Is er iets wat helpt bij angst voor vreemden en kinderen?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel CasCas

honden foto van Cas

We zijn sinds een week gestart met zylkene maar ik merk nog niets , geef het nog niet op maar als het potje leeg is en het werkt nog niet dan wil ik wat anders gaan proberen. Ze is nu niet te trainen en dat is nou juist wel de bedoeling 

Iemand tips?

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

Bach bloesem? Ik weet alleen niet welke samenstelling je dan precies moet hebben.

Is ze niet te trainen wegens extreme angst of iets anders? Kunnen ze jullie misschien bij een goede hondenschool helpen?

honden page profiel MartineMartine 3 doggies

honden foto van Martine

Hoi Cas,

Ik heb Gioia Zylkene gegeven na de aanval van onze andere twee honden.  Ik heb het een maand gegeven maar zag pas resultaat na twee weken. (ik denk dat het door het middel kwam, maar ze kan zich natuurlijk ook zelf hersteld hebben)

 

Doordat het een natuurlijk middel is, is de werking ook niet zo zwaar als bij andere geneesmiddelen.

 

Onze Niké had "angsten" als puber waardoor ze zich ging likken op één bepaalde plaats en daar kaal werd.  De specialist waarnaar we toen doorverwezen zijn, heeft haar Clomicalm gegeven.  Dit had een snellere en duidelijkere werking.  Ze stopte met het likken en werd "moediger".  Nadat we de behandeling beëindigd hadden, is ze niet meer hervallen.

Misschien iets om in gedachten te houden als dit niet werkt?

 

Succes!

 

PS: het beste is natuurlijk haar op haar tempo rustig te laten wennen aan nieuwe dingen en niks te forceren.  Hier in onze groep zijn er een paar extreem angstige hondjes geweest (uit het buitenland), de lessen hebben bij hen geholpen.

honden page profiel CasCas

honden foto van Cas

Ga inderdaad een googlen of er dat soort lessen gegeven worden hier in de buurt!

Volgende forumvraag: Jack alweer 13 weken
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^