Wat kijk je nou raar?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Team Podenco (Wispa, Cosmic & Luuk)

Ik mag toch ook gewoon even kijken wat we vanavond eten?



Niet dan?



Oh, en mag ik even.. ach, whatever, blijf maar zitten..



Ik pak zelf wel even een snoepje van tafel.

Cosmic is een vreselijke draak.. gelukkig heb ik er ook nog twee die zich wél kunnen gedragen! (soms)



(rechts zijn twee Podenco vriendjes, Sepp en Ysa <3 )

honden page profiel -- 3 doggies

honden foto van -

Hihi lekker bekkie hoor! Lief van jou hoor, dat je je vrouwtje laat zitten en zelf een snoepje pakt! Je moet je vrouwtje ten slotte ook wat rust gunnen.. Hoe gaat het met de gezinsuitbreiding? Misschien heb ik het ratjestopic over het hoofd gezien hoor, maar het laatste wat ik heb meegekregen is dat je bijna ging kijken 

honden foto van Team Podenco (Wispa, Cosmic & Luuk)

" Hihi lekker bekkie hoor! Lief van jou hoor, dat je je vrouwtje laat zitten en zelf een snoepje pakt! Je moet je vrouwtje ten slotte ook wat rust gunnen.. Hoe gaat het met de gezinsuitbreiding? Misschien heb ik het ratjestopic over het hoofd gezien hoor, maar het laatste wat ik heb meegekregen is dat je bijna ging kijken  "

 Ik heb het topic een beetje dood laten bloeden.. Wispa heeft een hele dure operatie nodig, waardoor ik de ratjes af heb moeten zeggen. Heb het er behoorlijk moeilijk mee want ik keek er echt enorm naar uit, ik heb het topic daarom nog niet kunnen updaten, baal er echt onwijs van. Maar het is niet anders, ik wil wel zeker weten dat ik al mijn beestjes van medische zorg kan voorzien, dus nu extra huisdiertjes aanschaffen zit er gewoon even niet in.

Als alles goed gaat komen er in februari nieuwe ratjes bij. Hopelijk zijn de financiën dan weer wat aangetrokken :) Tegen die tijd zijn de vier ratjes die ik nu heb twee en anderhalf jaar oud, dus die lopen dan tegen hun einde aan, om het maar even plat te zeggen..

honden page profiel -- 3 doggies

honden foto van -

"  Ik heb het topic een beetje dood laten bloeden.. Wispa heeft een hele dure operatie nodig, waardoor ik de ratjes af heb moeten zeggen. Heb het er behoorlijk moeilijk mee want ik keek er echt enorm naar uit, ik heb het topic daarom nog niet kunnen updaten, baal er echt onwijs van. Maar het is niet anders, ik wil wel zeker weten dat ik al mijn beestjes van medische zorg kan voorzien, dus nu extra huisdiertjes aanschaffen zit er gewoon even niet in.Als alles goed gaat komen er in februari nieuwe ratjes bij. Hopelijk zijn de financiën dan weer wat aangetrokken :-) Tegen die tijd zijn de vier ratjes die ik nu heb twee en anderhalf jaar oud, dus die lopen dan tegen hun einde aan, om het maar even plat te zeggen.. "

Och wat jammer dat je ze hebt moeten afzeggen, ik snap dat je het daar moeilijk mee hebt! Sorry ik wou je niet in een vervelende positie brengen hoor, ik dacht dat je gewoon vergeten was te updaten. Zorgen voor de huisdieren die er al zijn is inderdaad prioriteit, maar je nare gevoel wordt er niet minder door als je je er zo op verheugd hebt. Hopen dat het je met de poging in februari wel gegund is!

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

belachelijk cosmic dat ze ZO kijkt..

die van ons doet het ook wel eens..pfff mensen..soms....

 

en leuke poddie groepsfoto 

honden foto van Team Podenco (Wispa, Cosmic & Luuk)

Geeft niet hoor! :)

Heerlijke foto, Roos!

honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † 3 doggies

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

" Geeft niet hoor! :-)Heerlijke foto, Roos! "

 het zijn mijn muppets 

het zal het spaanse bloed zijn denk ik hihi

honden page profiel Hettie & CharliiHettie & Charlii 3 doggies

honden foto van Hettie & Charlii

Leuke foto's Pauline! De bovenste is weer meesterlijk 

Volgende forumvraag: Een verzoek van Liz
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^