Heeft mijn pup giardia?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Keel (Gast)

Hallo. Ik heb een puppy van nou 15 weken, is inmiddels voor de 2e keer aan de 'diarree'  in een maand. De vorige keer heeft ze medicijnen gehad en die hielpen erg goed en het ging ook snel over. Nu heeft ze het alleen weer. Ze heeft dunne poep en wat slijmerig. Het is niet waterdun, maar je kunt het ook niet fatsoenlijk opruimen. Ik moet het echt weg spoelen. Het is erg licht van kleur vergeleken met normaal en het ruikt ook nogal..  Ze krijgt soms naast de brokken wel eens een stukje worst of kaas in haar kong.. zou ze wat verkeerds hebben gegeten?? Ze wordt elke nacht wel 3 keer wakker en poept zn 6 a 7 keer per dag. Eerder 2 keer dag en gewoon normaal. Nu weer een pate gekregen van de dierenarts, soort dieetvoeding voor haar darmflora.. 

honden page profiel ChantalChantal

honden foto van Chantal

Dat zal een test moeten uitwijzen, dus ik zou zeker naar de DA gaan. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Schep wat ontlasting op, liefst van drie dagen in drie verschillende potjes, in de koelkast bewaren tot de derde dag, en laat het nakijken op giardia....waarom drie dagen? Kan zijn dat niet bij iedere ontlasting giardia aan treft.......vandaar drie dagen achtereen volging oprapen.

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Ontlasting laten checken bij de dierenarts. Mocht je pup giardia hebben, dan kan je er behoorlijk lang mee onder de pannen zijn, heb er helaas ook ervaring mee .

 

Welke brokken geef je? Het zou ook kunnen (mits door de da is uitgesloten dat er in de ontlasting geen wormen of iets anders zit) dat je hond niet goed reageert op de brok die je voert. Dan zou je hier kunnen kijken voor informatie over brokken http://www.voerwijzer.com/wat-een-goede-brok

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

" Schep wat ontlasting op, liefst van drie dagen in drie verschillende potjes, in de koelkast bewaren tot de derde dag, en laat het nakijken op giardia....waarom drie dagen? Kan zijn dat niet bij iedere ontlasting giardia aan treft.......vandaar drie dagen achtereen volging oprapen. "

  Goede informatie!

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^