Onbekende mevrouw: Wat hebben jullie toch veel hondjes fokken jullie?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel DebbieDebbie

honden foto van Debbie

Toch een aantal keer per week spreekt iemand ons over de twee zusjes aan; wat zijn ze schattig, wat voor ras, komen ze uit 1 nest, zijn het nog pups? 

 

Ze zijn inderdaad lekker klein, jeugdig en extreem enthousiast, zijn nog uiteraard pas 1,5 maar kunnen best als pup van 3/4 maanden door als je niet beter weet haha. 

 

Nu zag ik wel eens een mevrouw met een boomer mix en nu sprak ze mij opeens eens aan, of ze wat mocht vragen? Ja natuurlijk :) Ze vroeg zich af of wij hondjes fokte want ze zag ons met zoveel verschillende hondjes! Beetje verbaasd want ik loop alleen met Ruby en Rose rond en 2 jaar geleden met Rusty nog zij was ook een bichon frise. Zeg wat bedoeld u mevrouw wij hebben alleen deze 2 haha? 

 

nou wat bleek ze had ze natuurlijk van klein naar groot zien gaan. En inderdaad als ze net geknipt zijn heb je opeens (voor de buitenstaander) een totaal andere hondjes. Ze dacht dat wij steeds met andere puppy's rondliepen zij en haar man vonden het altijd zo leuk om te zien. Ze waren erg benieuwd naar het ras en zouden in de toekomst misschien ook wel zo'n hondje willen. Vond het zelf wel erg grappig :) en ook leuk natuurlijk

 

De vraag of wij pups nemen met de twee dames krijgen we heel erg vaak maarja antwoord is simpel dan lopen wij wel opeens met een stuk of 10 hondjes rond want daar kunnen wij geen afscheid van nemen hahaha. Lijkt me geweldig voor 1 keer er zijn weinig bichon frisé families dus zou een toevoeging kunnen zijn maar ajb al die stres eromheen en mijn afscheidsnemen kunde hou ik het maar echt op 2 stuks hoor :) (Begin volgend jaar worden de meisjes geholpen dan zullen het er voor altijd 2 blijven haha) 

 

 

honden page profiel Iris, Lynn & Sam   Iris, Lynn & Sam goedgekeurde fokker

honden foto van Iris, Lynn & Sam

Haha! Geweldig!!  Wat een leuke reactie van die vrouw!

honden page profiel marijke bmarijke b

honden foto van marijke b

ja , grappig is dat , onze Maltezer Lady lijkt ook ineens weer een puppy als ze kort is , ze wordt in december 14 ;-)

gast (Gast)

Wij hadden het ook afgelopen zomer.

Wij hebben een grote langharige hond en een grote puber zelfde ras die toen nog korter haar had dan nu.

wij laten ze tegelijk uit maar ook afzonderlijk.

Komen we een vrouw met twee kindertjes tegen en zegt tegen hun kijk nu is de hond geschoren..... :) :)

terwijl we net met de jongste grote hond lopen en de langharige volwassen binnen zit  :) 

 twee newfoundlanders trouwens.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^