waneer loops na worp?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Griet (Gast)

Hoi! Wanneer werd jullie hond terug loops na de geboorte van de pups? De pups werden 6 maart geboren. Volgens de dierenarts zouden er vanaf die datum terug zes maanden tussen zitten voor ze loops wordt (of 7 want onze hond werd stipt om de zeven maanden loops). 17 augustus gaat ze een week logeren omdat we dan op reis gaan. Ik zie tekenen van komende loopsheid: vaker plassen, piepen en haar vulva is dikker. Nog geen druppel bloed gezien, maar ik denk dat het niet lang meer zal duren. Er zitten dus maar 5 maanden tss de geboorte en loopsheid, moest ze effectief loops worden deze week. Dan kan ze niet uit logeren, want er zijn nog honden (reutjes) op het logeeradres en moet ik een oplossing zoeken of de reis annuleren. Wat is jullie ervaring? Mvg Griet

honden page profiel HeleenHeleengoedgekeurde fokker

honden foto van Heleen

Ik reken nooit vanaf de geboortedatum van de pups ,maar gewoon vanaf de eerste dag van de loopsheid ,en dat klopt hier vaak ook wel .

Griet (Gast)

Dat zou hier ook perfect kloppen dan. Vijf maand geleden pups en twee maand ervoor loops. Dus dat zijn zeven maanden, exact haar datum. Zal maar al op zoek gaan naar andere opvang en de annulatievoorwaarden beginnen lezen :(.

honden page profiel HeleenHeleengoedgekeurde fokker

honden foto van Heleen

Vervelend voor jullie ,misschien vindt je nog iemand zonder reutjes ?

honden page profiel YaraYaragoedgekeurde fokker

honden foto van Yara

Oh wat een pech qua timing zeg. 

 

Misschien kan je hier op het forum nog een geschikte oppas vinden? 

Of via www.hondenoppas.nl?

Het is kort dag, maar niet geschoten is altijd mis. 

Griet (Gast)

Hey, Bedankt voor de tip. Mijn broer wil komen oppassen, wat wel goed is voor ons, maar minder leuk voor de hond, naar die opvang gaan is echt leuker :-)

Intussen zien we nog geen bloeddruppels op de grond (we hebben een witte vloer, dus valt meteen op als ze gaat zitten ofzo), maar er hangt precies wat opgedroogd bloed in haar vacht. Zou het kunnen dat ze zichzelf echt superschoon houdt?

Echt stom, maar we kunnen het risico niet nemen om haar toch naar de opvang te sturen.

Groetjes,

Griet

honden page profiel HeleenHeleengoedgekeurde fokker

honden foto van Heleen

Top van je broer ,kunnen jullie toch nog weg .

Ik vind hier haast nooit wat als ze loops zijn ,ze houden zichzelf super schoon .

Fijne vakantie !

Griet (Gast)

Intussen toch een paar bloeddruppels gevonden, dus we hadden het goed voorzien! Ze is echt zo stipt: exact 7 maanden na de vorige keer. Nu gaan we onze reizen beter plannen :-)

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^