Valt jouw Malamute uit naar andere honden?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Lisette (Gast)

Hallo Iedereen, Wij hebben een fantastische Alaska Malamute. Ze is gezellig, lijkt humor te hebben, is stapelgek op kinderen en volwassenen, maar heeft 1 probleem. Ze heeft een aantal honden waar ze het heel goed mee kan vinden. Ze is dan gek op spelen. Alleen soms gaat het totaal fout. Er is niet een bepaald type hond waar ze niet mee kan, soms valt ze ineens uit naar een hond. We vinden het zo jammer, omdat ze prima los kan lopen. Ze luistert goed en loopt netjes mee. We durven alleen het risico niet meer te nemen.   Heeft iemand hier ervaring mee?

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker

honden foto van Alaska's Finest!

Malamutes staan als ras niet bekend voor hun tolerantie naar andere honden toe, daar moet je rekening mee houden. 

Ik kan uit je tekst niet afleiden of ze ook uitvalt naar de honden waar ze fijn mee speelt, of dat ze een onderscheid maakt: "jou mag ik wel, jou moet ik niet".

 

Als ze prima luistert en netjes meeloopt, hoe kan ze dan uitvallen naar andere honden, ze loopt dan toch bij jou? Of laat je haar naar andere honden toelopen?

Kan je misschien een situatie beschrijven, zodat het duidelijker wordt?

Volgende forumvraag: Hondennaam
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^