Intiem??

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Joey-DancerJoey-Dancer

honden foto van Joey-Dancer

Hallo allemaal,

Ik heb een misschien wel gekke vraag maar:

Als wij 's-avonds naar bed gaan, zegt Ruud als eerste Joey weltrusten en doet dan de lichten uit.

Dan is het mijn beurt, ik ga bij Joey zitten, en heb dan altijd het zelfde ritueel ;-) :

Ik zeg dan, weltrusten lieve Joey, ga je lekker slapen, het was een leuke dag he', morgen weer zo'n dag, maar dan moet je vannacht wel je best doen hé. Dan kus ik hem op z'n koppie en ga naar boven.

Ben ik nu zo gek, of doen andere dit soort dingen ook?

Ik ben benieuwd??

Lieve groetjes, een poot van Joey,

Cella.

O-) O-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Intiem??" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel DeniseDenise 3 doggies

honden foto van Denise

Hoi Cella!

Haha nee hoor jij bent niet gek wij doen dat ook :-D
Als we naar bed gaan dan gaat Chica eerst mee op de slaapkamer als we aan het omkleden en tandenpoetsen zijn. Dan til ik haar op en zeg ik vaak "Welterusten meisje, tot morgen!" en geef ik haar een kusje op haar kopje en een kroel. Dan legt Sander haar in haar mandje geeft een aai en zegt welterusten en tot morgen Chica!
Meestal blijft ze dan niet liggen maar gaat ze voor de deur liggen naar ons te luisteren na een poosje kruipt ze wel terug in haar mandje.

Groetjes Denise en Chica

honden page profiel AnitaAnita 3 doggies

honden foto van Anita

:-D wat herkenbaar... :-D
Als Ronald en ik naar bed gaan zegt hij eerst gedag en geeft Spike een aai over de bol, dan ga ik daarna nog even bij Spike zitten. Spike ligt dan in zijn mand en ik zeg: lieve Spike, je bent een lieve jongen, ga je lekker slapie doen? Vrouwtje houdt van jouw, tot morgen! Dan aai ik hem ondertussen ook nog ff lekker en sinds een tijdje dek ik hem daarna toe met een deken, dat vind hij heeeerlijk!!

honden page profiel Tien en BuddyTien en Buddy 3 doggies

honden foto van Tien en Buddy

Wat heerlijk!!
Ik doe dit eigenlijk niet maar dat komt ook omdat ik meestal eerder naar bed ga en mijn man dan nog met Lobbes het laatste rondje loopt.
Ik zeg wel altijd slaap lekker, tot morgen lieve lobbes.

honden page profiel .. 3 doggies

honden foto van .

Je bent niet de enige die zo gek doet hoor!!! Als Loek en ik de laatste ronde hebben gelopen krijgt ze daarna altijd nog wat te eten en dan gaat ze heerlijk te vrede op de bank liggen en dan voordat ik de lamp uit doe krijgt ze eerst ook nog een aai over d'r bol en een kus.

Ik maak Loek 's morgens ook vaak al wakker. Moet dan toch vaak eerst plassen dus dan is het vaak "goedemorgen meissie, lekker geslapen??" en ze kijkt me dan vaak aan van ik wil je nog niet zien ik slaap nog. Dus dan doe ik de lamp aan en ga zelf weer naar boven om me om te kleden en als ik daarna beneden kom dan begint er langzaam wat beweging in d'r te komen en zijn we beide weer klaar voor een verfrissende ochtend wandeling :-)

Groetjes Elvira en poot van Loekie

honden page profiel sandrasandra 3 doggies

honden foto van sandra

ik slaap al enkele jaren op de bank,en de hondjes op de andere bank,en dan zeg ik ook ,we zullen is gaan slapen he woefies,doe ik heb lichtje uit en slapen we met zijn allen rustig tot de volgende ochtend.....gek?...ja misschien wel...maar best gezellig,moet je wel even bij vermelden,dat ik wel alleen ben,dus dat scheeld een pak.en zolang ik der me goed bij voel,vind ik het best.

honden page profiel SarahSarah 3 doggies

honden foto van Sarah

Hier is het vooral grote knuffelpartij voor het slapengaan, mijn man, ikzelf en de honden. Dan wordt er heel veel verteld zoals bij Zyta nu "jij gaat beter worden hé meisje" en " we zien jullie zo graag dat we alles willen doen om jullie beter te maken", bij spike is het vooral "laat me nog eens aan je oortjes wriemelen, mijn knuffelbeer". Sinds zondag krijgen de honden geen brok meer en zijn we aan het ontgiften, staan nu op diepvries en nu is het ook veel van "was toch lekker hé vandaag", "morgen weer zo'n lekker hapje, jullie genieters". Eigenlijk allemaal dingen waar ze aan merken dat onze stem goed zit en moet je die kwispels maar eens voelen gaan. Hihi.

Groetjes van ons

honden page profiel hondengek , renyhondengek , reny 3 doggies

honden foto van hondengek , reny

ooh hier ook hoor , en niet aleen s,avonds , ook overdag krijgen ze weleens een lekkere knuffel of aai , en wij een heerlijke lebber ,

honden page profiel Joey-DancerJoey-Dancer

honden foto van Joey-Dancer

Hoi Allemaal,

Wat fijn om te horen dat ik niet de enige :-D GEK :-D ben. Jullie doen dit dus ook. :-D :-D :-D

Moet er wel om lachen hoor.

@ Tien
Doet je man dit dan misschien stiekum? het weltrusten kroelen?

@ Sandra
Als jij je er goed bij voelt is het toch niet gek.

@ Sarah,
Jullie geven dus een groeps knuffel, leuk hoor.

Ruud zegt dan altijd, ja dag ik ben niet gek, Joey verstaat dat toch niet.
Ondertussen wordt ook zijn ritueel ongemerkt :-D :-D iets langer, van wetrust jongen, is het nu al, Weltrusten Joey, lekker slapen hé, tot morgen.

Leuk om deze "intieme" ;-) dingen te horen.

Groetjes, en natuurlijk een poot van Joey,

Cella.


p.s. waarom kan ik géén botjes geven?????? :'( :'(

honden foto van Monique van Lotje en Kwibus!!! ***Flos en Buster en Morris***

Hoi hoi,

Bij ons gaan Flos en Morris mee naar boven. Dus als wij aanstalten maken om naar boven te gaan, dan horen ze al het woordje "bed" en "slaapje doen" en gaan ze al beide netjes voor de tuindeur staan voor hun laatste plasje....Morris kan zelf naar boven, maar Flos dragen we altijd naar boven, omdat hij al een paar keer van de trap gevallen is met zijn oude lijf. Nu ons bed op klossen staat....kan Flos ook niet zelf op bed of er af. Best lastig, want we slapen nu zelfs met een lampje aan, zodat hij ziet dat het wel erg hoog is als hij 's nachts van bed wil! Hij zou het toch eens vergeten!!! Normaal is hij altijd als eerste vertrokken. Tussen ons beide in onder de dekens bij de voeten. Morris gaat altijd nog even tussen ons in liggen en gaat daarna boven op de dekens bij de voeten liggen of boven op baasje z'n kussen. Wij zeggen altijd "welterusten jongens" en dan kruipen wij (baasje en vrouwtje) nog ff lekker tegen elkaar aan....Als we de ruimte krijgen :-D en 's morgens is het ook altijd weer "goedemorgen, lekker geslapen boefjes" "gaan we nu opstaan dan?" en dan begint de dag weer! Meestal staat alleen Morris op en Flos blijft gerust nog tot laat in de middag liggen!!!

Groetjes Monique

honden page profiel joke&taatjoke&taat 3 doggies

honden foto van joke&taat

Oke ik durf het nu ook te schrijven als ik naar bed ga dan ga ik altijd even naar taat toe en zeg ik welterusten meisje ga je lekker slapen en krijgt dan een kus op haar kop van mij En taat denkt gelukkig ze gaan naar bed eidelijk dan kan ik op het bankstel
groetjes joke en taat

honden page profiel Joey-DancerJoey-Dancer

honden foto van Joey-Dancer

Hallo :-D :-D

@ Hoi Monique,
Heerlijk hoor zo intiem zijn met man en honden.

@ Dag lieve Joke,
Dat lucht op hé ;-) , zo open zijn?

Het is dus niet zo gek allemaal.

Groetjes,

Cel.
O-) O-)

honden page profiel mariaamariaa 3 doggies

honden foto van mariaa

voor ik naar boven ga,lig nog even samen met buck op de bank....daarna zeg ik : "kom buck nu gaan we slapen" dan staat hij op en loopt mee naar de bench...voor hij erin gaat, aai ik hem (daar gaat hij echt voor stil staan ;-) ) en daarna loopt hij braaf in de bench en hoor ik een diepe zuch O-)
s'morgens staat mijn man vroeg op en laat hem uit en krijgt hij eten,daarna staat buck altijd voor de deur te wachten tot hij naar boven mag.....dan is het feest want dan mag hij naast mijn bed nog even uitslapen tot ik opsta. als ik wakker ben,springt hij op bed om te knuffelen...dit is echt zijn ritueel :-D
als ik een keer heel vroeg moet omstaan is hij altijd erg teleurgesteld dat hij niet meer boven kan uitslapen.
ja ja..onze "werkhond" is eigenlijk een echte luilak O-)

gr mariaa

honden page profiel Joey-DancerJoey-Dancer

honden foto van Joey-Dancer

Hoi Hoi

@ Maria

Bedankt voor je verhaal en je hebt mij een tip gegeven.
Als Ruud naar 't werk moet sta ik ook altijd maar op, maar ik denk dat hij Joey ook maar eens boven moet brengen, lijkt me heerlijk, nog even door sudderen :-D :-D Ha, ha
Ik ga het vanavond gelijk even voorstellen aan Ruud.

Groetjes,

Cella.

honden page profiel sandrasandra 3 doggies

honden foto van sandra

amaai en ik maar denken dat ik den enigste was????hahahaha,merci allemaal,voel me al een stukje opgeluchter O-)

honden page profiel FrankFrank 3 doggies

honden foto van Frank

Haha, ook al weer van dat herkenbare gedrag :-D

Wij zeggen altijd weltrusten meisjes, krijgen ze nog een kusje op de bol en een kriebel en dan doen we het licht uit. Elke avond hetzelfde eigenlijk. Daisje sjokt dan naar haar mandje, Misia slaapt waar haar dekentje ligt (meestal op de bank).

honden page profiel NathalieNathalie 3 doggies

honden foto van Nathalie

Billy slaapt bij mij dus gaan we samen naar bed 's avonds. Het ritueel is, dat ik her en der een klein stukje hondesnoep verstop in de slaapkamer die hij dan moet zoeken. Het zijn echt heel kleine stukjes en dat is alles wat hij op een dag krijgt. Het speurwerk begint, en zijn staartje valt soms bijna van zijn lijfje af van het kwispelen, zo leuk vindt hij dat. Ik geniet mee. Na het zoek- en smulwerk begint een tweede ritueeltje, van knuffelen op bed. Het laatste wat ik nog doe is hem een kusje geven, zeggen dat ik van hem hou, en dan zeg ik "en nu slapen", waarop hij onder de dekens kruipt tegen mij aan, en dan gaan we samen lekker dromen. Zo gaat dat elke avond :-)

honden page profiel mariaamariaa 3 doggies

honden foto van mariaa

en cella?
is het gelukt :-D

honden page profiel Joey-DancerJoey-Dancer

honden foto van Joey-Dancer

Hoi Mariaa,

Nog niet, maar er komt een dag ............ dan vertel ik het je en dat is eerder dan jij denkt.

Ha hah hahahaha :-D :-D

Groetjes,

Cella.

honden page profiel Tien en BuddyTien en Buddy 3 doggies

honden foto van Tien en Buddy

Hai Cella,
Zou best kunnen dat Frans zo'n ritueel heeft maar ik heb hem er nog niet op "betrapt"hihihi!

Liefs tien

honden page profiel Joey-DancerJoey-Dancer

honden foto van Joey-Dancer

Hoi Tien,

Ga je dat wel vragen aan Frans?? :-D :-D

Of komt deze stoere man daar niet openlijk voor uit. ha ha .

Ik hoor het wel,

Veel liefs, een poot van Joey,

Cella.
O-) O-)

honden page profiel Tien en BuddyTien en Buddy

honden foto van Tien en Buddy

Hahahaha nou ik zal het hem is vragen! :-)

Je hoort het nog wel!

Liefs Tien

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Intiem??" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^