Golden retriever 9 maand, nu een pup erbij?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Gast (Gast)

hallo, wij hebben nu een lieve golden retriever van 9 maanden oud en we zouden heel graag een tweede puppy erbij willen. kan dat nu al of is dat vragen om problemen? bij voorbaat dank voor jullie reacties :-)

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Ik zelf zou wachten tot je hond eerst goed volwassen is...en dan een pup erbij nemen, dat is mijn.....maar er zijn er genoeg die dat geen bezwaar vinden, je hebt nu een hond van negen maanden, toch een periode die veel aandacht eist.....en dan een pup waar je van weet, 24 uur oplettendheid, zinderlijk maken, socialiseren enz, je hond van 9 maanden heeft ook nog alle aandacht nodig....maar dat is mijn mening.

honden page profiel --

honden foto van -

Ik zou inderdaad nog even wachten. Mijn golden is nu 16 maanden en over een week komt er een kleintje bij. Maar mijn golden is wel echt super braaf en geen bengel haha, ze is al mooi stabiel. Jouw pup kan nog aardig gaan puberen en dan heb je echt je handen vol als je er ook nog een pup bij hebt. Dus ik zou even een paar maandjes wachten en dan kijken of je eventueel op een wachtlijst wil komen. Succes! 

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

Is de spaniel niet doorgegaan dan?

Gast (Gast)

Spaniel? 

 

 bedankt jullie reacties in ieder geval, jammer maar wel verstandig denk ik.

 

honden page profiel Jeroen & LolaJeroen & Lola

honden foto van Jeroen & Lola

tja...alles kan...

velen zullen het afraden. ik niet perse, maar ik denk wel dat je het zeker niet moet onderschatten. ook een puber is nog werk, een pup erbij, ja, dat houdt je wel bezig...

 

maar dat het niet kan, zou ik ook niet direct zeggen. maar onderschat het niet 

 

ik zou persoonlijk ook gewoon even wachten, maar dat ben ik...

Volgende forumvraag: Originele stoere naam gezocht!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^