Is een Samojeed iets voor ons?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Mila & MaraMila & Mara

honden foto van Mila & Mara

"  ik ken veel kezen met een zwarte snoet hoor ;D Het is niet "toegestaan" om de groottes te "kruisen" maar het blijft wel een zuivere kees als de ouders zuiver zijn  "

 Er is een kennel die oranje middenslagjes met een zwarte snoet fokt met stamboom. Ik heb een zuivere kees, maar gen zuivere keeshond middenslag. Niet dat ik dat erg vind, heb geen moment spijt gehad van mn keuze; mijn mooie meid

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_

honden foto van Sheltieduo_

"  Er is een kennel die oranje middenslagjes met een zwarte snoet fokt met stamboom. Ik heb een zuivere kees, maar gen zuivere keeshond middenslag. Niet dat ik dat erg vind, heb geen moment spijt gehad van mn keuze; mijn mooie meid "

 mila is echt prachtig! 

honden page profiel Mila & MaraMila & Mara

honden foto van Mila & Mara

"  mila is echt prachtig!  "

 Dankje! 

Anoniem (Gast)

Hallo iedereen!

wow wat veel reacties er weer bij! Ik zal proberen alles een beetje op te helderen...

 

ja het is inderdaad vrij snel na deze post. Maar het is niet zo dat we toen pas begonnen met erover na denken. We denken al zo'n 3 jaar over een hond aanschaffen! We bekeken meerdere rassen, waaronder dus de Shiba en Samojeed. Ik was gewoon benieuwd naar de meningen van de experts :) 

 

de puppy die ik heb gekocht is wit/crème en een mannetje. Het is idd geen kleur die in shows mag meedoen maar daar hebben we hem ook niet voor gekocht. hij is gekocht bij een hele goede fokker (Mara-Shimas) en ik ben echt in de wolken.

hij komt over 1 week bij ons in huis.

 

bedankt voor al jullie reacties !

bij deze ga ik dit onderwerp niet echt meer checken, maar ga gerust door met praten zonder mij!

Anna

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_

honden foto van Sheltieduo_

Veel plezier!

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Een 2e hond
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^