Darmen van streek door KVV?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

rilana (Gast)

hallo allemaal. wij zijn nu ongeveer een maand overgestapt naar kivo rauwvoer. hiervoor had onze hond crancarno blik voer. en acana brokken, nu merk ik nogsteeds dat ik zijn darmpjes hoor borrelen, komt dit nog door het overstappen,of is het normaal dat de darmpjes meer moeten werken met kvv voer? zijn ontlasting is wel gewoon goed.   alvast bedankt.

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Kan best door het overstappen komen. Je zou eventueel 1 theelepel veendrenkstof per dag kunnen geven door 1 maaltijd heen.

rilana (Gast)

hallo.

bedankt voor uw reactie, waar krijg ik dat, ik heb er nog nooit van gehoord, maar wil het zeker proberen, ze krijgen ook elke dag 1 et zalmolie, kan ik dat gewoon elke dag blijven geven? 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Denk het wel.

Waar je 't kan krijgen? Geen idee ... ik haal het een aantal km's verder. Het is in hier in de dierenwinkels niet te verkrijgen.

 

Even google gebruiken met; veendrenkstof en woonplaats invullen. Kijken wat daar uit komt?

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

Zou volgens mij niet moeten, dacht ik.

 

Mijn hond verdraagt geen rauw. Ze heeft helaas een voedselallergie. Hert en paard gaat, maar niet als ik het rauw of gedroogd geef.

Eindelijk nu brok met hert en paard wat goed gaat.

 

Wie weet verdraagt je hond geen rauw.

Had hij op zn vorige voer geen last?

rilan (Gast)

Ik zie dat het te koop is bij zooplus dan bestel ik het daar dank u! ons hondje heeft eigenlijk altijd borrelende darmpjes gehad alleen nu iets erger, maar wat ik mijaf vraag is het niet normaal als je de darmpjes hoord werken? onze darmen maken ook eigenlijk altijd wel wat geluid. 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Tja, ik hoor Puck dr darmpjes ook echt wel eens flink tekeer gaan. Kan me er niet druk echt om maken, behalve wanneer ze dan ook nog eens flink aan de diarree gaat.

Rilana (Gast)

Ik ben nog al snel bezorgd, maar ik denk dat ik mij te gek maak, de ontlasting is prima van mijn hondje. 

Volgende forumvraag: Hond
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^