Help, geldprobleem wat nu gaan voeren?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel HeleenHeleengoedgekeurde fokker

honden foto van Heleen

"  

Had je nu "crowdfunding" geschreven ipv "collectebus", had niemand er aanstoot aan genomen en het heel normaal gevonden... ;-) "

 Als men Willemijn ook maar een beetje kent van hp ,dan weet iedereen dat ze het zeker niet zo bedoelt heeft ,Het had misschien wat anders geformuleerd kunnen worden ,maar om er nu steeds op terug te komen vind ik ook wat overdreven .

Zelfs ts neemt er geen aanstoot aan en pikt er de goede adviezen uit .

honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamiegoedgekeurde fokker

honden foto van Tamara - Abby, Anna & Jamie

" Zo, even alle reacties bij gelezen...
Er zitten idd zeker goede tips tussen, waar ik ook zeker wat mee ga doen. Zo ga ik volgende week naar de lidl voor de aanbieding brokken ;-) En heb gereageerd op een zak op marktplaats waarvan hun hond was overleden. Ik heb idd niet meer gekeken naar dit topic, omdat ik ook geveld was door een griepje en vnl op bed lag. Ik woon in regio zaltbommel, dus dat is niet in de buurt van de aangeboden zakken, wat ik idd wel heel erg lief vind!
  "

 Ik weet niet of je in staat bent om te reizen (auto? Ov?), maar Zaltbommel is 30 km van mijn woonplaats... 

pagina 5 van 5 12 3 4 5
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^