Heeft jouw hond ook grappige kanten?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel MartineMartine

honden foto van Martine


Gisteren mocht ik weer genieten van één van Nahla's grappige gedragingen!

Nahla was in de tuin toen het begon te onweren, werkelijk hevige windvlagen en druppels die neerkletsten met kracht.


Om jullie een idee te geven van onze tuin : wij hebben een terras met uitsparingen die beplant zijn met struikjes, dat loopt over in twee gedeelten met steentjes omzoomd met struiken en bomen en aan het eind daarvan ligt een tuin met hagen (buxus en hoge taxus) die zo geplant zijn dat je vakken hebt en daarachter weer struiken zoals hazelaars en klimhortensia's. Je kan dus niet helemaal achteraan de tuin zien aangezien die in vakken is opgedeeld.


Wij staan dus aan de deur te wachten tot Nahla binnenkomt (we moesten weg) en dan komt dat onweer.


Nahla bleef maar weg en wij begonnen al grappend te zeggen : ze is toch niet flauwgevallen? Of door de bliksem geraakt?. Ze bleef erg lang weg en Nahla houdt niet van water, dat was niet normaal.


Zien we ineens de struiken woest bewegen, komt Nahla er helemaal vooraan uitgestormd met een héél misnoegd gezicht en al schuddend.


Toen ze binnen was, zag je echt aan haar dat ze naar ons keek met een blik van : "heb je dat gezien? zulk een gevaarlijk weer en daar ben ik toch maar doorgekomen om bij jullie te zijn!


We hebben ons een ongeluk gelachen met haar hele houding en de uitdrukking op haar gezicht!


Nahla wordt niet graag vuil, behalve natuurlijk als ze in de resten van een dier kan gaan rollen, of in uitwerpselen van ganzen, enz. maar als we gaan wandelen en er is één klein strookje gras en de rest is gewoon modder of zand, is ze in staat me van dat strookje te duwen om zelf droge poten te hebben.
Dan heb ik altijd de grootste moeite om zelf uit de modder te blijven door haar, terwijl de andere honden er vrolijk in rond ploeteren. ;-)


Ja, onze Nahla is een robbedoes in dameskleren en een échte vreugde in huis, je verveelt je nooit met haar!


Hoe staat het met jullie honden? Hebben zij ook zo hun eigenaardigheden?

honden page profiel ellenellen 3 doggies

honden foto van ellen

hahaha echt super grappig, ik zie het ook gewoon voor me, ze kunnen dan echt zo'n hoofd trekken.

Ik heb voor mijn twee, mooie buddybelts gekocht, dat zijn super mooie echt leren tuigjes, Spikey vindt het echt helemaal niks, iedere keer als ik met zijn tuigje aan kom lopen, springt hij op de bank en wringt zich onder de deken die op de bank ligt, en hij blijft dan stil zitten onder die deken haha heel grappig gezicht, hij denkt dan echt dat ik hem niet zie. Heb nu maar een nieuw tuigje voor hem aangeschaft en dat gaat gelukkig beter, zo zielig anders.

honden page profiel Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura 3 doggies

honden foto van Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura

Hahahaha arme Nahla.....weet je wel hoe heftig dat is. 

 

Maylo heeft ook zijn momenten. Hij haat het om in bad te gaan. Maar is hij eenmaal op de badkamer dan loopt hij de douche in en vind hij het wel lekker. Ooit zei ik toen we bezoek hadden 'kom we gaan in bad!'. Maylo maakte rechtsomkeer. Liep naar de gordijnen en ging er onder zitten zodat je alleen zijn poten zag. We kamen niet meer bij en hij bleef er stokstijf zitten 'je ziet me niet....je ziet me niet'. 

 

En laats moest meneer opstaan. Ik was al een uur op en meneer lag nog in bed. Dus ik loop naar boven 'Maylo wordt eens wakker dan gaan we wandelen'. Maylo staat op met heel veel moeite. We lopen naar beneden en ik wil hem zijn riem en alles omdoen.......hij draait zich om en gaat weer naar boven! 'Ja doei vrouwtje het regent!!!'. Potverdorie....ik weer naar boven was hij aan het proberen onder de dekens te kruipen. 'Nee we gaan naar buiten komop!'. Ik hem mee geleid en halverwege de trap keert hij zich weer om en staat bovenaan te kwispelen 'pak me dan als je kan vrouwtje!'. 'Ja dag Maylo!', dus ik maak de voordeur open en loop naar buiten en maak hem dicht. Ik wacht even en loop naar binnen.....geen Maylo. Potverdorie! Nu is het genoeg.....ik weer naar boven en daar zat hij prinsheerlijk op bed...hij keek me aan 'let the fight begin!'.....voordat ik hem te pakken had, wamt hij springt gewoon opzij. Eindelijk had ik hem...na een half uur ruziën. Wij naar buiten en die blik......als blikken konden doden was ik er geweest. Opstaan en nat worden......dan is toch niet hhond waardig

honden page profiel MartineMartine

honden foto van Martine

" hahaha echt super grappig, ik zie het ook gewoon voor me, ze kunnen dan echt zo'n hoofd trekken.
Ik heb voor mijn twee, mooie buddybelts gekocht, dat zijn super mooie echt leren tuigjes, Spikey vindt het echt helemaal niks, iedere keer als ik met zijn tuigje aan kom lopen, springt hij op de bank en wringt zich onder de deken die op de bank ligt, en hij blijft dan stil zitten onder die deken haha heel grappig gezicht, hij denkt dan echt dat ik hem niet zie. Heb nu maar een nieuw tuigje voor hem aangeschaft en dat gaat gelukkig beter, zo zielig anders. "

 Dat bedoel ik nou!  De gezichten die ze kunnen trekken en de houdingen die ze soms aannemen, en meestal is er geen camera in de buurt...

honden page profiel Jen & Daya †Jen & Daya † 3 doggies

honden foto van Jen & Daya †

Haha prachtig! Ik moet echt lachen om jullie verhalen! 

 

Hier nog zo'n geval.

Ik besloot eens in een rare bui dat het wel leuk was om naar de Drunense duinen te lopen (25km). Onderweg begon het te stortregenen. Daya keek me met grote ogen aan, ging op haar kont zitten met een blik van: "Meen je dit?!"

Ik vind het altijd leuk om foto's te maken op mooie natuur plekken van haar, maar enthousiast was ze in eerste instantie niet meer..Had haar heel wat aangedaan. Ze gunde me geen blik meer waardig, ze was doorweekt. Daarna heb ik maar een jas voor haar aangeschaft. 

En de andere keer dat het heel hard begon te regenen met het rondje hier in de buurt. Weer paniek! Ik loop met een flexi en ze liep zo standvastig hard door, keek steeds achterom naar mij van: "LOOP DOOR!" 

 

Ze moet loops worden, dus op het moment is het snuffelen, snuffelen, intensief snuffelen. Ze was zo in haar concentratie aan het snuffelen, tot er een groot herfstblad tegen haar gat aanwaaide. Ze schrok zich een ongeluk. Keek mij aan alsof ik dat had gedaan.. "Naar huis, kom, naar huis, we gaan naar huis, nu!" Zo hard liepen we naar huis. 

 

Daya heeft ook een fobie voor rolluiken. Ik liep eens in een straat en naast ons ging een rolluik dicht. Nou moet ik zeggen..Ik schrok ook een beetje. Het was zo onverwachts. Daya sprong bijna in mijn armen. Het was net een scène uit Scooby Doo! 

Daarna bleef ze boos op dat rolluik. Half uur later kwamen we op afstand langs dezelfde straat. Zij kijken richting betreffende straat, haar omhoog, diepe grom erbij: "Wat deed je me net aan, stom raam!"

 

Daya is een ontzettende bijhouder.  Ze moet alles en iedereen goed bekijken. Dit zorgt er dan voor dat ze met haar kop helemaal omgedraaid blijft doorlopen. We hebben al een fietsen domino gehad, containers die spontaan verschuiven, een lantaarnpaal over het hoofd gezien, dat ze over mijn voeten struikelt... En ik loop daar dan: "Daya!, Let op, Let op, Let op!" *boem* Ze kijkt dan heel verbaast dat er "opeens" een object op haar pad staat.  Ik grap wel eens dat ik ooit haar kop op haar kont laat monteren... En ze ziet goed hoor! Alles wat ik in mijn mond stop moet van heel dichtbij bekeken worden (met haar ogen er bijna tegenaan, maar ze pakt het niet).

 

Gisteren hadden we nog bijna een blooper. Ze vindt pootje baden geweldig, maar weet niet dat vijvers best diep kunnen zijn en dat is eng! "Hey water! Daar ga ik eens in! Oh nee! Diep, diep, diep!"  *Jen vist hond (met grote ogen) net optijd uit water*

 

Er was een keer een vriendin op visite. Zat lekker op de bank naast Daya. Daya ging verzitten en liet een hele harde "mensenscheet". Vriendin verbaast kijken. Daya: "Wat?" 

 

Al met al: Daya is een beetje een pipo.  Er gaat geen dag voorbij dat ik niet om haar moet lachen. 

honden page profiel MartineMartine

honden foto van Martine

Hahaha, zo grappig!

Heb je dan ook geen spijt dat je het niet hebt kunnen filmen?

Ik wel!

honden page profiel Jen & Daya †Jen & Daya † 3 doggies

honden foto van Jen & Daya †

" Hahaha, zo grappig!
Heb je dan ook geen spijt dat je het niet hebt kunnen filmen?
Ik wel! "

Jaaa, jammer is dat dan hè! Meestal heb ik op zo'n moment mijn camera niet bij en mijn telefoon zit te ver weggestopt in mijn jas. Vaak krijg ik er ook nog de slappe lach van. Moet er heel raar uitzien, midde op straat. Eigenlijk ben ik wel een beetje gemeen ook. Als ze schrikt probeer ik haar wel gerust te stellen, maar dat gaat dan meer zo: "Het is goed Daya, niks aan de hand" *giechel*  

honden page profiel LavinaLavina 3 doggies

honden foto van Lavina

ik volg even!

mijn hond doet bijna alleen maar grappige dingen, is een echte clown.

alleen even gren tijd dat allemaal neer te zetten

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

Haha leuke verhalen

 

Wat ik van Jenna zo grappig vind is dat ze zo nieuwsgierig is, en met heersersblik door de straten loopt, overal eigenlijk even naar binnen wil als de deur openstaat, superieur rondkijkt en dan weer verder loopt.

 

En haar weigering door plassen te lopen, natte voeten halen wil ze gewoon echt niet ze haalt er soms de lastigste capriolen voor uit.

honden page profiel HondenboelHondenboel 3 doggies

honden foto van Hondenboel

Jaimy heeft 2grappige dingen. 1hij begint altijd ineens om mij te denken en bespringt me dan gewoon en kruipt helemaal tegen me aan alsof ik 3jaar weg ben geweest. 2 hij gaat murmelen en hele gespreken voer als hij zijn zin niet krijgt en het daar niet mee eens is.

Angel wacht altijd tot ik haar naam noem, ook al wijst alles erop dat ze mee mag en zeg ik kom. Nee ze komt pas razendsnel en enthousiast als ik haar naam noem. oja en als het regent loopt ze erbij alsof ik haar schop ofzo. Maar zwemmen doet ze graag.

honden page profiel Team Podenco (Wispa, Cosmic & Luuk)Team Podenco (Wispa, Cosmic & Luuk) 3 doggies

honden foto van Team Podenco (Wispa, Cosmic & Luuk)

Hihi, wat een clowns allemaal :)

Hier gaat er ook geen dag voorbij zonder een lachbui die door de hondjes getriggerd wordt.

Wispa is áltijd blij. Haar enthousiasme is aanstekelijk. Alles wat ze doet, doet ze met vol enthousiasme. En dan krijg je van zulke blije bekken :)



Haar grootste hobby is overigens in vieze dingen rollen, om daarna op te springen en totaal gedesoriënteerd (ze ziet niet goed) in het rond te gaan rennen.

Cosmic is een komiek omdat ze onwijs arrogant is, en een ongelooflijk sprekend toetje heeft. Soms hoor je haar bijna dingen denken. Daarbij moet ze altijd wel iets geks doen..



Luuk is grappig omdat.. lol, ik zit dit te typen, kijk achter me, en zie dit..


Hij staat gewoon te slapen, al hangend op Mik :')

Nou ja. Saaie dagen ken ik niet ;)

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

Jaaaa, ik weet er een! Mn vader was gisteren bezig met de tv kabel, zat op zn knieën op de grond. Gijs komt zogenaamd heel geïnteresseerd kijken.... en jat zo het bosje tie-wraps uit zn kontzak! En rent er heel hard mee weg

honden page profiel ellenellen 3 doggies

honden foto van ellen

jaaa nog wat grappigs, als wij thuis aan het klussen zijn, bv behangen en ik heb een strook behang op de grond liggen om af te meten, moeten ze er altijd precies op gaan zitten, dan kan je zeggen even eraf, maar binnen een tel zitten ze er weer op haha. of als je aan het schilderen bent en je zit op je hurken moeten ze altijd op je schoot springen. hier een foto van mijn vriend die liggend op de grond bezig was, en natuurlijk moest Spikey daar weer bij zijn

 

honden page profiel Ilse met haar schatjes: Binny & StoetelIlse met haar schatjes: Binny & Stoetel 3 doggies

honden foto van Ilse met haar schatjes: Binny & Stoetel

Hahaha geniaal allemaal! 

 

Binny heeft een zwak voor dingen verscheuren, voornamelijk zakdoekjes en bierviltjes. Vooral op van die momenten als je net gezogen hebt! Het kan niet klein genoeg.

 

 

Maar ook als het nat is, zoals net: Het regende gelukkig niet en madam kon lekker los. Over het gras heen hollen en lekker gek doen (dat is op zich al hilarisch genoeg) en thuis, thuis showt ze haar nieuwe laarsjes van nattigheid. Och wat is dat kind er blij mee...Het gehele huis (o.a. de tafel, het kleed en ál haar speeltjes) moeten even kijken hoe léuk die dingen haar wel niet staan. Kom je net van de gang oid en dan is er een heel spoor van haar super "schone" voetjes.

Fijn Bin, dat je ze leuk vindt. 

honden page profiel LavinaLavina 3 doggies

honden foto van Lavina

zo nu heb ik tijd.

 

wat ik dus al zei; mijn hond is een clown! 

ze ligt regelmatig op haar rug te spelen met haar "eekhoorn" dan kruist ze haar pootjes en gaat het speeltje piepen en mij recht aankijken. 

buiten rent ze het liefst, liefst met andere honden. de koppen die ze dan trekt of hoe ze soms rolt of valt of wat ook.

 

eigenlijk zo een beetje alles wat ze doet maakt me aan het lachen.

als ik in de ochtend wakker word en haar hoofd zie, dan moet ik al lachen.

ze is zo gek en leuk als een deur!

maargoed ik ben ongeveer even gek. ik blijf race/ren wedstrijdjes met haar doen, terwijl ik dondersgoed weet dat ik a geen conditie daarvoor heb en b je nooit sneller bent dan een hond.

 

ofwel wij beginnen en eindigen elke dag met lol

honden page profiel Jen & Daya †Jen & Daya † 3 doggies

honden foto van Jen & Daya †

Ik ga echt stuk hier om de verhalen! 

Ik ben er één vergeten! Ik mag niet onder Daya haar kin kriebelen. Dan krijg ik deze blik:

honden page profiel MartineMartine

honden foto van Martine

Wat een gek gezicht trekt ze!

Die verhalen zijn zo leuk!  Ik wil er nog horen!  Kom op mensen!

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

" jaaa nog wat grappigs, als wij thuis aan het klussen zijn, bv behangen en ik heb een strook behang op de grond liggen om af te meten, moeten ze er altijd precies op gaan zitten, dan kan je zeggen even eraf, maar binnen een tel zitten ze er weer op haha. of als je aan het schilderen bent en je zit op je hurken moeten ze altijd op je schoot springen. hier een foto van mijn vriend die liggend op de grond bezig was, en natuurlijk moest Spikey daar weer bij zijn

  "

 haha doet me denken aan mijn eerste hond, toen ik in de tuin een handdoek neergelegd had om op te gaan zonnen en nog even naar binnen ging om koffie te halen, was ze heerlijk zelf op die handdoek gaan liggen. Met haar speciale grapjasgezicht (ze kon dan haar wangen een soort van opbollen)

honden page profiel Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.) 3 doggies

honden foto van Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)

Erg grappig al die verhalen en streken zeg. Ik moet ook erg vaak om Moh  lachen, maar er zijn hier baasjes met echte clowns in huis

 

Nee hoor ben echt niet moe! 

http://youtu.be/MtBEW81Ho-k

 

Hier op het eind... charmant hoor Moh!

 

honden page profiel JasmienJasmien 3 doggies

honden foto van Jasmien

Als ik op de wc zit en dat zelda heeeel 'stiekem' een velletje wc papier ziet en ineens meetrekt. Resultaat: ik soms met mijn blote poep achter haar aan ga en zij met een heel sliert wc papier is gaan lopen en door heel het huis ligt :D

honden page profiel linnekelinneke 3 doggies

honden foto van linneke

Volgens mij heeft iedere hond een grappige kant

Onze honden weten dat de keukenvloer schuift als ze er op rennen alleen blijkt Nala dat niet zo erg te vinden. Nala komt vaak vanuit naar binnen gespurt, schuift de keuken door tot ze door botsing tot stilstand wordt gebracht, schud even en komt dan met een kop van 'je had me geroepen?' bij je.

 

Kira die valt altijd blij mooi dood als je het haar vraagt. Ze gaat dan mooi met der voorpoten omhoog zitten en valt pardoes op der zij met een happy face omdat ze wacht op gekroel op der buik. Eens je haar aait op haar buik blijft ze stokstijf liggen behalve haar staart... die gaat tekeer als een speer.

 

Lila is soms zo lui dat ze letterlijk gaat liggen waar ze staat, handig als daar dan net een kussen of een mat ligt maar het hoeft echt niet. Helemaal liggen hoeft ook niet, als de voorkant op de bank ligt geeft ze zich al moe genoeg gemaakt.

 

honden page profiel LavinaLavina 3 doggies

honden foto van Lavina

gister hadden wij onze "jou beurt" wandeling. (ze loopt dan aan tuig en flexi lijn van 10 meter, en mag helemaal zelf kiezen waar ze heen wil. moet alleen soms naar wacht, voor oversteken luisteren)

maar mevrouw vond dit de uitgelezen kans om midden op het wegdek te lopen. wat ik even wel grappig vond, en in de gaten hield of er geen auto s aankwamen( rijden er niet super veel maar toch) om toxh maar te zeggen dat ze naar de stoep moet..

 

vervolgens loopt mevrouw op eigen houtje hoppa naar de dierenarts (welke hond doet dat nou?!)  ze kreeg nog wel een koekje, en ik nog een rekening van paar maanden terug betaald was hem vergeten

 

net ging ze in de mand van mijn oppas jack russells liggen, nou dat past net???? maar het is een komisch gezicht!

 

en wij reizen dagelijks wel met het ov. zo vandaag in de tram, prima.. ik ging ergens zitten (precies waar de tram bochten maakt) en mevrouw presteert het met haar boven lichaam, haar halve lichaam, precies op die draaischijf die meedraait met hoe de tram in de bocht gaat te gaan liggen en de rest niet. en gewoon comfortabel te blijven liggen zonder te verschuiven of op te kijken, ik en medepassagiers hebben erg om haar gelachen!

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP) 3 doggies

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

Dobby heeft vooral leuke manieren om aan te geven dat hij iets wil.

 

Ik heb dorst: zitten of liggen naast zijn (lege) waterbak.
Ik wil een koekje: zitten naast waar het koekblik staat. Idem bij bal op de kast leggen.


Gaan we deze kant op (los)? Op de splitsing van paadjes blijven staan, met voorkant in de richting die hij op wil en terug kijkend naar mij met een blije/hoopvolle blik.
Gaan we die kant op (vast)? Méters voor de kruising stil blijven staan of heel langzaam sluipen. Dit is nou het resultaat van training in de trant van "als je niet rustig bent gaan we niet verder". Hij gedraagt zicht de laatste paar meters voor de splitsing als een engel. En hij wil altijd alleen maar "verder" en niet "terug".


En tenslotte: slaap. We doen vaak een middagdutje en als ik dan mijn ritueel daarvoor doe, zoals glas leegdrinken, computer uit... dan staat Dobby al met zijn neus bij de tussendeur richting slaapkamer. Als ik om de een of andere reden een keer níet ga slapen, dan gaat hij de hele tijd naast me zitten en legt vaak zijn snuit op mijn bovenbeen/onder mijn elleboog en kijkt zielig omhoog alsof hij me wil doen herinneren dat we iets vergeten zijn. Zo energiek als hij is, hecht hij echt aan dat dutje. Of aan het knuffelen als we wakker worden. Geen idee hoe ver hij vooruit kan denken.

honden page profiel ellenellen 3 doggies

honden foto van ellen

"  haha doet me denken aan mijn eerste hond, toen ik in de tuin een handdoek neergelegd had om op te gaan zonnen en nog even naar binnen ging om koffie te halen, was ze heerlijk zelf op die handdoek gaan liggen. Met haar speciale grapjasgezicht (ze kon dan haar wangen een soort van opbollen) "

 hahaha heeeel herkenbaar, ik hoef nog geneens koffie te gaan halen,ik krijg de kans niet eens hem goed neer te leggen dan liggen ze er al op, ze vinden het heerlijk om in het zonnetje te gaan liggen.

honden page profiel MartineMartine

honden foto van Martine

" Als ik op de wc zit en dat zelda heeeel 'stiekem' een velletje wc papier ziet en ineens meetrekt. Resultaat: ik soms met mijn blote poep achter haar aan ga en zij met een heel sliert wc papier is gaan lopen en door heel het huis ligt :-D "

 Hahahaha, dan is ze dat "Moltonel-hondje" !

 

Onze Ylena had de gewoonte om, als we gingen eten, achter mij op de stoel te gaan zitten en haar hoofd op mijn schouder te leggen.

Ze kregen altijd de restjes van de groenten of het vlees en bleven dan braaf zitten wachten, tot ze het in haar hoofd kreeg om het zo eens te proberen... veel comfortabeler!

 

Ook Niké komt er gezellig bij zitten!

 

Een foto uit de oude doos : Niké in haar "tentje" en Ylena en Athena (helaas overleden) samen op de bank.

 

honden page profiel sneeuwwitje en de dwergsneeuwwitje en de dwerg 3 doggies

honden foto van sneeuwwitje en de dwerg

Wilson is hier nog maar net maar heeft nu al een paar dingen!:-D zal wel aan het poedelgehalte liggen denk ik zo!

De ene kattin is nogal op zichzelf en kruipt telkens onder een gipsplaat(verbouwing).Wilson weet dit intussen en kruipt er telkens bij zodat de kat er uit moet haha!:-)

Als je durft je slippers uit te doen dan is Wilson er al mee weg en gaat er triomfantelijk mee in zijn puppyren mee liggen!:-)

Als je met hem naar buiten gaat en vraagt Wilson piske doen?(plasje doen)dan doet hij dit als hij moet.Maar je moet het nog eens vragen om zeker te weten dat hij geen 'nummertje 2'moet doen!Als dit niet het geval is gaat hij al klaar zitten om terug naar binnen te gaan haha!:-)

honden page profiel linnekelinneke 3 doggies

honden foto van linneke

Ik heb me net weer krom gelachen om Nala. Odin (onze grijze roodstaart staat voor Nala die op de zetel ligt. Nala wilt Odin op afstand houden maar Odin wil voorbij/over Nala dus wat doet Nala? Bij elke stap vooruit die Odin zet laat ze een zachte blaf vlak in Odins gezicht. Na een paar keer had Odin het door en maakte rechtsomkeer en Nala ging verder met der dutje

honden page profiel Antje en de beestenbende Antje en de beestenbende

honden foto van Antje en de beestenbende

Simba gaat vaak met zijn kont omhoog knagen.

Zeg ik kont omlaag, maar een paar tellen later heeft hij zijn kont weer omhoog.

Of hij gaat met zijn knaagding gooien en dan kijkt hij verbaasd van waar is mijn ding nou?

honden page profiel Indy haar bazin.Indy haar bazin. 3 doggies

honden foto van Indy haar bazin.

Fysio therapie oefeningen doen op de grond... Indy gaat dan altijd boven op me liggen en verder slapen

 

honden page profiel Nori met Chewy, Ayla, Leiah & MaceNori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace 3 doggies

honden foto van Nori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace

Vandaag was chewy even helemaal in de war.

Man en ik kijken tv wanneer chewy ineens heel hard begint te blaffen (en hij blaft echt nooit).

Ik denk wat heeft die hond nou ineens?

Toen zag ik het, op televisie was een kale man te zien die sprekend op mijn kale man (zijn kale baasje) leek en hij kon even niet bevatten hoe het kon dat baasje ineens op twee plekken in de kamer was. Je had dat koppie moeten zien. Kijkt naar de tv, naar de baas, weer naar de tv, weer naar de baas. We hebben toen maar gauw gezapt. 

pagina 1 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^