Franse bulldog pup watvoor grote bench ?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ruby_kaneruby_kane

honden foto van ruby_kane

Ik ben aankomend trotse eigenaar van een Franse bulldog pup. 

 

Nu komt het pupje pas over 4 weken maar ben rustig aan het rondkijken voor spulletjes. Nu vroeg ik mij af welke grote bench ik nodig heb. 

Ik heb er 1 voor mijn andere hond maar die is 120 lang lijkt me maar een klein beetje te groot 

ik heb een volwassen lompe bull van bijna 2 jaar. En ik weet dat hij erg voorzichtig is met kleine hondjes maar ongelukken zitten in een klein hoekje en vroeg mij af of het misschien handig is om een puppy ren te nemen zodat de pup onbezorgd kan ravotten slapen spelen zonder dat ik me druk hoef te maken voor die lomperd 

iemand surgesties en ideeën.

Alle input is welkom. 

 

Anoniem (Gast)

Hier een bench maat 76 gehad. Niet zo lang gebruikt en snel overgeschakeld naar puppyren. Gebruiken al jaren geen bench meer in huis, enkel bij verplichte benchrust (zeer zeer zelden) of voor autovervoer. Ik vind de bench in huis een onding, staat in de weg. Ze liggen hier in manden. Ik raad je dus een puppyren aan.

honden page profiel Nikki, *Mika* en CharleyNikki, *Mika* en Charley 3 doggies

honden foto van Nikki, *Mika* en Charley

Als je al een bench hebt zou ik ook niet zo snel een nieuwe bench kopen. Je kan namelijk ook de bench deels afzetten zodat je pup nog maar een deel kan gebruiken zodat het niet te groot meer is. Ik gebruik ook alleen een bench tijdens de pup- en kort in de puber-tijd en dat ding verzameld verder stof  ;)

 

Een ren lijkt me echt een fantastisch idee als je daar ruimte voor hebt, dan kan de pup veilig ergens lekker spelen af en toe als het je andere hond teveel wordt.

honden page profiel ruby_kaneruby_kane

honden foto van ruby_kane

" Als je al een bench hebt zou ik ook niet zo snel een nieuwe bench kopen. Je kan namelijk ook de bench deels afzetten zodat je pup nog maar een deel kan gebruiken zodat het niet te groot meer is. Ik gebruik ook alleen een bench tijdens de pup- en kort in de puber-tijd en dat ding verzameld verder stof  ;-)
 
Een ren lijkt me echt een fantastisch idee als je daar ruimte voor hebt, dan kan de pup veilig ergens lekker spelen af en toe als het je andere hond teveel wordt. "

 Weer wat geleerd. Ik wist niet dat je de bench kon verkleinen. 

Ik ben aan het kijken voor een puppy ren het lijkt me zo handig.

en plek maken we dan maar.

 

honden page profiel jantienjantien 3 doggies

honden foto van jantien

Je kunt de bench verkleinen door er bij voorbeeld een grote kartonnen doos in te zetten.

Er zijn ook speciale benchverkleiners te koop, maar een doos is goedkoper.

honden page profiel ruby_kaneruby_kane

honden foto van ruby_kane

Maar is het niet gevaarlijk want ik heb een grote bench van 1.20 x 80x 80

lengte xbreedte x hoogte

is het raster patroon van de bench niet groter dan van een kleine bench. Er komt natuurlijk een kleine pup in te zitten wat als hij zicht er door heen probeert te wurmen o.i.d

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

Puppyren 

niet opsluiten asjeblieft 

Volgende forumvraag: Broodf.kker of niet?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^