Chihuahua's omgeving Nieuwegein?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Kim & BaileyKim & Bailey

honden foto van Kim & Bailey

Hallo,

Mijn naam is Kim en kom uit Nieuwegein.

Via facebook en via doggydating heb ik al gekeken en oproepje(s) geplaatst om te kijken of er chihuahua's uit mijn buurt zijn waarmee ik misschien eens mee kan wandelen met mijn Bailey. Helaas zijn er geen mensen die reageren of waarvan een afspraak niet bepaald terecht komt.

Ik ben gewoon erg benieuwd of er mensen hier zijn die uit (omgeving) Nieuwegein komen en een chihuahua hebben en het leuk lijken om eens een keertje te wandelen? Gewoon gezellig...

Bailey KAN soms moeite hebben met reutjes (blaffen/stoer doen) maar ik wil dit niet hebben en dus trainen, alleen ik ken geen chihuahua reutjes in mijn omgeving. Mocht u een reutje hebben en willen lopen, graag! Dan kan ik meteen oefenen dat hij niet meer zo stoer moet doen en zo mag reageren, maar gewoon leuk kan spelen en rustig erbij kan lopen.

Ik ben erg benieuwd naar de reacties! :D

Groetjes,

Kim en Bailey

honden page profiel BellaBella

honden foto van Bella

Hier een chihuahua, alleen niet echt super in de buurt. Ik woon in Den bosch helaas. Ik vind het ook altijd lastig om een speelmaatje voor haar te vinden maar wie weet meld zich hier nog iemand succes!

honden page profiel Kim & BaileyKim & Bailey

honden foto van Kim & Bailey

Hoi Bella,

 

Wat een mooie chihuahua!

Jammer dat we zover van mekaar wonen, had anders misschien wel erg leuk geweest!

Het is inderdaad lastig om een maatje te vinden.. Waar ik ook zoek (facebook, forums, doggydating), er zijn zat honden, maar geen chihuahua's :-(

Jij ook succes!

honden page profiel ellenellen

honden foto van ellen

Hoi Kim & Bailey,

helaas wij wonen in Hoorn, dat is wel een eindje weg, heel erg jammer want mijn hondjes vinden andere honden heel erg leuk.

honden page profiel Kim & BaileyKim & Bailey

honden foto van Kim & Bailey

Hoi Ellen,

Dat is erg jammer! Hopelijk heb je in je eigen buurt bij Hoorn andere mensen met chi's met wie je kunt afspreken!?

 

 

 

Esther (Gast)

hoi,

ik heb sinds een paar weken een pup (Reu). Ik ben zelf ieder weekend in Nieuwegein. Ik merk nu al dat het voor een chihuahua prettig is om met eigen soortgenoten te spelen. Dit natuurlijk omdat ze zo klein zijn.

mail mij maar op [email protected]

 

groetjes Esther

Volgende forumvraag: Schofthoogte Border Collie teef
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^