Wat moet ik doen??

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel chiarachiara

honden foto van chiara

Hallo allemaal,

Ik heb jullie hulp nodig. Miwa is nu bijna een jaar en ze is voor het eerst loops. De laatste 2 dagen vind ik in de ochtend allemaal poepjes. Dit heeft ze nog nooit gedaan. Zoals gister word ik wakker vind ik een drol in de badkamer en de keuken. Heb haar uitgelaten ze doet haar behoefte buiten. ben ik weer binnen draai ik mij even om en daar ligt weer een drol. Vandaag word ik wakker en zie gelijk een drol liggen in de gang en onder de tafel. de avond daar oor heb ik haar gewoon goed uitgelaten. Wat moet ik doen? 

 

gr. het baasje van Miwa

honden page profiel Hettie & CharliiHettie & Charlii

honden foto van Hettie & Charlii

Een drol bewaren in een zakje in de koelkast en maandag bij de DA brengen voor onderzoek. Even laten kijken of er medisch niets aan de hand is. 

Je hebt trouwens een schattig hondje! 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Misschien voelt ze zich ellendig omdat ze loops is? Heb je de temperatuur al gemeten? 

honden page profiel chiarachiara

honden foto van chiara

" Misschien voelt ze zich ellendig omdat ze loops is? Heb je de temperatuur al gemeten?  "

 Haar temperatuur is normaal. Het kan inderdaad zo zijn dat ze zich ellendig voelt. 

honden page profiel chiarachiara

honden foto van chiara

" Een drol bewaren in een zakje in de koelkast en maandag bij de DA brengen voor onderzoek. Even laten kijken of er medisch niets aan de hand is. 
Je hebt trouwens een schattig hondje!  "

Dankje!! Dat is een goed idee. Gewoon even voor de zekerheid laten checken.  

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Succes!  Hopelijk ben je er gauw achter wat t is. Denk dat je hondje zich ook niet prettig voelt als het binnen poept?

Voor nu, gewoon zonder mopperen/zuchten opruimen. 

 

Hier poept puck binnen als ze aan de diarree is. Als ik bijv dan thuis kom, dan begroet ik puck eerst als normaal, dan zeg ik dat het helemaal niet erg is dat ze binnen heeft gepoept en dat ik het eerst ga opruimen voor we gaan wandelen :). Geen idee of ze t snapt, maar ze kruipt gelukkig nooit ellendig in een hoekje als t haar overkomt.

honden page profiel chiarachiara

honden foto van chiara

" Succes!  Hopelijk ben je er gauw achter wat t is. Denk dat je hondje zich ook niet prettig voelt als het binnen poept?
Voor nu, gewoon zonder mopperen/zuchten opruimen. 
 
Hier poept puck binnen als ze aan de diarree is. Als ik bijv dan thuis kom, dan begroet ik puck eerst als normaal, dan zeg ik dat het helemaal niet erg is dat ze binnen heeft gepoept en dat ik het eerst ga opruimen voor we gaan wandelen :-). Geen idee of ze t snapt, maar ze kruipt gelukkig nooit ellendig in een hoekje als t haar overkomt. "

Denk dat het toch aan de loopsheid ligt. ruim het op zonder te mopperen en te zuchten haha. Misschien moet ik maar iets nog vroeger op staan om het voor te zijn.

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

Loopsheid mag geen oorzaak zijn dat een hond opeens niet zinderlijk is....wat meer uitlaten, ? Nu dat ze loops is kan het zijn dat er wat meer aandrang is, zeker met plassen, bij twijfel kan je natuurlijk altijd even naar je dierenarts gaan, maar denk als jij wat extra gaat uitlaten en wat vroeger dat het in huis poepen gauw over is.....je doet het goed om het zonder te mopperen op te ruimen, honden doen dit niet expres, even hoge nood....en ja als de baas het dan niet opmerkt....

Volgende forumvraag: Jankende pup
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^