hoe doet je het hond het op de hondenschool?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Odette * BacchusOdette * Bacchus

honden foto van Odette * Bacchus

Beide zou ook kunnen natuurlijk......

honden page profiel SYSY

honden foto van SY

Leuk om te lezen! Skye wordt deze week 11 weken. We beginnen binnenkort met de puppycursus, deze begint vanwege vakantie helaas pas vanaf September ze is dan dus 13 a 14 weken. 

 

Ik ben heel benieuwd hoe het gaat lopen, thuis kan ze heel goed: zit, af, poot, komen en blijven maar in zo'n groep met andere honden is dat toch veel moeilijker met al die afleiding. Socialisatie zijn we ook al zelf mee bezig omdat de cursus nog niet begonnen is.

honden page profiel JasmienJasmien

honden foto van Jasmien

" Leuk om te lezen! Skye wordt deze week 11 weken. We beginnen binnenkort met de puppycursus, deze begint vanwege vakantie helaas pas vanaf September ze is dan dus 13 a 14 weken. 
 
Ik ben heel benieuwd hoe het gaat lopen, thuis kan ze heel goed: zit, af, poot, komen en blijven maar in zo'n groep met andere honden is dat toch veel moeilijker met al die afleiding. Socialisatie zijn we ook al zelf mee bezig omdat de cursus nog niet begonnen is. "

 Wonen jullie in nederland?

Want zo gek dat daar precies een zomerstop is?! Bij ons is het constant les. Behalve op feestdagen.. en als de ene in verlof is, neemt de andere het over..

 

Ik ben ook benieuwd hoe jullie het gaan doen! zeker laten weten hé!

honden page profiel SYSY

honden foto van SY

"  Wonen jullie in nederland?
Want zo gek dat daar precies een zomerstop is?! Bij ons is het constant les. Behalve op feestdagen.. en als de ene in verlof is, neemt de andere het over..
 
Ik ben ook benieuwd hoe jullie het gaan doen! zeker laten weten hé! "

 Ja wonen in Noord-Brabant. Lees hier inderdaad veel cursussen die gewoon door gaan in de zomer, maar hun zijn helaas gesloten met de zomer. Heb heel veel goede verhalen gehoord over deze school en veel mensen die ik ken zijn hier geweest, vandaar dat ik er toch graag wil gaan. Ik laat het zeker weten hoe het gaat!!

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^