Spijt van pup?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel KathKath

honden foto van Kath

" Er zit echt al wel liefde voor toby.als ik in die pup oogjes kijk kan ik hem eigenlijk niet missen en ik weet zeker dat ik wel even kapot ben als ik hem weg doe en misschien zelfs spijt krijg maar als ik niet goed in mijn vel zit en gestresst ben is het ook niet goed.Ik schaam me kapot ook als ik dit aan de vrouw moet vertellen waar hij weg komt.Dat ik een pup neem en nu twijfels heb.Maar ben er wel optijd achter gekomen en niet pas over lange tijd.Mensen zullen denken dat ik niks om honden geef.Dat wel anders had ik de hond van mijn moeder niet nog 3 en half jaar een goed thuis gegeven en ik was kapot van haar overlijden.Maar sommige dingen kun je niet voorzien en ik baal erg van mezelf nu. "

Als je enkel uit schaamte geen contact opneemt met de vrouw waar hij vandaan komt, dat is denk ik niet de juiste reden. Als het niet gaat, gaat het niet en zet je de schaamte even opzij. En anders ga je er volledig voor.

 

Vermoeiend is het zeker. Maar ja... wil je het echt of wil je het niet.

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

Je moet stoppen met wikken en wegen. Je hebt besloten Toby te houden. Alle maars die jij verzint heeft Toby geen boodschap aan, jij bent gewoon zijn baasje, voor hem ben je goed zoals je bent.

 

Misschien eens een gesprekje met je huisarts?

honden foto van Ria Vincent R.I.P.Vienna en Diego

Hallo Cindy,

Je hebt zelf de keus gemaakt om een pup te nemen,denk jezelf niet dat het misschien te vroeg was na het verlies van je hond.Ik denk dat je te snel wilt met het opvoeden,weet als geen ander hoe vermoeiend dit kan zijn,heb 2 keer nestje gehad dat is ook erg leuk maar ook een enorme verantwoordelijkheid en vergt veel van je.

 

Heb je geen Bench waar de pup aan kan wennen als deze gaat slapen,of ter gewenning.Dit voelt ook als veilig voor ze en zo leren ze ook zindelijk te worden.

honden foto van Ria Vincent R.I.P.Vienna en Diego

Hallo Cindy,

Je hebt zelf de keus gemaakt om een pup te nemen,denk jezelf niet dat het misschien te vroeg was na het verlies van je hond.Ik denk dat je te snel wilt met het opvoeden,weet als geen ander hoe vermoeiend dit kan zijn,heb 2 keer nestje gehad dat is ook erg leuk maar ook een enorme verantwoordelijkheid en vergt veel van je.

 

Heb je geen Bench waar de pup aan kan wennen als deze gaat slapen,of ter gewenning.Dit voelt ook als veilig voor ze en zo leren ze ook zindelijk te worden.

honden page profiel Nadine Nadine

honden foto van Nadine

Cindy na myn lieve queenie te moeten laten inslapen verleden jaar weende ik dag en nacht ik heb er echt ziek van geweest ben by dr gegaan en gaf medcyn ja het was beter maar ik sliep dan hele dag ze waren te zwaar ik moest alty over haar schrijven byna elke dag myn man en op hp zegden ze misschien beter een andere hondje hoewel ik in het begin ze er was nog weende en alle dagen praat ik tegen haar ze staat in al myn plaatsen op foto ik ga ze nooit vergeten maar stilaan heb ik voor lilly ook het beste voor ik wil dat ze zo gelukkig is als queenie was ik hoop het van harte voor jou ook veel geluk

Caroline (Gast)

Hi Cindy,

een pup in huis is niet makkelijk. Maar door geduld te zijn, veel liefdes en aandacht en zeker tijd. Krijg jij later een hond die je zelf opvoed en helemaal van jou zelf. Ik heb mijn lieve hond paar weken geleden laten inslapen. Ik mis haar nog steeds. In het begin heb ik ook paar momenten van ergenis en tranen. Ik sta gelukkig niet alleen. Een pup nemen is grote besslising, de hele gezin moet mee aan het werk. Jij bent alleen, vraag een steun van vriendin of buur vrouw/man. Samen lopen met andere honden. Heb geduld. Alleen laten moet je ook niet gelijk doen. Dat is wat de pup gelijdelijk moeten leren. Misschien is opvang een oplossing. Je pup is niet alleen, leren sociaal met andere honden en jij ook tevreden. Het is tenminste probeert waard. Succes Cindy. Ik wens je het allerbeste! Met of zonder je pup

honden page profiel Nadine Nadine

honden foto van Nadine

" Hi Cindy,

een pup in huis is niet makkelijk. Maar door geduld te zijn, veel liefdes en aandacht en zeker tijd. Krijg jij later een hond die je zelf opvoed en helemaal van jou zelf. Ik heb mijn lieve hond paar weken geleden laten inslapen. Ik mis haar nog steeds. In het begin heb ik ook paar momenten van ergenis en tranen. Ik sta gelukkig niet alleen. Een pup nemen is grote besslising, de hele gezin moet mee aan het werk. Jij bent alleen, vraag een steun van vriendin of buur vrouw/man. Samen lopen met andere honden. Heb geduld. Alleen laten moet je ook niet gelijk doen. Dat is wat de pup gelijdelijk moeten leren, Misschien is opvang een oplossing. Je pup is niet alleen, leren sociaal met andere honden en jij ook tevreden. Het is tenminste probeert waard. Succes Cindy. Ik wens je het allerbeste! Met of zonder je pup "

 

veel sterkte caroline ik ben het helemaal met je eens veel geduld met een pup en het komt goed

honden foto van Baasje van Bren† R.I.P      & Lizzy

Ik had hier ook heel erg last van! Had het zelf ook onderschat een pup, ze liep hele tijd achter me aan en het benauwde me gewoon. Ook had ik een schuldgevoel tegenover mijn overleden hond, ik bleef maar vergelijken. Zelf heb ik ook wel eens gedacht om haar weg te doen, maar dat kon ik ook weer niet over mijn hart verkrijgen. Op een dag dacht ik..' IK heb hier voor gekozen, zij niet! en toen is de knop omgegaan. Nu bijna twee jaar later ben ik zó blij dat ik haar nooit weg heb gedaan! Ik heb geen betere hond kunnen wensen na de dood van mijn eerste hond, ze is zó lief en wil altijd knuffelen en bij je zijn.... Nee ik kan haar echt niet meer missen! Mijn eerste hond is mijn koningin en tweede is mijn prinsesje. Ik snap dat je even in een moeilijke periode zit en dat een pup zwaar is, maar als je je pup wat langer hebt en hij is wat ouder...dan heb je het grootste gedeelte gehad en ben je blij dat je hem niet weg hebt gedaan. 

honden foto van Brigitte, Zebee & Zabaa

" Ik had hier ook heel erg last van! Had het zelf ook onderschat een pup, ze liep hele tijd achter me aan en het benauwde me gewoon. Ook had ik een schuldgevoel tegenover mijn overleden hond, ik bleef maar vergelijken. Zelf heb ik ook wel eens gedacht om haar weg te doen, maar dat kon ik ook weer niet over mijn hart verkrijgen. Op een dag dacht ik..' IK heb hier voor gekozen, zij niet! en toen is de knop omgegaan. Nu bijna twee jaar later ben ik zó blij dat ik haar nooit weg heb gedaan! Ik heb geen betere hond kunnen wensen na de dood van mijn eerste hond, ze is zó lief en wil altijd knuffelen en bij je zijn.... Nee ik kan haar echt niet meer missen! Mijn eerste hond is mijn koningin en tweede is mijn prinsesje. Ik snap dat je even in een moeilijke periode zit en dat een pup zwaar is, maar als je je pup wat langer hebt en hij is wat ouder...dan heb je het grootste gedeelte gehad en ben je blij dat je hem niet weg hebt gedaan.  "

 Sorry, maar er loopt een ander topic waar TS in verteld dat het pupje terug is naar de fokker en zij er nu erg mee zit.

pagina 5 van 5 12 3 4 5
Volgende forumvraag: Poot optillen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^