Kluif??

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel BiancaBianca

honden foto van Bianca

Ik lees vaak in adviezen over een drukke , overprikkelde pup . . . . Het is tijd voor rust , in de bench doen met een kluif . Ik doe mijn pup op zulke momenten ook in de bench voor verplichte rust , hij valt dan ook wel binnen vijf minuten in slaap . Maar waar ik nou benieuwd naar ben Is wat voor kluif geven jullie je pup dan ? 

Ik heb geen kluif, maar wel snacks (gedroogde runderlong) maar dat is niet echt kluiven . 

Groet Bianca 

honden page profiel -- 3 doggies

honden foto van -

Als hij binnen 5 minuten slaapt is dat natuurlijk niet nodig ;-)

 

Maar ik gaf toen ik mijn pupjes net had lamsoortjes, rundvleesstaafjes, gedroogde vishuidstaafjes, lamsvleesvlechten. Toen ze het knagen iets beter onder de knie kregen ook lamskophuid en kalfspeesjes. En zo steeds uitbreiden naar iets harders, mijn jongste is nu 9 maanden en kauwt met gemakt 80cm bullepees, runderkophuid etc weg. Het enige waar hij langer over doet is een kalfshoefje, maar dat geef ik niet te vaak en alleen bij rustig kluivende honden.

 

Geef in ieder geval nooit gerookte of gekookte botten (die kunnen splinteren) of botten van dragende delen (zoals de dinobotten, gerookte schouderbladen ed zijn echt uit den boze).

honden page profiel NullNull 2 doggies

honden foto van Null

Ik had voor java de kauwsleutels van nylabone. Die was daar dol op. Af en toe kreeg ze lamspees of geperst runderhuid kluifjes.

honden page profiel Nicole & KaylaNicole & Kayla 2 doggies

honden foto van Nicole & Kayla

" Ik lees vaak in adviezen over een drukke , overprikkelde pup . . . . Het is tijd voor rust , in de bench doen met een kluif . Ik doe mijn pup op zulke momenten ook in de bench voor verplichte rust , hij valt dan ook wel binnen vijf minuten in slaap . Maar waar ik nou benieuwd naar ben Is wat voor kluif geven jullie je pup dan ? 
Ik heb geen kluif, maar wel snacks (gedroogde runderlong) maar dat is niet echt kluiven . 
Groet Bianca  "

 Als onze pup overactief is,meestal 'savonds,dan geven wij haar een kluifje met een smaakje,is ze lang zoet mee en daarna slaapt ze meestal.

honden page profiel BiancaBianca

honden foto van Bianca

Bedankt voor jullie tips , hier kan ik wel wat mee 

Volgende forumvraag: vakantie
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^