Botontsteking of toch kanker?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Sophia (Gast)

Wij zijn al een poosje aan t tobben met onze hond. Ze loopt inmiddels al 3 maanden mank en we zijn vele dierenarts bezoeken verder. Ze bleek zwarte vlekken op haar schouder te hebben die niet veel goeds voorspelde. Uiteindelijk denkt de da niet aan kanker maar aan een flinke ontsteking in het bot. Ondertussen blijven we aan de metacam en iets van bijvoer waar glucosamine inzit. Wij zijn natuurlijk erg blij dat het geen kanker blijkt te zijn, maar het gaat maar niet beter. Eigenlijk alleen maar slechter. Zijn er hier mensen die iets soortgelijks hebben meegemaakt met hun hond? Tips?

honden page profiel BullekeBulleke

honden foto van Bulleke

Niet exact hetzelfde meegemaakt, onze DA dacht dat het wel kanker was in de knie. Wij zijn toen doorgestuurd naar Amsterdam en daar zijn opnieuw foto's gemaakt en daar bleek het te gaan om kraakbeenverlies. Zij reageerde toen wel goed op de metacam. Als ik jullie was zou ik een verwijsbrief voor de specialist vragen.

Veel sterkte met je hondje.

Volgende forumvraag: Patella Luxatie onderzoek
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^