Beetje gek ?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Wilma van de WielWilma van de Wiel

honden foto van Wilma van de Wiel

"  Ja ik vind dat alleen maar heel lief van je, zelf kletst ik ook tegen de honden, heus ze verstaan je hoor.....vaak wordt er ook tegen mij gezegd,,,jij leeft voor je honden, misschien is dat wel zo, denk altijd eerst aan hun en dan aan mezelf, ..wilma blijf zo hoor. "

 Dank je Willemijn  . Ik zal ook altijd zo blijven . Bella betekent zoveel voor mij  . En wat is er mis mee als jij voor jou honden leeft ....niks zo puur als de liefde van onze viervoeters dus gewoon intens van genieten 

honden page profiel Wilma van de WielWilma van de Wiel

honden foto van Wilma van de Wiel

" Hier nog zo'n gek. Ik klets veel tegen en met ze, maar soms ook bewust. 
 
Bijvoorbeeld vanmiddag moest ik met Paddy naar de dierenarts. Ik heb dat aan hem verteld, en ook verteld wat er zou gebeuren. Ik weet zeker dat hem dat helpt, hij was ook heel rustig op de tafel.
 
Als ik bewust wat tegen hem wil zeggen gebruik ik niet van die volzinnen, en probeer ik er ook zo veel mogelijk plaatjes bij te bedenken. "

 Ik leg ook alles uit hoor ...denk dat ze aan de toon van je stem merken wat je bedoeld en dat ze daar rustiger  van worden . 

Die plaatjes ben ik laatst mee begonnen , omdat ik dat ergens in een topic las . Is nog wel wat lastig ;/)

honden page profiel Wilma van de WielWilma van de Wiel

honden foto van Wilma van de Wiel

Dan gelijk maar een verhaaltje achterop van wat ik wel grappig vind .

Zoals ik al schreef verklaarde mijn kids mij een beetje als "gek " .

Vanmiddag kwam ik thuis van mijn werk en zoonlief was al met Bella lopen ( schrok me in eerste instantie kapot , want hij behoorde nog niet thuis te zijn en trof geen Bella aan . Nou in een paar minuten tijd heb ik allerlei afschuwelijke senario,s voorbij zien komen  ) . Maar goed stond achter in de tuin en hoorde ze door het steegje lopen . Mijn stoere 19 jarige zoon was heel uitgebreid aan het uitleggen dat het hondje te klein was en dat ze niet met iedereen kon spelen . Want wij wisten wel hoe lief ze was , maar dat niet iedereen dat kon weten ( uhh en wie was er nu een beetje gek !  ) .

Even later komt dochterlief thuis en ik stond in de keuken .

Hey schat ( wilde al bijna antwoorden , maar besefte me toen dat ze vast niet mij bedoelde ) ...ik heb jou gemist , maar het vrouwtje moet naar school he . Anders kan het vrouwtje geen diploma halen . Toen de kamer maar in gelopen en beetje synisch gezegd : Hey ...hallo mama ik ben weer thuis , waarna ik toch echt wel de slappe lach kreeg .

Gelukkig ben ik toch niet de enige in dit " gekke " gezin .

 

ineke (Gast)

Ik vind het zo geweldig om te lezen dat er zoveel lieve mensen zijn die ook zoveel van hun honden houden, en er ook alles voor over hebben

Dat doet me echt zo goed !!

We hebben zelf 3 honden , en ze zijn ons alles , ik leef echt voor mijn honden , en extra bijzonder dat er 1 van onze honden nu mijn maatje is die altijd overal met mij mee naar toe mag en die me zoveel vertrouwen geeft !!

honden page profiel ineke van dongenineke van dongen

Er werd me gevraagd of de hond bij mij blijft, ik ben nl met mijn Spaanse podenco Willy in opleiding voor mijn Ptss hulphond, behandelingen hielpen me niet, maar de hond wel , het is een hele lange zware weg geweest was een lange wachtlijst en deze soort hulphonden worden nog steeds niet vergoed door de verzekering of wat dan ook dus best een dure training , maar ik ben nu zover dat ik heb kunnen beginnen .

Maar mijn hond word niet opgeleid, dit doe ik zelf met een trainster die 1 keer per maand bij ons komt en de rest doen we zelf , dit is geweldig en bijzonder ook omdat de band dan zeer sterk word.

En ik heb een hond uit een spaanse asiel dus dat is best bijzonder, maar hij doet het zo goed en ben zo gelukkig met hem en waarom zou een asiel hond dit niet kunnen , als de hond zich geliefd voelt bij zijn baasje dan is dit al zo belangrijk de rest stapje voor stapje , ik zou hem niet meer kunnen missen ben van ''overleven '' naar leven gegaan eindelijk na bijna 30 jaar !

honden page profiel Wilma van de WielWilma van de Wiel

honden foto van Wilma van de Wiel

" Er werd me gevraagd of de hond bij mij blijft, ik ben nl met mijn Spaanse podenco Willy in opleiding voor mijn Ptss hulphond, behandelingen hielpen me niet, maar de hond wel , het is een hele lange zware weg geweest was een lange wachtlijst en deze soort hulphonden worden nog steeds niet vergoed door de verzekering of wat dan ook dus best een dure training , maar ik ben nu zover dat ik heb kunnen beginnen .
Maar mijn hond word niet opgeleid, dit doe ik zelf met een trainster die 1 keer per maand bij ons komt en de rest doen we zelf , dit is geweldig en bijzonder ook omdat de band dan zeer sterk word.
En ik heb een hond uit een spaanse asiel dus dat is best bijzonder, maar hij doet het zo goed en ben zo gelukkig met hem en waarom zou een asiel hond dit niet kunnen , als de hond zich geliefd voelt bij zijn baasje dan is dit al zo belangrijk de rest stapje voor stapje , ik zou hem niet meer kunnen missen ben van ''overleven '' naar leven gegaan eindelijk na bijna 30 jaar ! "

 Wat super Ineke dat je hond jou zover heeft gebracht . Natuurlijk kan een asielhond dit ook als het vertrouwen en de wil er maar is . Nog heel veel mooie jaren voor jullie !

honden page profiel ineke van dongenineke van dongen

dank je wel !! Wilma 

honden page profiel De relteckelbende.De relteckelbende.

honden foto van De relteckelbende.

zou het gek vinden als iemand nooit zou praten met zijn dieren ,hoe wil je anders het vertrouwen winnen .iklul de hele dag tegen hen ga alleen niet zover dat ik zeg kom eens bij pappie ,ik ben hun pappie niet. maar ik vertel hun alles en aan hun smoelwerk te zien weet ik dat ze het leuk vinden of niet. Lobke kan me wel eens verveeld aan kijken van hou nu je waffel eens ik wil slapen , Lodewijk niet dat koppie gaat alle kanten op van alles kan ik aan hem kwijt en het mooie is ze kletsen niets door. zo was ik boos op een buurjongen ,en uite mijn frustatie tegen Lodewijk. word er gebeld en staat de buurjongen aan de deur om zijn excuus aan te bieden, nu is Lodewijk stapel op die jongen maar nu bleef hij in zijn mand liggen zoiets van baas boos ik ook.T-Hein.

honden page profiel Wilma van de WielWilma van de Wiel

honden foto van Wilma van de Wiel

" zou het gek vinden als iemand nooit zou praten met zijn dieren ,hoe wil je anders het vertrouwen winnen .iklul de hele dag tegen hen ga alleen niet zover dat ik zeg kom eens bij pappie ,ik ben hun pappie niet. maar ik vertel hun alles en aan hun smoelwerk te zien weet ik dat ze het leuk vinden of niet. Lobke kan me wel eens verveeld aan kijken van hou nu je waffel eens ik wil slapen , Lodewijk niet dat koppie gaat alle kanten op van alles kan ik aan hem kwijt en het mooie is ze kletsen niets door. zo was ik boos op een buurjongen ,en uite mijn frustatie tegen Lodewijk. word er gebeld en staat de buurjongen aan de deur om zijn excuus aan te bieden, nu is Lodewijk stapel op die jongen maar nu bleef hij in zijn mand liggen zoiets van baas boos ik ook.T-Hein. "

 Het was voor mij ook een topic met een knipoog ! Juist omdat onze honden ons vaker beter begrijpen als wij onszelf . Weet hoe het werkt en dat ik mijn energie over kan brengen op mijn kids en Bella . Maar  gezien mijn omgeving trek ik wel de conclusie dat echte honden ( dieren ) liefhebbers een beetje gek zijn . Zie helaas vaak dat beesten een product zijn . Nou laat mij dan maar die rare mevrouw zijn 

honden page profiel nadine nadine

honden foto van nadine

Ik praat ook veel tegen lilly net of ze begrypt me ja denk ik wel ik praatte ook met queenie ze begreep me ook we zyn echt dierenliefhebbers dus een béétje gek doen geeft niet ze mogen zeggen wat ze willen nu ons is het kom nu mama en papa altyd zo geweest ook met lieve queenie jullie zyn niet alleen fyne weekend allen ;-)

honden page profiel Wilma van de WielWilma van de Wiel

honden foto van Wilma van de Wiel

" Ik praat ook veel tegen lilly net of ze begrypt me ja denk ik wel ik praatte ook met queenie ze begreep me ook we zyn echt dierenliefhebbers dus een béétje gek doen geeft niet ze mogen zeggen wat ze willen nu ons is het kom nu mama en papa altyd zo geweest ook met lieve queenie jullie zyn niet alleen fyne weekend allen ;-) "

 Jij ook een fijn weekend 

honden page profiel katelijnekatelijne

honden foto van katelijne

Ik praat ook veel met Indy.Ben er van overtuigd dat hij meer verstaat nu dan dat ik alleen maar een paar woordjes zou zeggen.Trouwens ik praat tegen heel veel dieren hoor...geen spin maar een muizeke wel,konijnen,koeien,paarden,noem maar op.Mensen bekijken me wel eens hoor.Liever prettig gestoord dan saai.

honden page profiel nadine nadine

honden foto van nadine

" Ik praat ook veel met Indy.Ben er van overtuigd dat hij meer verstaat nu dan dat ik alleen maar een paar woordjes zou zeggen.Trouwens ik praat tegen heel veel dieren hoor...geen spin maar een muizeke wel,konijnen,koeien,paarden,noem maar op.Mensen bekijken me wel eens hoor.Liever prettig gestoord dan saai. "

 

Mee eens we zyn niet alleen zie je ;-)

honden page profiel nadine nadine

honden foto van nadine

"  Jij ook een fijn weekend  "

 

dank je wel hoor

pagina 3 van 3 12 3
Volgende forumvraag: a
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^