Een puppy in huis halen als je fulltime werkt?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Baasje van Spaiky† en Odie

Gefeliciteerd!

 

Wat een mooie hond! 

honden page profiel bentebente

Ontzettend mooi beest! Gefeliciteerd met je aanwinst!

honden page profiel Marijke - Aila, Dinja & EviMarijke - Aila, Dinja & Evigoedgekeurde fokker

honden foto van Marijke - Aila, Dinja & Evi

Prachtig!

 

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

" Hier is ze se :-) Ons Chiva. "

 Dat geloof je toch niet dat zo een prachthond in asiel zat te verkommeren....

wat een geluk dat je op hem viel.

 

haar....

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" UPDATE :-)
 
Eerst en vooral, ik heb ander werk. Ik heb vaste uren van 11uur tot 19uur. En mijn vriend nog steeds tot 16uur. Dus dit wil zeggen dat de hond van kwart voor 11 tot kwart na 16 uur alleen is = 5 uur. (Ja, het duurt maar 15 min om op werk te geraken en boodschappen doen we op zaterdag.)
Met deze uren heb ik besloten om asielen in't oog te houden en zo ben ik op Facebook een asielhond tegen gekomen. Een Duitse herder van 7 jaar oud, zat er al een jaar. Ze was het gewend om 8 uur alleen thuis te zijn. Elke ochtend voor het werk en elke avond erna krijgt ze een wandeling, een vaste tour. Niet zo eentje van "ah, ze heeft geplast, weer naar huis nu." Maar echt een volwaardige wandeling :-)
Woensdagavond, vrijdagavond en zaterdag in de namiddag hebben we hondenschool en op zondag doen we ook leuke dingen zoals naar hondenweien gaan, naar de zee, etc..
Ik ben écht gelukkig en ik denk de hond toch ook :-) Tegenover een jaar de hele dag in een kennel door te brengen, heeft ze nu toch weer een liefdevol gezin, mét beweging en de nodige verzorging. :-) "

 Geweldig......mooi zeg...voor de hond een heerlijke mand en jullie een liefdevol maatje...top.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Ouuhhh, maar wij genieten hoor! 
Chiva heeft 6 jaar een thuis gekend, waar ze ook training heeft gehad. Dus ze heeft meer dan de basis, die ik nu gewoon verder stimuleer :-) Ik heb altijd geleerd om geen "pleinhond" te hebben, dus alles wat we in de les doen, trekken we door in het dagelijkse leven. Dus op wandel enzo, doen we soms ook oefeningen. Dus ze doet elke dag oefeningetjes hoor. Gewoon soms met mij alleen en 3x op de week met anderen op de hondenschool :-) Ze doet het zelfs zo goed, dat we na een week al naar een hogere klas mogen :-) En ik denk dat ik voor ons beiden spreek dat de lessen ontspanning zijn. Zij vindt het leuk om te doen en ik ook. En wij hebben een mega school! Tussen de lessen door, mogen de honden loslopen en kunnen ze zo ravotten met elkaar. En we doen ook vaak wandelingen samen met de hele groep. Dus van zolang haar gezondheid en humeur het toelaat, ga ik de lessen toch niet afbouwen..  "

 Niet nodig, mijn eerste hond een duitse herder, zijn graag tot op hoge leeftijd actief, niets mis mee hoe je het aanpakt, kijk naar je hond wat je zeker zal doen, en de duitse herder is echt een grage werkhond, heel veel plezier met Chiva.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

....een mooierd....

honden foto van Paula, Noa*, Desi* ,Nola en Bobbi

Wat een schoonheid zeg! Jij boft en zij ook

honden page profiel DonjaDonja

honden foto van Donja

Zo wat een prachtige hond!! En wat is ze goed terecht gekomen. Zo te lezen had ze het niet beter kunnen treffen! Veel plezier met je maatje!

pagina 3 van 3 12 3
Volgende forumvraag: Iets 'kleins' doen voor fokker ?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^