Retromops fokkers?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel *niet meer actief**niet meer actief*

" Mijn oudste heeft geen spoortje beagle qua gedrag en mijn pup heeft niet meer eigenwijsheid dan de gemiddelde mops.
 
Mopsjes kunnen ook goed de bananen in de oren hebben 

Mijn oudste (chewy) zou ook zo voor mops door kunnen gaan. Heeft alleen langere poten en 1 neus rimpel meer. "

 Knapperds!

Paula (Gast)

@nori: geweldige honden die Puggles! Zelf ben ik al jaren fan van een mops, maar die ademhalingsproblemen houden me tegen.. Een retromops lijkt een hele verbetering, maar nauwelijks aan te komen. We hadden zelf een mops/chihuahua, ook een top-beestje, maar helaas veel te vroeg overleden tijdens een narcose bij noodzakelijke gebitsreiniging. De puggle is wel weer maatje groter dan onze Guus, dat maakt hem gelijk ook minder kwetsbaar met andere honden in de buurt... Heb jij een betrouwbaar Puggle-adres of zelf misschien een aankomend nestje?Ik heb wel verhalen gehoord over dramatisch om op te voeden, is dit echt zo erg?

honden foto van Nori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace

" @nori: geweldige honden die Puggles! Zelf ben ik al jaren fan van een mops, maar die ademhalingsproblemen houden me tegen.. Een retromops lijkt een hele verbetering, maar nauwelijks aan te komen. We hadden zelf een mops/chihuahua, ook een top-beestje, maar helaas veel te vroeg overleden tijdens een narcose bij noodzakelijke gebitsreiniging. De puggle is wel weer maatje groter dan onze Guus, dat maakt hem gelijk ook minder kwetsbaar met andere honden in de buurt... Heb jij een betrouwbaar Puggle-adres of zelf misschien een aankomend nestje?Ik heb wel verhalen gehoord over dramatisch om op te voeden, is dit echt zo erg? "

 Als je een profiel aanmaakt kan ik je even een prive bericht sturen 

honden page profiel Claudia en Tibetaantjes Sarah en ChenpoClaudia en Tibetaantjes Sarah en Chenpo

honden foto van Claudia en Tibetaantjes Sarah en Chenpo

Misschien is de Tibetaanse Spaniel ook nog een idee? Hele leuke kleine gezelschapshondjes maar met pit en stoer. Eigenzinnig. Denken dat ze een grote hond zijn. Waaks maar meer in de zin van even waarschuwen dat er iemand is. Heel blafferig zijn ze niet. Passen zich prima aan als ze maar bij je zijn. Kunnen een hele tippel van een uur maken en actief zijn ook met agility maar vinden een klein ommetje in de buurt ook goed. Beetje dat kop type misschien? Snuitje is wat langer. En eeuwenoud ras en niet veranderd of zo om de snuit korter te fokken. Weet niet of het aanspreekt. Meeste wat je noemt heeft een korte vacht en dit is een hondje met dubbele vacht. Maar heb wel het idee dat qua eigenschappen het wel beetje overeenkomt. Wij hebben er 1 en het bevalt ons in ieder geval erg goed :-) Op zich volgens mij gezond wat ik weet. Dan wel vragen naar patella en oogonderzoek bij de ouders.

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: pitbull rednose "" gevaarlijk ?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^