. Soms doet ze dit en dan is er 'iets' in de poort. Vaak als je dan de poortdeur open doet en laat zien dat er niks is dan is het goed. Nu stond ze daar op onze eigen straat, de poort in te kijken... nogsteeds zenuwachtig doen, ik geef het commando 'toe maar' als in 'loop de poort maar in en wijs aan wat je dwars zit', rent ze opeens de poort uit, hoek om, straat steekt ze over en ik erachteraan rennen... wat is dit dan? Rent ze weg? Ontsnapt ze? Pukkkkk wat doe je? Stoppp nouuhouuu! Nergens naar luisteren, me zusje, vriendin met hond, moeder rennen de straat ook op. Komt Puk aan bij een uitlaatveldje en mevrouw gaat zitten plassen... toen ineens was alles weer goed. Is ze nog netjes zonder riem of iets mee naar huis gelopen. Later hebben we wel dubbel gelegen van het lachen. 

 

Dus nee... Puk die móet echt een uitlaatplek hebben om uberhaupt iets te doen. 

 

honden page profiel LizLiz

honden foto van Liz

"Wij wonen ook zo wat in het bos snap niet wat dat ermee van doen heeft.  "

 Omdat het voor mij qua moeite/tijd niets uitmaakt of ik naar de tuin of naar het bos loop? Dan heb ik toch gemakkelijk praten in verhouding tot iemand die eerst naar een park of zo moet wandelen? Dan begrijp ik best dat je voor de hoge nood je tuin gebruikt. Zou ik dan ook doen.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

"  Ik laat mijn hond 3 keer per dag uit. Soms kort, soms lang en alles daar tussen. Daarnaast nog de dingen die we samen doen en ondernemen waarbij ook vaak wel even de mogelijkheid is om te plassen/poepen. Ik ga ook het bos in als het nog of al donker is in de winter. Ik heb een hond bij me toch? Maar langs een drukke weg lijkt me sowieso niets, zeker niet in het donker.
 
Ze vraagt nooit tussendoor. "

 Wat voor de een heel normaal is is voor een ander toch anders....mijn hond hoef nimmer te vragen, regelmaat hier, maar niet altijd zijn de omstandigheden zo dat je met de hond buiten kan lopen, bijvoorbeeld als je hond geopereerd is, of wat mij is overkomen, vijf maanden niet uit de voeten gekund, verbrijzeld bekken en meer, gebroken voet er ook nog bij, dan zal je toch een  oplossing moeten zoeken....en tuurlijk komen er mensen om je hond mee te nemen, maar als het hun uitkomt en niet als mijn hond nou net moet, dan is het heerlijk om een eigen wc te hebben, geen stres....   vijf maanden is lang, en dan moet je maar net mensen treffen die dit volhouden, die hebben niet altijd tijd voor je.....geeft niets, deur open en bams wist de weg...ooo en ik verdedig me niet hoor, hahaha, ieder doet maar hoe hij/zij het gewend zijn, ik wilde vroeger nimmer dat de hond in de tuin ging, maar sinds ik bams heb ben ik alleen, gelijk een wc aangelegd voor omstandigheden, en nimmer geen spijt van gehad.

honden page profiel LizLiz

honden foto van Liz

" Puk poept en plast niet in de tuin. Het is zelfs zo erg dat toen ze een flinke buikgriep had wij als een soort estafette steeds naar de uitlaatplek moesten rennen. 
Dan liep je met haar buiten, dacht je dat het opgehouden was, ging je naar huis en een paar minuten later kon je weer... 
Toen kon ze het 1 keer niet houden en heeft helemaal achterin de tuin gepoept. Wij reageerde er niet op. Maar toch kwam ze heel bangig sluipend aangelopen. Toen hebben we haar flink moeten knuffelen en 'belonen' voordat ze overtuigd was dat we écht niet boos waren. 
 
Bij ons had ze nog nooit iets in de tuin gedaan dus ook nog nooit op haar donder ervoor gehad. Maar ze is een herplaatser en wie weet wat er vroeger allemaal gebeurd is. 
 
Zo ook een paar maanden terug toen ze in huis had gepoept toen ze alleen was. Wij deden niks zeiden niks moesten eigenlijk alleen maar lachen want het lag achter de kamerdeur en iemand kwam binnen als 1e en je raad het al... alles uitgeveegd over de vloer. 
Toen dook ze ook helemaal in elkaar en zelfs bij haar gaan zitten en aaien vertrouwde ze niet. Heel naar allemaal! 
 
Dus nope.. alleen in zéér ernstige nood poept Puk in de tuin/huis. En ze voelt zich dan ook heel schuldig, wat vanuit ons niet nodig is. 
Plassen is nog nooit gebeurd in huis/tuin. 
 
Een keer liep ze te zeuren in de tuin bij de poortdeur. Soms doet ze dit en dan is er 'iets' in de poort. Vaak als je dan de poortdeur open doet en laat zien dat er niks is dan is het goed. Nu stond ze daar op onze eigen straat, de poort in te kijken... nogsteeds zenuwachtig doen, ik geef het commando 'toe maar' als in 'loop de poort maar in en wijs aan wat je dwars zit', rent ze opeens de poort uit, hoek om, straat steekt ze over en ik erachteraan rennen... wat is dit dan? Rent ze weg? Ontsnapt ze? Pukkkkk wat doe je? Stoppp nouuhouuu! Nergens naar luisteren, me zusje, vriendin met hond, moeder rennen de straat ook op. Komt Puk aan bij een uitlaatveldje en mevrouw gaat zitten plassen... toen ineens was alles weer goed. Is ze nog netjes zonder riem of iets mee naar huis gelopen. Later hebben we wel dubbel gelegen van het lachen. 
 
Dus nee... Puk die móet echt een uitlaatplek hebben om uberhaupt iets te doen. 
  "

 Gewéldig!  Ik schoot echt in de lach achter mijn laptop.

 

Maar hoe zit dat dan eigenlijk met ongelukjes waar je na de daad achter komt? Ik dacht altijd dat een hond dat helemaal niet meer kon koppelen aan de daad en hond zelf en dat 'schuldig kijken' alleen een reactie was op de reactie van de baas? Dat klopt dan niet?

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

"  Omdat het voor mij qua moeite/tijd niets uitmaakt of ik naar de tuin of naar het bos loop? Dan heb ik toch gemakkelijk praten in verhouding tot iemand die eerst naar een park of zo moet wandelen? Dan begrijp ik best dat je voor de hoge nood je tuin gebruikt. Zou ik dan ook doen. "

 Klopt, hier moet een heel eind gelopen worden eer de hond veilig haar behoeften kan doen....en in het donker kan het al helemaal niet, gevaarlijke weg die niet goed verlicht is, maar nogmaals, als er een goede plek in de tuin wordt gezocht en de hond het daar netjes doet, geen punt.....                          weet iemand van jullie wat een galaanval betekend ? Dan kan je de hond niet uitlaten, of een spit aanval, ook dan niet...            .dan is het toch heerlijk een goed plekje in de tuin, enne...ik ben nu weer gezond,maar nog steeds mogen ze hier in de tuin.....voor als het straks weer echt nodig is, zonder angst de wc gebruiken, lees als een hond het niet gewend is dat ze dan met stres de tuin in gaan om wat te doen.

honden page profiel Ingrid De MeulemeesterIngrid De Meulemeester

honden foto van Ingrid De Meulemeester

Onze honden hoeven niet "op commando" te plassen ( tijdens de wandeling ).

We hebben een hondenluik en ze kunnen wanneer ze "moeten" steeds naar buiten om te plassen.

 

honden page profiel ..

honden foto van .

"  Gewéldig!  Ik schoot echt in de lach achter mijn laptop.
 
Maar hoe zit dat dan eigenlijk met ongelukjes waar je na de daad achter komt? Ik dacht altijd dat een hond dat helemaal niet meer kon koppelen aan de daad en hond zelf en dat 'schuldig kijken' alleen een reactie was op de reactie van de baas? Dat klopt dan niet? "

 

Puk heeft de eerste 2.5 jaar (na de 8 weken) bij een ander gezin gewoond voordat ze bij ons kwam. Ik ga er hier niet teveel over zeggen maar Puk is bang voor sigaretten(die uit zijn) in je hand, de stofzuiger, tondeuse, harde mannen stem etc. En zo is ze ook extreem bang als ze perongeluk bij grote uitzondering iets in het huis of de tuin doet. 

 

We zijn er niet bij geweest op die momenten en kunnen niet 'bewijzen' dat het de vorige baasjes waren maar het zegt al genoeg lijkt me dat ze zo bang is ervoor. Dus er zullen vast dingen gebeurd zijn in die eerste 2.5 jaar. 

 

Ik denk ook dat normaal gezien een hond er geen schuld gevoel meer over heeft maar omdat Puk zó bang is voor de reactie van de baas op haar ongelukjes denk ik wel dat ze het nog weet. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

......mijn tuin.....rechts hun plasplek, verder blijft de tuin schoon, zullen er nimmer gaan zitten, speciaal gemaakt.....

honden page profiel LizLiz

honden foto van Liz

"  
Puk heeft de eerste 2.5 jaar (na de 8 weken) bij een ander gezin gewoond voordat ze bij ons kwam. Ik ga er hier niet teveel over zeggen maar Puk is bang voor sigaretten(die uit zijn) in je hand, de stofzuiger, tondeuse, harde mannen stem etc. En zo is ze ook extreem bang als ze perongeluk bij grote uitzondering iets in het huis of de tuin doet. 
 
We zijn er niet bij geweest op die momenten en kunnen niet 'bewijzen' dat het de vorige baasjes waren maar het zegt al genoeg lijkt me dat ze zo bang is ervoor. Dus er zullen vast dingen gebeurd zijn in die eerste 2.5 jaar. 
 
Ik denk ook dat normaal gezien een hond er geen schuld gevoel meer over heeft maar omdat Puk zó bang is voor de reactie van de baas op haar ongelukjes denk ik wel dat ze het nog weet.  "

 Ik vind dit echt gewoon heel triest, zielig.

 

Ik heb veel moeite gehad om mijn hond zindelijk te krijgen. Ik deed alles volgens het boekje. Elke 1,5 uur uitlaten, in de bench als ik eventjes niet op kon letten (en daar deed ze idd niets) en verder constant scherp opletten zodat ik, zodra ze aanstalte maakte, haar liefdevol op kon pakken en buiten neer kon zetten waar ik haar uitgebreid beloonde voor het poepje/plasje.

 

Maar thuis weer aangekomen deed ze het net zo hard weer. Ik bleef lopen. Ik werd echt radeloos en dacht dat ik het haar nooit zou leren. Uiteindelijk heb ik in wanhoop de fokker gebeld die begon te lachen: "Je leert haar wat je wel wilt maar niet wat je niet wilt." Dus begon ik aan dat riedeltje een duidelijke (maar niet hard of boos) "Nee" toe te voegen voor ik haar oppakte. Ze was in no-time zindelijk. En ik heb haar nooit, zelfs niet met een "Nee", bestraft als ik het haar niet zag doen maar het daarna vond/zag. Vanuit het idee dus dat ze dat toch niet zou begrijpen.

 

Slaan, boos worden, gooien met dingen... het is gewoon niet nodig.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Liz, niet alle honden worden liefdevol opgevoed....Puk heeft nu een liefdevol tehuis. !

honden page profiel LizLiz

honden foto van Liz

" Liz, niet alle honden worden liefdevol opgevoed....Puk heeft nu een liefdevol tehuis. ! "

 Ik krijg de tranen in mijn ogen als ik zulke dingen lees.

Gelukkig heeft Puk nu wel een lieve/goede baas,

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Hier mag niet in de tuin geplast en gepoept.

Buitens huis word poep echt altijd opgeruimd.
Helaas zelfs soms van andere honden...!! ;-)
ondanks opruimplicht die voor elke hondenbezitter geld.....

Als 1 van de honden ziek is gewoon vaak tot heel vaak naar buiten ook in de nacht.
Maakt niet uit hoe vaak.(ook niet qua weer)
Jas over pyama,laarzen aan en naar buiten.
bv bij diarree of blaasonsteking.
"

 Neem je een emmer water en ontsmettende middelen dan mee , je hond kan ook giardia hebben , heeft de hond in eigen tuin diaree dan kan men dat schoonmaken.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

"  Ik krijg de tranen in mijn ogen als ik zulke dingen lees.
Gelukkig heeft Puk nu wel een lieve/goede baas, "

 Dat begrijp ik, het gekke is dat als honden/dieren mishandeld worden door de mens dat ze dan toch de mens weer vertrouwen, raar maar waar....   ik kijk vaak naar villalobos, een asiel wat weggegooide honden opvangt die meestal mishandeld zijn door de ..mens, als je dan ziet dat ze toch het vertrouwen in de mens weer krijgen, bewonderend waardig.

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :)

honden foto van Jeanine :)

"  Neem je een emmer water en ontsmettende middelen dan mee , je hond kan ook giardia hebben , heeft de hond in eigen tuin diaree dan kan men dat schoonmaken. "

 Huh ... tijdens de wandeling die middelen meenemen? Of hoe ....

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

"  Huh ... tijdens de wandeling die middelen meenemen? Of hoe .... "

 Nee dat doet niemand....... maar erwordt gezegd ik laat mijn hond altijd buiten de tuin uit al heeft de hond diaree en blaasontsteking.....in de tuin is het toch niet voor iedereen bespreekbaar... is je hond ziek dan besmet je niemand als je de hond in de tuin uitlaat, daar kan je zo ontsmettende middelen gebruiken.

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

Vigo die wil echt niet in de achtertuin plassen.

Toen hij geopereerd was en we niet konden lopen,1 grote ellende totdat ik op het idee kwam om hem te laten plassen in mijn beplant voortuintje.

Zie mij nog staan,voordeur open,Vigo aan de lijn en tegen mijn plantjes laten aanplassen.

 

zal vast een gek zicht zijn geweest,mensen zien dat ook niet vaak in de straat iemand die haar hond in haar voortuin uitlaat.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Vigo die wil echt niet in de achtertuin plassen.
Toen hij geopereerd was en we niet konden lopen,1 grote ellende totdat ik op het idee kwam om hem te laten plassen in mijn beplant voortuintje.
Zie mij nog staan,voordeur open,Vigo aan de lijn en tegen mijn plantjes laten aanplassen.
 
zal vast een gek zicht zijn geweest,mensen zien dat ook niet vaak in de straat iemand die haar hond in haar voortuin uitlaat. "

 Nee dat doe ik ook niet....haha...    zal gek gezicht zijn.....maar als die het maar doet toch ? ....    bams weet dat het mag, en nog doe ik het...  smorgens zes uur en savonds 9 uur, als er dan wat is, geen stres....

honden page profiel DieselDiesel

honden foto van Diesel

Diesel plast niet in de tuin, al moet hij nog zo nodig, hij zal dat niet doen, gelukkig maar. Ik wil in de zomer gewoon lekker met mijn blote voeten over het gras kunnen lopen.

 

Bij ons achter ligt een groot grasveld waar speeltoestellen voor kinderen staan, er staan bomen en er staan een paar bankjes, ook daar zal hij nooit iets doen, hebben we vanaf het begin af aan zo aangeleerd, wel zo fris voor de kinderen die daar spelen.

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus.

Ik heb geen tuin alles is betegeld maar vlak achter mijn huis is de bosrand van een klein bos. Balou doet nooit iets achter het huis ik ga altijd met hem naar de bosrand of het bos in.

Lotus laat ik wel achter het huis nu het zo'n slecht weer is maar het is de bedoeling dat ze uiteindelijk net als Balou naar het bos of de bosrand gaat. Het is nu erg nat en Lotus heeft korte pootjes, ze zal nu tot haar buik in de drap lopen.

pagina 2 van 4 123 4
Volgende forumvraag: Opnieuw wolf in Nederland
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^