Ervaring Thundershirt?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel AnnelinnAnnelinn

honden foto van Annelinn

Hallo allemaal,

Bij deze vroeg ik me af of iemand ervaring heeft met een thundershirt?

DJ was vorig jaar best een beetje angstig met oud en nieuw. Niet extreem maar ik zou hem graag een beetje willen ondersteunen tijdens oud en nieuw. Vandaar mijn vraag.

Ook hoorde ik dat het kan helpen bij verlatingsangst. Nu gaat het heel goed met DJ en kan hij steeds beter en steeds langer (ongeveer 2 uur nu) alleen zijn. Maar ook daarin zou ik hem willen ondersteunen.

Ik hoor graag jullie reacties :-) Alvast bedankt!

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ 3 doggies

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Ik heb er twee jaar geleden een gekocht voor Mellow. Verwachtte geen problemen, want een jasje en truitje vindt ze ook niet erg.

Dit was echter een heel ander verhaal. Het ding moest uit en als ik het niet deed, deed ze het zelf wel. Heb 'm op alle mogelijke manieren om haar heen gedaan, hier wat strakker, daar wat losser, toch weer wat strakker, maar niks. Netjes opgebouwd zoals werd geadviseerd, maar ze was nog steeds doodsbang en daarnaast ook zwaar geïrriteerd.

Op de verpakking stond dat je (ik dacht) 45 dagen probeertijd had en dan je geld terug zou krijgen (wel in het Engels, maar daar had ik geen boodschap aan )

Na een maand proberen heb ik dus contact opgenomen met de dierenarts en heb mijn geld terug gekregen.

 

Ik geef om half elf een bullenpees van een meter, dat werkt beter (het stinkt alleen een beetje).

Voor buiten bekijk ik het gewoon per keer, desnoods 20 keer de tuin in.

Volgende forumvraag: Herplaatser in huis, graag advies
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^