Smulke of Crancarno?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Dave (Gast)

Hallo allemaal ik heb even een vraag, onze hond van bijna 1 jaar kan niet tegen rauw voer, dit hebben wij heel lang geprobeerd, maar zijn ontlastig was nooit goed, nu hebben wij smulke om dat eens te proberen, hier is zijn ontlasting wel goed, voor dat hij rauw kreeg, kreeg hij crancarno, kan iemand mij vertellen wat beter is voor mijn hond?    Alvast bedankt.

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Er is net een discussie over brokken gaande in het volgende topic:

http://www.hondenpage.com/hondenforum/208288/juiste-hondenbrokken.php

Smölke brokken zitten veel granen in; hoewel tegenwoordig ook een graanvrije soort verkrijgbaar is. Er zijn betere graanvrije brokken (zie topic).

 

Bedoel je met crancarno; grancarno blikvoer van Animonda?

Grancarno blikvoer heeft wel een aardig vleespercentage; afhankelijk van de soort. Bij sommige soorten worden alleen de vleessoorten genoemd en over de verdere ingrediënten geen melding.

http://www.zooplus.nl/shop/honden/hondenvoer_nat/animonda/grancarno/27044?utm_source=twenga&utm_medium=cpc&utm_campaign=twenga

 

 

Dave (Gast)

Bedankt voor uw reactie, ik bedoel smulke diepvries voer van in de winkel, ik ben aan het twijfelen tussen smulke natvoer of de crancarno.

Rilana (Gast)

Oeps foutje, ik bedoel smuldier van de diepvries.

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Dave,

Smölke diepvries kan ik niet vinden.

De ingrediënten van Smölke Vers Gestoomd zien er aardig goed uit.

Wat heb je voor een hond? Waarom alleen natvoer?

Mijn hondje krijgt Taste of the Wild graanvrije brokken en een paar keer per week Renske Vers (= 80% gestoomd vlees). Soms koop ik ook Lukullus in pouches of blik. Ik maak van de laatste porties, die in de vriezer gaan.

Dave (Gast)

Ik had mij vergist ik bedoel smuldier, hij krijgt ook brokken Acana brok, hij kreeg

Eerst rauw vlees, maar daar kan hij niet tegen, vandaar dat ik dan wat anders van vless wil gaan geven wat niet rauw is.

honden foto van Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)

Smuldier is toch ook rauw vlees?

Rilana (Gast)

Ja volgensmij wel, maar hier kan die wel tegen, misschien is het dan toch niet helemaal rauw, maar weet iemand wat beter is smuldier of crancarno? 

Alvast bedankt

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

ik raak wat in de war van postings van Dave (Gast) en Rilana (Gast).

Is dit dezelfde persoon??

Smuldier is rauw!

 

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

natuurlijk is smuldier beter dan grancarno blikvoer

http://www.voerwijzer.com/smuldier-kompleet

 

Ik geef aan mijn hondje geen KVV/rauw vlees.

Dave (Gast)

Rilana is mijn vriendin, zij reageerde even, maar wat is de reden, dat smuldier beter is als crancarno, ik weet het namelijk niet, omdat in crancarno ook veel vlees zit.

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Dave

Omdat Smuldier vers is en Grancarno gestoomd, denk ik dat Smuldier beter is. Bovendien moet je hond dat zelf vermalen met zijn kiezen, terwijl Grancarno met een vork fijn te prakken is en meer "hap, slik, weg" gegeten wordt.

Ik geef geen KVV om persoonlijke redenen.

honden foto van Vera met Abby & Cantor !

Wij geven hier de honden smuldier, en doen het er echt super op! Ik ben er alleen nog niet uit hoeveel we precies moeten geven, aangezien Abby iets dikker aan t worden is.

honden page profiel rilanarilana

Bedankt voor de info, ik ga dan inderdaad maar voor smuldier, mag ik misschien de reden weten, waarom u geen rauw meer geeft?naast de smuldier krijgt hij ook brok, wij hebben maar een klein hondje, hij krijgt 75 gram nu want hij was ook wat te  zwaar, maar onze grote hond krijgt 700 gram perdag. 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^