geperste brok?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel MaudMaud

honden foto van Maud

Hallo allemaal, 

Toen we Cooper opgehaald hebben (alweer 5 maanden geleden) kreeg hij prins brokken. Hier zijn we thuis mee doorgegaan maar zn ontlasting bleef maar dun. Nu heeft hij ook giardia gehad maar dit is nu niet meer het geval. We zijn sinds 4 weken op taste of the wild overgestapt opzich is zn ontlasting nu goed alleen met vlagen geeft hij over en heeft weer diarree.

Zou het er aan kunnen liggen dat hij de taste of the wild brokken niet zo makkelijk verteerd dan de prins geperste brok? Hopelijk hebben jullie tips of ervaringen :)

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Het kan zijn dat je hond moet wennen aan de andere brokken en daardoor aan de race is.

 

Is de ontlasting van je hond opnieuw nagekeken op giardia nadat de kuur was afgelopen? Giardia is hardnekkig en het kan heel lang duren voor het echt 100% over is.

honden page profiel MaudMaud

honden foto van Maud

Zijn ontlasting is wel goed geweest alleen om de 2 weken ofzo is hij aan de dunne en daarbij ook braken en ziek/erg rustig. Daarom zijn we ons af aan het vragen of het niet aan het verschil in brok ligt.

Hij heeft inmiddels al 4 kuren voor giardia gehad en dit is nu over dus hopelijk blijft het nu weg.

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Ik zou toch nog eens telefonisch overleggen met de dierenarts.

Hoe lang geleden heb je Coopers ontlasting laten onderzoeken?

Misschien toch nog een keer doen?

 

Het is niet in orde, dat Cooper om de ca. 2 weken diarree heeft, braakt en duidelijk niet in orde is.

 

Ik betwijfel of het aan de Taste of the Wild brokjes ligt. Er zijn hier vele tevreden baasjes over deze brokjes. Ik zelf ook. Soms probeer ik een ander graanvrij merk en kom altijd weer terug op TotW.

 

Labradors staan er om bekend dat ze veel van de grond eten; zelfs poep; ook van andere honden. Probeer er goed op te letten dat hij dat niet doet.

 

Ik hoop dat je samen met je dierenarts achter de oorzaak kunt komen.

 

honden page profiel MaudMaud

honden foto van Maud

Hebben dit 2 weken geleden laten onderzoeken. Maar misschien idd nog maar eens doen.

Hij eet idd heel graag dingen van de grond. Wanneer dit gebeurd proberen we het ook altijd uit de mond te halen maar soms zijn ze zo snel dat je gewoon te laat bent helaas...

Volgende forumvraag: Allergie
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^