Kamperen Duitsland/Zwitserland/Italie/Frankrijk, tips?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel TessTess

honden foto van Tess

We willen van de zomer (eind augustus) 2 weken gaan kamperen, en de honden gaan natuurlijk mee.
Vanwege het EK frisbee beginnen we in noord-Italie, maar ik gok dat het daar voor de honden wat warm is om lang te blijven dus nu zijn we rond aan het kijken waar we heen zullen gaan.
In eerste instantie keken we vooral naar Zwitserland, maar ook Oostenrijk, Duitsland en het oostelijk deel van Frankrijk zijn wat ons betreft allemaal opties.

Heeft iemand tips voor leuke hondvriendelijke campings, en kunnen jullie mij vertellen hoe het zit met regels qua loslopen in die landen? Ik kom hele wisselende verhalen tegen op internet.

Het liefst zitten we natuurlijk in een mooi gebied waar we lekker kunnen wandelen en waar water is voor de honden om te zwemmen.

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Oberstdorf is heel mooi en hondvriendelijk. Veel campings in de omgeving.  Maak zo even foto's van een folder die ik van daar heb mee genomen. Misschien heb je er wat aan.

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

 

Volgende forumvraag: Dinobot
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^