Heb je dat nou ook weleens...?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel --

Dat je denkt... Ook al zijn jullie soms strontvervelend, kan ik geen dag iets laten slingeren of is het gesloopt, trekken jullie soms de prullenbak overhoop, blaffen jullie om niks, zijn jullie met andere hondjes en mensen nogal.. Sociaal onhandig, en soms wou ik dat ik zoals normale mensen gewoon een pup had genomen in plaats van 3 asielprojectjes bij elkaar... Weet de oppas of bezoek soms echt niet wat ze met jullie aanmoeten...

 

Toch... Toch, zijn jullie de aller knapste poepigste liefste mooiste schattigste hondjes op de hele hele aarde 

 

honden page profiel Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.) 3 doggies

honden foto van Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)

Nou dat doet Moh allemaal niet...

 

Maar laat ik nou net Moh uitgelaten hebben en toen zag ze een haas. HYSTERISCH!!!! hondje aan de lijn. Ik kon heel even (na minuut of5) haar aandacht krijgen, ze schrokt de brokjes naar binnen en weg aandacht!

Ik moest eigenlijk erg lachen om de hysterisch piepende en huppelende hond aan het einde van de lijn. Maar ooit komt de dag dat ze een haas tegenkomt terwijl ze los is. En ik hoop echt met heel mijn hart dat ik dan haar gps-tuig aan heb!!! Want weg weg is ze dan echt wel.

Dit is wel haar grootste nadeel, haar jacht instinct, verder klaag ik niet over haar.

Elke wandeling denk ik meer dan eens ''Oooh je bent zo leuk!!!''

 

Ik hou van mijn knappe Spaanse stuiterbal! Voor mij echt geen pups hoor!

honden page profiel HondenboelHondenboel 3 doggies

honden foto van Hondenboel

Yep heel herkenbaar. Maar ik hou van mijn work in progress hondjes. Weet je iemand moet er zijn voor de geen gemakkelijk doorsnee of super sociale met alles en iedereen leuk hondjes ;-)

Volgende forumvraag: Perfecte hond, of...
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^