Ervaring met Perfect Fit tuig?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Anne-Marije & NoorAnne-Marije & Noor

honden foto van Anne-Marije & Noor

Heeft iemand ervaring met een tuig van Perfect Fit?
We willen er misschien een aanschaffen, ze zien er mooi uit, en ook handig dat je het zelf kan samenstellen omdat Noor nogal een smal modelletje is.


Ook fijn dat je een ring aan de voorkant als optie hebt, Noor trekt behoorlijk, en dit zou misschien een hulpmiddel zijn. Daarom ook een tuig, omdat haar nek dan natuurlijk ontlast wordt. 


Al met al alleen maar voordelen eigenlijk. 

honden page profiel Dutch AutiDutch Auti 3 doggies

honden foto van Dutch Auti

Hier zowel een op maat gemaakt tuig. 

En een perfect fit harnas. Die gebruiken we het meest. Bevalt hier goed. (Diverse andere tuigen liggen in een bak voor noppes momenteel)

Gebruiken het tuig in principe normaal hebben wel de D-ring op de borst erbij en wanneer nodig word die erbij gebruikt.

 

We hebben m zelf via Dogfysion, service en behulpzaamheid met samenstellen van de juiste maten is super. Ook de service als je toch een verkeerde maat voor een van de onderdelen hebt gekozen is super. 

 Edit: Voor als we naar t water gaan hebben we een EasyDog tuig met borstplaat. Niet dat het niet kan met het Perfect fit Harness, maar fleece neemt natuurlijk wel wat water op en word dan zwaarder en droogt minder snel. Wat dan bij koud weer wellicht nog kouder houd en bij warm weer en een dikke vacht kans op broeiplekken kan vergroten als je bijvoorbeeld langer onderweg bent om weer thuis te komen. Of je moet 2 x de top voor op de rug halen zodat voor je naar huis gaat je de top vervangt voor een droge. (wij hebben er ook 2 om dat als optie te gebruiken)

 

honden page profiel Dutch AutiDutch Auti 3 doggies

honden foto van Dutch Auti

Sadi heeft een neon geel en een neon oranje top.

Edit: Sadi is een enorme krachtpatser en het tuig verkeerd nog steeds in goede staat.

Volgende forumvraag: Borstomvang pup
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^