Biofood?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel RissieRissie

honden foto van Rissie

Hallo Allemaal,

 

Op het moment voer ik Acana, dat gaat gewoon goed maar is helaas niet de goedkoopste brok. Ik moet de komende tijd overal wat bezuinigen, zo ook op hondenvoer, en nu dacht ik erover om Biofood HE te proberen, hoewel ik wel vind dat er nog erg veel granen in zitten. (http://www.biofooddiervoeding.nl/honden/voeding/60/high-energy.html) Iemand ervaringen daarmee of andere tips?

 

Voorkeur gaat uit naar brok ipv vers, vooral omdat ik brokjes gebruik bij trainingen en het makkelijker mee te nemen is. 

 

Farmfood geprobeerd, evenals een andere geperste brok (merk even kwijt), maar ze krijgt hier oprispingen van en na een tijdje zelfs braken en weigerde ze dit te eten. Ik zoek dus een krokante brok voor haar.

 

DLG hebben we ook geprobeerd, kreeg ze erg slappe ontlasting van. Lange tijd geprobeerd om door te zetten, omdat het bekend staat als goede brok, maar helaas. 

 

Tips zijn welkom! 

Rissie

 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Ik zou zelf persoonlijk willen weten hoeveel procent van alles er in die brokken zit, niet alleen die 41% kip. Je kunt het altijd een aantal weken uitproberen. 

 

Je merkt vanzelf of je hond het er goed of niet goed op doet.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Biofood heeft ook graanvrije brokken....deze kan je dan eens proberen...weet niet waar je woont,  hier in dierenwinkel te koop, geperste brok graanvrij......zit iets rijst in maar niet te veel...lam/rijst, 15 kilo ongeveer 43 euro.

honden page profiel RissieRissie

honden foto van Rissie

" Biofood heeft ook graanvrije brokken....deze kan je dan eens proberen...weet niet waar je woont, naar hier in dierenwinkel te koop, geperste brok graanvrij. "

 Woon in kop van Noord Holland, maar geperst valt niet goed bij mijn hond... krijgt ze oprispingen van. Ik heb al een paar geperste geprobeerd... helaas, anders was dat een optie

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

"  Woon in kop van Noord Holland, maar geperst valt niet goed bij mijn hond... krijgt ze oprispingen van. Ik heb al een paar geperste geprobeerd... helaas, anders was dat een optie "

 Wat aanlengen met water, misschien eens een proefzakje aanvragen bij Biofood zelf, Biofood heeft ook vlees, net zoals renske...misschien is dat een optie voor je, ook daar kan je een proefzakje van aanvragen bij Biofood zelf, ik dacht dat ze in Drachten zitten......

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Heb het voor je opgezocht...........Biofood Proefpakket Kies de Biofood verkoop dealer waar wij uw GRATIS proefpakket bezorgen en waar u tevens uw spaarkaart kunt inleveren. Voor het aanvragen van een proefpakket kunt ook gebruik maken van het contact formulier. Klik hier voor het contact formulier. Tip: Als u van tevoren even belt met de betreffende dierenspeciaalzaak of de proefmonsters op voorraad zijn, kunt u voorkomen dat u voor niets afreist. Indien de dierenspeciaalzaak u, om wat voor reden dan ook, niet kan helpen (bijv. vanwege de vermelding GEEN PROEFPAKKET MOGELIJK) dan kunt u ons altijd mailen [email protected] en zorgen wij voor een oplossing. Vindt een Biofood verkoopadres bij u in de buurt Voer hieronder uw postcode of plaats in Postcode of plaats: 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Mailadres staat erbij, daar kan je dan nog extra informatie in vragen....

honden page profiel RissieRissie

honden foto van Rissie

Ik heb proefpakket aangevraagd! :-)

 

Toch heb ik liefste brokken, gebruik ze namelijk voor het trainen ook. Misschien gewoon eens proberen of biofood iets is, en nog even wat andere merken vergelijken. 

honden page profiel RissieRissie

honden foto van Rissie

Ik heb ook zitten kijken naar carocroc, voor zover ik kan zien lijkt de samenstelling erg op biofood. Dit zou misschien ook een optie zijn.

 

Heeft iemand goede/slechte ervaringen met deze merken?

honden page profiel Karin & LeviKarin & Levi 3 doggies

honden foto van Karin & Levi

Biofood gehad hier maar ging hij heel veel van poepen

Carocroc heb ik zelf jaren lang verkocht in mijn winkel kregen we altijd goede reacties op

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Gewoon kijken waar je hond het er goed op doet, wat voor de een een goede brok is is voor de ander weer niet, proefpakket aanvragen en uitproberen......biofood heeft een graanvrije brok, biofood heeft ook graan brokken die laat je links liggen even wennen en poepen zal dan ook minder zijn......

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Ook voor je opgezocht, de carocroc lam/rijst......................Carocroc Superior hondenvoer is speciaal ontwikkeld voor honden die niet goed reageren op standaard hondenvoer en hier een overgevoeligheid voor hebben. Hierbij moet gedacht worden aan problemen met de maag of darmen, huid- en vachtproblemen of diarree bij de hond. Deze voeding bevat alleen lam als dierlijke eiwitbron, maïs en rijst als bron van koolhydraten en de brokken bevat geen tarwe(gluten). De licht verteerbare voeding is hiermee zeer geschikt voor honden met een voedselallergie.

honden page profiel gabbergabber 3 doggies

honden foto van gabber

In Caro zit vitamine K3, iets wat ik niet in een brok zou willen.
In dog lovers gold zit echt heel veel vitamine A.

Jammer dat je hond niet tegen geperst kan, ik ben helemaal weg van Markus Muhle in combinatie met kvv.
Een slappe ontlasting wil vaak zeggen dat je te veel geeft.
Net als veel drinken.
Een van mijn vorige honden kreeg ook slappe ontlasting van de meeste brokken op Markus Muhle na.

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Bij twijfel koos ik altijd voor een lam/rijst brok het merk maakte dan niet zoveel uit.

Volgende forumvraag: Brokken
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^