Kan je aan een pup zien hoe groot hij wordt?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel cynthia de neijscynthia de neijs

 

goedendag allemaal!

Wij hebben 3 weken geleden een Roemeens zwervertje geadopteerd van 5 maandjes oud en 8kilo. Super blij met onze Belu! de vraag luidt: er zijn foto's van de moeder, vader onbekend. Nou vroegen wij ons af of je kunt zien hoe groot hij ongeveer word. De moeder is ongeveer 40cm hoog. Menig keer horen wij van derden: jeetje die groeit nog wel! Of.. Aan die poten te Zien blijft dat geen kleine. Omdat we natuurlijk een zwervertje hebben is het ras onbekend, aan de foto's van moeder kun je wel zien dat hij daar een hoop van heeft kwa kleuren. Alleen is de moeder kortharig, en onze Belu behoorlijk vol en langharig. Dit kan dan toch niet ineens kortharig worden in een later stadium? (Er zit natuurlijk ook nog een hoop puppyvacht tussendoor). Wanneer zal dit weg gaan? Ook zijn broertjes zijn vol en langharig. 1 helemaal zwart van kleur zelfs, Belu was de enige bruine. Heeft overigens wel zwarte kenmerken. Ook worden de haren op de rug al wat donkerder en stugger. Dus verandering in kleur zal er zeker wel komen schat ik, maar tot hoever zal dat gaan?

 

Zie foto's van moeder en Belu, ben erg benieuwd naar jullie reactie!

honden page profiel GeaGeagoedgekeurde fokker

honden foto van Gea

De pup heeft een zwarte neus, net als zijn moeder. Beide zijn dus niet bruin van kleur maar sable van kleur.

Over de grootte en gewicht is weinig te zeggen omdat je niet weet wie of wat de vader is..... Zal ergens tussen de 15 en 20 kilo worden schat ik zo.

Volgende forumvraag: Overdag engeltje, 's nachts...
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^