Jeuk en nog eens Jeuk Help??

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Rilana (Gast)

hallo dierenvrienden, Ik zit met een probleem, mijn hondje van 1 jaar krapt zich de hele dag door, heeft geen vlooiien, hij kreeg eerst rauwvoer, toen had hij geen jeuk meer, maar hij ging aan de diarree van rauwvoer daar kan hij dus niet tegen, nu krijgt hij gran carno natvoer, en Brokken van Acana, maar hij blijft maar krabben heeft iemand een goede tip voor voer met een allergie? onze dierenarts wil royal canin geven maar dat doe ik liever niet, omdat er niet veel vlees inzit. ik hoor graag meningen en advies.   bedankt! 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Je zal eerst de oorzaak moeten achterhalen is er een test gedaan voor mijt/luis...allergie.....voor mijt/luis kan je stronghold gebruiken, allergie een eliminatie voor voeding, maar zou toch nog even met de dierenarts praten voor wat testjes te laten doen.......kvv en geen jeuk meer ? Wat gaf je voor kvv.....want als je hond geen jeuk meer had dan zou ik voor een goede kvv gaan, kijk eens naar carnibest, de eend, geef dat eens een week of drie, kijk eens of je hond het daar wel ggoed op doet...hele goede kvv.

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

mag ik vragen welk rauwvoer je gaf?

welke smaken en merken?

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Veel mensen, die wat ze ook bij hun hond proberen, geen resultaat hebben tegen de jeuk, geven hun hond Apoquel. n.b. is prijzig.

Overleg eens met je dierenarts. Voorheen was dit alleen via veterinair specialisten te verkrijgen, tegenwoordig ook via dierenartsen.

Vraag je DA ook of het zin zal hebben als je  een veterinair dermatoloog consulteert.

Lees dit HP topic eens:

http://www.hondenpage.com/hondenforum/184235/apoquel.php

 

Volgende forumvraag: Fotoshop app voor 'Dog advert'
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^