Stafford of pitbull?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

" Vooral goed naar Mick luisteren want die meent alle wijsheid in pacht te hebben...  "

 



Kom maar op je echte account hoor schatje!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

honden page profiel MickMickgoedgekeurde fokker

honden foto van Mick

"  

Kom maar op je echte account hoor schatje! "

 Is al maanden aan de gang, deze anoniem heeft net zoveel ruggengraat als een weekdier en weet nog steeds geen enkele tekst van mij te weerleggen, omdat ie geen kennis heeft. Ik moet er wel om lachen....

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

" Vooral goed naar Mick luisteren want die meent alle wijsheid in pacht te hebben...  "

 En lekker stoken doen we VOORAL anoniem.. 

Komop mensen waarom moeten er op HP altijd zulke onaardige topics ontstaan?

honden page profiel davendaven

honden foto van daven

"  
In algemene zin word een ras die al meer dan 100 jaar bestaat (ADBA reg.), door mensen die een labeltje op kruisingen willen plaatsen ondertussen al meer dan 25 jaar misbruikt in nederland/europa. Toevallig kom jij hier mensen tegen die wel weten wat een pitbull is en die hebben dit beeld bij een pitbull
 
en dus niet dit:

Als jij over een pitbull iets zegt, heb je het dus over het eerste plaatje, als ik als liefhebber het lees. Als je praat over pitbull achtige, dan praat je over het 2e plaatje.
 
Niet om vervelend te doen, maar het achtige is een woordje wat je beter wel kunt gebruiken, als je hier tussen liefhebbers zit.
 
@Wilma, ik heb idd een vermoeden dat dat ras er door zit. Heel erg veel gebruikt om in te kruisen om een volume te krijgen en daardoor dus ook een aardige wisseling van karakter......
 
 
  "

 2de voorbeeld is gewoon een american bully net zo goed erkend als ras

Sorry dat ik het zeg, maar het is toch bijzonder bedroevend gesteld met de kennis van de nieuwe eigenaren van deze rassen.

 geeft niet Mick ik ben het volledig met je eens

danger (Gast)

hallo mag  ik me voorstellen...ik ben DANGER,een zeer lieve trouwe pup van een half jaar oud....wat ik ben..ga er vanuit op me  paspoortje staat Am Stafford.....en de naam  hebben me baasjes gegeven omdat me moeder Angel heette en letters geschud..vandaar Danger,zit verders niets achter.Ik ben naar mensen en honden erg onderdanig dus gevaar is er niet.....en Joy is mijn vriendinnetje..zo dit is ff genoeg over ons...ons baasjes houden van ons..hoe of wat we ook zijn

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1673744619552727&set=pb.100007516140987.-2207520000.1466445414.&type=3&theater

honden page profiel MickMickgoedgekeurde fokker

honden foto van Mick

"  2de voorbeeld is gewoon een american bully net zo goed erkend als ras
Sorry dat ik het zeg, maar het is toch bijzonder bedroevend gesteld met de kennis van de nieuwe eigenaren van deze rassen.
 geeft niet Mick ik ben het volledig met je eens "

 

Doe eens rechtermuisknop en dan eigenschappen, dan kun je zien dat ik deze foto van Google pitbull afbeeldingen heb gehaald. Dat het onder een nieuwe naam hoort kan, pocket geval? Voor de gemiddelde leek ziet die er uit als een pitbull, daar ging het mij om. 

 

Als ik ga beschrijven puur op uiterlijk waarom dat nooit in de buurt kan komen op welk vlak dan van een pitbull word je ook weer boos 

honden page profiel MickMickgoedgekeurde fokker

honden foto van Mick

" hallo mag  ik me voorstellen...ik ben DANGER,een zeer lieve trouwe pup van een half jaar oud....wat ik ben..ga er vanuit op me  paspoortje staat Am Stafford.....en de naam  hebben me baasjes gegeven omdat me moeder Angel heette en letters geschud..vandaar Danger,zit verders niets achter.Ik ben naar mensen en honden erg onderdanig dus gevaar is er niet.....en Joy is mijn vriendinnetje..zo dit is ff genoeg over ons...ons baasjes houden van ons..hoe of wat we ook zijn
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1673744619552727&set=pb.100007516140987.-2207520000.1466445414.&type=3&theater "

 

Kan kan je meerdere paspoorten geven, wat moet erin komen voor je? Poedel, boomer, Deense dog? 

honden page profiel RosanjaRosanja

honden foto van Rosanja

"  
Kan kan je meerdere paspoorten geven, wat moet erin komen voor je? Poedel, boomer, Deense dog?  "

 Is dit nou echt nodig? Het was een pretnestje. Misschien wel een hobby fokker, ken die mensen niet. Ik zei al, al zat er poedel of labrador in, hij blijft een leuk beest en verandert niet. 

Ik vond diediscussie, waar ik niet om vroeg, tot daar aan toe. Maar zo fel uit de hoek komen vind ik ronduit belachelijk.

honden page profiel linnekelinneke

honden foto van linneke

"  Is dit nou echt nodig? Het was een pretnestje. Misschien wel een hobby fokker, ken die mensen niet. Ik zei al, al zat er poedel of labrador in, hij blijft een leuk beest en verandert niet. 
Ik vond diediscussie, waar ik niet om vroeg, tot daar aan toe. Maar zo fel uit de hoek komen vind ik ronduit belachelijk. "

 Hij heeft wel gelijk hoor.

Kira der ouders zijn APBT's met Amerikaanse stamboom. De fokker heeft voor de 2 pups die het nest groot was geen stamboom aangevraagd en heeft ons ook gevraagd wat we op haar passpoort wilde hebben. Op Kira haar passpoort staat dus dat ze een AST is omdat er op dat moment een verbod dreigde te komen specifiek op pitbulls bij ons in de gemeente en in andere Belgische gemeentes en steden.

honden page profiel RosanjaRosanja

honden foto van Rosanja

"  Hij heeft wel gelijk hoor.
Kira der ouders zijn APBT's met Amerikaanse stamboom. De fokker heeft voor de 2 pups die het nest groot was geen stamboom aangevraagd en heeft ons ook gevraagd wat we op haar passpoort wilde hebben. Op Kira haar passpoort staat dus dat ze een AST is omdat er op dat moment een verbod dreigde te komen specifiek op pitbulls bij ons in de gemeente en in andere Belgische gemeentes en steden. "

 Maar zo fel is wel belachelijk. En dat vind ik gewoon vervalsing. En dus inderdaad moedwillig verandert.

honden page profiel linnekelinneke

honden foto van linneke

"  Maar zo fel is wel belachelijk. En dat vind ik gewoon vervalsing. En dus inderdaad moedwillig verandert. "

 Tja wat moet je anders als er een verbod dreigt te komen? Wij hebben toen (12 jaar geleden) gekozen om het zekere voor het onzekere te nemen en ons op die manier wat veiliger te stellen. Ik zou het zo weer doen.

honden page profiel AgnesAgnes

honden foto van Agnes

Als het een hobbynestje is zal hij niet raszuiver zijn. Echter lopen gewichten van amerikaanse staffords wel enorm uiteen, en is de rasstandaard ook wat aan het veranderen. Ik heb een amerikaanse stafford teef met stamboom van 30 kilo, dat is ook boven de rasstandaard, maar op shows kijken ze tegenwoordig schijnbaar meer naar de verhoudingen dan naar de exacte gewichten en hoogtes.
(Heb ik mij laten vertellen door de fokker van mijn hond)
 
Maargoed, het is een leuk hondje om te zien hoor

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

Die felle reacties,hoe bot dat het af en toe mag overkomen die ontstaan uit de liefde voor onze geliefde rassen.

De angst voor een nieuwe rad,de pijn en het verdriet dat is geleden door onkunde,verkeerde fok....en zo kan ik nog even door gaan.

 

Mensen vat niet alles persoonlijk op maar lees,leer en sta open voor nieuwe kennis.

We hebben het allemaal moeten leren maar als we niks willen aannemen van mensen met een ervaring van het ras dan ziet de toekomst voor onze staffords,pitbulls....er slecht uit.

honden page profiel RosanjaRosanja

honden foto van Rosanja

" Die felle reacties,hoe bot dat het af en toe mag overkomen die ontstaan uit de liefde voor onze geliefde rassen.
De angst voor een nieuwe rad,de pijn en het verdriet dat is geleden door onkunde,verkeerde fok....en zo kan ik nog even door gaan.
 
Mensen vat niet alles persoonlijk op maar lees,leer en sta open voor nieuwe kennis.
We hebben het allemaal moeten leren maar als we niks willen aannemen van mensen met een ervaring van het ras dan ziet de toekomst voor onze staffords,pitbulls....er slecht uit. "

 Kom ik hier met de vraag voor tips voor opvoeden. Ja, dan neem ik het van ze aan. Maar als er, onbedoeld, een discussie ontstaat  dan vind ik dat raar. Ik vroeg inderdaad aan kenners van het ras, wat er nog meer in kan zitten. Dat niemand het met zekerheid kan zeggen, weet ik ook wel. Wat kan net zo goed een poedel inzitten. Daarnaast reageerde ik normaal toen er in het begin gezegd werd dat de hond intolerant kan worden. Ik heb de discussie maar aan mij voorbij laten gaan. Stond duidelijk uitleg, waardoor ik nu weet dat iig het was pitbull er niet in zit. 

Daarnaast, had ik ookal aangegeven dat deze hond niet aangeschaft is om gezellige boswandelingen tussen 30 honden te lopen. Maar puur voor aan de lijn en als gezelsschap hond. Ik zeg niet dat ik expert heb, maar nadat ik zelf een stafford gehad heb, kan ik wel mn ouders begeleiden erin. Daarnaast is mn moeder ook opgegroeid met honden. Dus dat zit echt wel goed.

Bij deze kan het topic ook dicht, zodat het niet (nog meer)  uit de hand loopt. Valt me erg op dat als ik een topic open over joy er leuk gereageerd word, maar dat een stafford/pitbull/bully whatever niet even goed geaccepteerd word. Want heb niemand gehoord dat een aus uitdaging nodig heeft anders kun je een gefrustreerde hond krijgen, maar hier krijg ik meteen 'pas op'.

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

"  Hij heeft wel gelijk hoor.
Kira der ouders zijn APBT's met Amerikaanse stamboom. De fokker heeft voor de 2 pups die het nest groot was geen stamboom aangevraagd en heeft ons ook gevraagd wat we op haar passpoort wilde hebben. Op Kira haar passpoort staat dus dat ze een AST is omdat er op dat moment een verbod dreigde te komen specifiek op pitbulls bij ons in de gemeente en in andere Belgische gemeentes en steden. "

 Hoezo geen stambomen aanvragen?

Met stamboom, kunnen ze er meer voor vragen.

honden page profiel linnekelinneke

honden foto van linneke

"  Hoezo geen stambomen aanvragen?
Met stamboom, kunnen ze er meer voor vragen. "

 Een goede hobbyfokker doet het em niet om het geld. Het was zijn eerste nestje en vanwege problemen bij de moeder ook meteen het laatste nestje.

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

"  Een goede hobbyfokker doet het em niet om het geld. Het was zijn eerste nestje en vanwege problemen bij de moeder ook meteen het laatste nestje. "

 Ik ben ook een hobby fokker en vraag wel stambomen aan, kleine moeite.

De nieuwe eigenaren weten zo ook de afkomst, raszuiver en zonder inteeld.

Zonder stambomen, heb je geen idee.

 

honden page profiel linnekelinneke

honden foto van linneke

"  Ik ben ook een hobby fokker en vraag wel stambomen aan, kleine moeite.
De nieuwe eigenaren weten zo ook de afkomst, raszuiver en zonder inteeld.
Zonder stambomen, heb je geen idee.
  "

 Wij hebben de stambomen van de ouders gezien (waren beide zijn honden) en de andere pup hield hij zelf en voor ons maakte het niet uit. Wij hadden immers geen plannen om shows en wedstrijden te doen of zelf te fokken dus was het voor ons genoeg om de stambomen van haar ouders te mogen inkijken.

honden page profiel MickMickgoedgekeurde fokker

honden foto van Mick

"  Is dit nou echt nodig? Het was een pretnestje. Misschien wel een hobby fokker, ken die mensen niet. Ik zei al, al zat er poedel of labrador in, hij blijft een leuk beest en verandert niet. 
Ik vond diediscussie, waar ik niet om vroeg, tot daar aan toe. Maar zo fel uit de hoek komen vind ik ronduit belachelijk. "

 

Hoezo is mijn reactie fel? Want ik schrijf niets verkeerds....

 

Wat er voor ras in een paspoort staat zegt namelijk helemaal niets. Ik heb hier nog niet ingevulde liggen en kan er zelf elk ras inschrijven die ik zou willen. Maakt het de hond een labrador omdat ik dat er in het boekje van gemaakt heb of gaat het om de afstamming en niet om wat iemand in een boekje schrijft?

 

Ik zie de laatste jaren heel veel honden voorbij komen onder de noemer AST, maar als je dan werkelijk verder kijkt zijn het allemaal kruisingen. Zo ook deze..... Dus wat zegt een paspoort nu uiteindelijk? Dat je een hond onder die noemer heb gekocht en dat het in werkelijkheid niets meer is als een hond met gelijkenissen van een AST. Is het dan een AST of niet, in mijn ogen niet, want je kunt niet aantonen dat het er een is op basis van de voorouders. Dan heb je een kruising met een onterecht label.

 

Je mag me fel vinden, een rotzak of wat dan ook, maar probeer eens naar de inhoud te kijken. Ik word er ondertussen doodziek van dat de stafford in slecht daglicht staat, omdat ze onterecht die naam blijven plakken op onherleidbare kruisingen, waarvan het merendeel gedrag vertoont die niets, maar dan ook werkelijk niets met de AST te maken heeft, om over die karakters nog maar te zwijgen. Zou verdikkeme eens tijd worden om al die x kruisingen aan te duiden als kruising en niet onterecht een label opplakken van een ras waar al jaren zeer selectief is gefokt op eigenschappen. Bevat die hond die eigenschappen niet is het er geen.

 

In de show wereld (de pest voor hondenrassen) is het einde zoek aan het raken. Ik zie steeds meer honden die op geen enkele mogelijkheid nog in de standaard passen. Overdrijvingen worden steeds groter en groter en daaraan gekoppeld worden de ras specifieke ziektes en kwalen ook steeds groter. Mijn god als ik het gemiddelde motoriek zie bij die honden is het beschamend dat we al zover zijn afgegleden. Het jammer is dat de gemiddelde eigenaar niet in staat is verder te kijken als een foto..... Ja hoor prachtige hond.... Dat ie geen plop meer kan, zonder dat zijn gewrichten het begeven, lijkt niet meer te boeien, als ie maar mooi kan staan.

 

Als laatste en dan ga ik maar aan het werk: Pretnesten, ik weet niet wie die term ooit heeft bedacht, maar ik snap de term niet. Elke nest is een pretnest, want als fokker zie je graag je visie tot leven komen. Al je voorwerk (in sommige gevallen meerdere jaren voorwerk), al je gedachten, al je uitzoeken enz enz komt voor je als een resultaat. Of moet ik de term pretnest zien als ik gooi 2 honden op elkaar zonder enige kennis en kunde en achtergrond info en als de pups worden opgehaald en ik mijn centen binnen heb kan ik dan eindelijk daarvan eens lekker op vakantie of een auto kopen? Kan me voorstellen dat dat prettig is. De laatste nesten waar ik bij betrokken ben heeft de fokker er zelf altijd kosten aan gehad en heeft het geen cent opgeleverd, waarom omdat het ons geen plop boeit of het geld kost of oplevert. We hebben een bepaald doel voor ons zelf en het is voor ons hobby en een hobby mag geld kosten, laten we er aub geen werk van maken. Dan zie je hier mensen zeggen dat als er stambomen aangevraagd worden je meer geld kan vangen.....daar gaan we dus al, het gaat de meesten om geld en niet om een zo goed mogelijke hond op de wereld te zetten. Wij vragen idd stambomen aan, maar dat heeft 0,0 te maken met hoeveel geld er verdient kan worden, het gaat ons om het aan te geven wat de afstamming is.

 

Je vond me eerder fel, aub hier heb je een felle reactie van me, hopelijk kan je de inhoud van dit ertussen uithalen en wellicht zal je me dan ietsjes beter gaan begrijpen.

 

Overigens zegt een stamboom uiteindelijk nog steeds niets, want als je weet hoeveel er mee geknoeid is, kun je daar eigenlijk ook al niet meer vanuit gaan dat die kloppen, zeker bij de AST en SBT is dat een ramp. Ten tijden van de RAD is er zoveel geknoeid, van niet kloppende reuen op stambomen tot het bij leggen van pitbull pups....

 

Men staart zich blind op zaken die er niet toe doen......

Dusty (Gast)

Ik heb mijn grote Stafford geadopteerd toen hij 1,5 jaar was. Hij woog toen 37 kilo. Dus dit zou best een grote Stafford kunnen zijn. Ontzettende leukerd! Als je ze rustig, consequent en lief opvoedt, dan zijn het schatten van honden en gaat dat helemaal goedkomen hoor.

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP)

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

"In de show wereld (de pest voor hondenrassen) is het einde zoek aan het raken. Ik zie steeds meer honden die op geen enkele mogelijkheid nog in de standaard passen. Overdrijvingen worden steeds groter en groter en daaraan gekoppeld worden de ras specifieke ziektes en kwalen ook steeds groter. Mijn god als ik het gemiddelde motoriek zie bij die honden is het beschamend dat we al zover zijn afgegleden. Het jammer is dat de gemiddelde eigenaar niet in staat is verder te kijken als een foto..... Ja hoor prachtige hond.... Dat ie geen plop meer kan, zonder dat zijn gewrichten het begeven, lijkt niet meer te boeien, als ie maar mooi kan staan."

 Als je naar foto's kijkt van verschillende rassen is de trend al 100 jaar samen te vatten onder de noemer "steeds extremer".

Chihuahua's worden steeds kleiner, tot het nieuw verzonnen "teacup" aan toe.
Cavalier kopjes zijn onherstelbaar door gefokt.
Engelse bulldoggen zijn zulke propjes dat sommige exemplaren niet eens meer fatsoenlijk kunnen wandelen.
Mopshonden hebben geen snuit meer.

Pas kwam er resultaat van onderzoek dat labradors een afwijkende stofwisseling hebben. Want er is gefokt met voedselgerichte dieren omdat die zo lekker makkelijk te trainen zijn.

Sint Bernards worden steeds groter en hariger.
Sharpei's krijgen nóg meer rimpels.
Herders hebben rare ruggen.

Extremer en extremer. En gezien sommige bully's gebeurt dat bij die honden ook. Sommige honden doen mij denken aan krokodillen, zoals de poten naast het lijf komen te staan.

honden page profiel MickMickgoedgekeurde fokker

honden foto van Mick

" Ik heb mijn grote Stafford geadopteerd toen hij 1,5 jaar was. Hij woog toen 37 kilo. Dus dit zou best een grote Stafford kunnen zijn. Ontzettende leukerd! Als je ze rustig, consequent en lief opvoedt, dan zijn het schatten van honden en gaat dat helemaal goedkomen hoor. "

 

Ras:Amerikaanse Staffordshire Terriër

Rasgroep:Terriers

Schofthoogte:Reu 45-48cm, teef 43-46cm

Gewicht:18-23 kg

Beste gast, ergens klopt er iets niet..... 2 x het "minimum" gewicht of 1.5 x het maximum gewicht.....

 

Wat is zijn NHSB nummer?

honden page profiel Hakuna MatataHakuna Matata

honden foto van Hakuna Matata

"  
Ras:Amerikaanse Staffordshire Terriër
Rasgroep:Terriers
Schofthoogte:Reu 45-48cm, teef 43-46cm
Gewicht:18-23 kg
Beste gast, ergens klopt er iets niet..... 2 x het "minimum" gewicht of 1.5 x het maximum gewicht.....
 
Wat is zijn NHSB nummer? "

 Het is waarschijnlijk een asielhond of een herplaatser.

honden page profiel Lola&JojoLola&Jojo

honden foto van Lola&Jojo

het kan ook zo'n giant pitbull xxl zijn, (waar een molosser doorheen gekruist zit.)

Die overigens alleen door UKC worden geregistreerd.

Heeft ook niets te maken met Bully type die wel geregistreerd zijn bij de ABKC/EBKC

En inderdaad worden deze rassen behoorlijk verziekt door zoals Mick al zei, ''Fokkers'' die ze opblazen tot enorme gedrochten die niets meer te maken hebben met het oorspronkelijke ras, zo ook het hele show gebeuren die de doodsteek zijn van deze honden.

 

Nu zijn er gelukkig wel fokkers en aspirant kopers die dat inzien en hopelijk nog kunnen redden wat er te redden valt, steeds meer mensen zoeken naar de ''working type'' bijv: de SBT.

(Zijn nu nog ''hard to find'')

 

honden page profiel MickMickgoedgekeurde fokker

honden foto van Mick

"  Het is waarschijnlijk een asielhond of een herplaatser. "

 

Allemaal leuk en aardig, maar als je die hond de label stafford opplakt, dan moet het wel een stafford zijn en niet een achtige....

honden page profiel MickMickgoedgekeurde fokker

honden foto van Mick

"
 Nu zijn er gelukkig wel fokkers en aspirant kopers die dat inzien en hopelijk nog kunnen redden wat er te redden valt, steeds meer mensen zoeken naar de ''working type'' bijv: de SBT.
(Zijn nu nog ''hard to find'')
  "

 

Ook daar zie ik nu de brood-fokkers verschijnen, hondjes krijgen min of meer het juiste uiterlijk mee, maar kunnen alsnog niets....

 

Hard to find? Nee je moet er moeite voor doen, maar kan je vandaag zo 10-20 pups wijzen die onder het kopje sportieve sbt gefokt zijn, niet dat je die zou moeten willen, maar goed dat is een ander verhaal. Voor de gemiddelde koper zullen die wel voldoen. 

honden page profiel History 2.0History 2.0

honden foto van History 2.0

Goed topic 

honden page profiel MickMickgoedgekeurde fokker

honden foto van Mick

" Goed topic  "

 Leef je ook nog

 

Snel weer weg met je niet bestaande pitbulls joh HAHAHA

honden page profiel History 2.0History 2.0

honden foto van History 2.0

Ik lach me kapot wat hebben sommige toch een plaat voor hun kop. Weten hoogstwaarschijnlijk niet eens dat de pit al langer bestaat dan hun eigen designerhondjes maar ach het zal wel joh het staat immers op wikipedia xD.

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

" Ik lach me kapot wat hebben sommige toch een plaat voor hun kop. Weten hoogstwaarschijnlijk niet eens dat de pit al langer bestaat dan hun eigen designerhondjes maar ach het zal wel joh het staat immers op wikipedia xD. "

 Hé hé, nee geen plaat voor mijn kop en zeker geen disigner hond.

 

Als kind vond ik het al super leuk, honden (en paarden) rassen uit mijn hoofd te leren. Veel te lezen over de eigenschappen.

 

Helaas, wordt je door de vele internet informatie soms op het verkeerde been gezet.

Niet alleen internet, ook in real life.

 

Mij werd  verteld door een eigenaar en ik las idd o.a. op wikipedia, dat er een verschil is tussen pitbull en apbt. De pit een rasloze kruising.

Dan nog de vele geldfokkers, die maar alles op elkaar gooien en een labeltje er aan plakken. Eigenaren denken (serieus) dat een paspoort een stamboom is en daar staat het echt ras in

 

Tja wat moet je geloven als slechts een liefhebber van honden.Klik eens op afbeeldingen, door de bomen zie ik het bos niet meer.

 

Een vriendin van me vertelde dat ze ivp de verboden op bepaalde rassen, ze maar een andere naam gaven. Ten tijde van de RAD, kregen ineens look a likes zonder stamboom een stamboom, zo waren ze gered.

Volgens mij is er zo veel gerommeld met het ras, dat het voor mij als outsider echt niet meer te volgen is.

 

Als ik iets wil weten, weet ik nu wel dat ik hier de juiste antwoorden kan vinden.

 

Hier staat bvb: de Amerikaanse pitbull heeft veel weg van de echte pitbull.

http://www.hondenrassen.nl/rassen/amerikaanse-pitbull-terrier/

Hier staat dat het geen ras, maar type is

http://dier-en-natuur.infonu.nl/huisdieren/44256-pitbull-wat-is-dat-voor-hond.html

Zo verwarrend allemaal.

 

Mij is het gelukki nu wel duidelijk!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

pagina 4 van 5 12 3 45
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^