Puppy, en nu?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel mymymymy

honden foto van mymy

Onze trampoline is ingegraven met rubberen tegels er om heen, dus hij kan er zo oplopen.

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

ah zoeen

honden page profiel mymymymy

honden foto van mymy

Hahaha, kijk dan hoe ik hem net aantref 

 

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

nou als dat niet ontspannen is.....

honden page profiel mymymymy

honden foto van mymy

Ja hij ligt heerlijk te slapen, hij slaapt graag op zijn rug heb ik al gemerkt. Op de bank ligt hij ook vaak op zijn rug tegen mij aan.

 

Zo schattig 

honden page profiel mymymymy

honden foto van mymy

Ik heb een vraag, misschien een stomme vraag omdat het over een hond gaat en niet over een kind, maar ik stel hem toch... Ben nogal een trut hierin.

 

Luck heeft net gespuugd, best wel veel, niet dun, mijn man dacht dat het een drol was, en het is dat ik het zag gebeuren anders had ik dat ook gedacht, een grote drol! Het was alleen lichter van kleur. 

Nu pakt hij alles wat hij ziet, en loop natuurlijk de hele tijd achter hem aan van alles af te pakken, maar wellicht iets over het hoofd gezien, of toch wat van de andere honden gepikt.

Nu doe ik bij de andere altijd aanhouden bij veel spugen dat ze even 12 uur geen eten krijgen om het maagje te laten rusten, doe ik trouwens bij de kinderen ook haha.

Nu vraag ik mij af, is dat bij een pup ook verstandig, of is het juist belangrijker dat hij eet? Hij zou nog 3 schepjes mogen. Hij heeft rond 16:00 voor het laatst gegeten. En we staan morgen ochtend rond 6 uur op (tja kinderen he pfff) dus hij zou dan op zijn vroegst om 6 uur krijgen. 

Wat is verstandig? Ik zou het zielig vinden als hij weer moet spugen, en zijn bench onder spugen is ook niet zo handig want ik heb maar 1 mand hihi. Al is dat nog mijn minste zorg.

 

Echt sorry voor de stomme vraag, maar ik ben hier gewoon een trut in, kinderen en dieren die spugen...

honden page profiel mymymymy

honden foto van mymy

Nou toch gekozen hem vanochtend eten te geven. Hij had flinke trek.

Kom van morgen beneden. Is 1 van de andere zijn zindelijkheid verloren. Ik gok de oudste aan de poep te zien. En de ander gaat niet zo snel naar beneden snachts. Een poep en een plas. Ik hoop eenmalig. Hij word over 2 weken 8 en heb er 4 jaar over gedaan hem zindelijk te krijgen (probleem hondje, met 3 weken gered). Ben benieuwd hoe dit gaat lopen. Bij de vorige pup (die nu dus 5 is) was hij nog niet zindelijk.

Wellicht een dominantie probleempje. Al denk ik eigenlijk dat dat het niet is.

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

Als hij trek had zal het wel goed zijn, hoe gaat het nu?

 

 

Een ongelukje kan natuurlijk altijd gebeuren, maar idd goed dat je je afvraagt of het ergens vandaan kan komen. Misschien voelde hij zich gewoon niet lekker? Of toch stress...iest gehoord misschien, of is er iets gebeurd, of toch de nieuwe pup erbij waar hij nog aan moet wennen?

honden page profiel mymymymy

honden foto van mymy

Het gaat goed, hij heeft niet meer gespuugd. Slaapt wel iets meer als afgelopen dagen. Maar is als hij wakker is ook wel 10x zo druk als afgelopen dagen.

 

Ja geen idee, maar even afwachten, hij zal sowieso niks doen waar wij bij zijn, dus vannacht maar even afwachten. Al gebeurt het heel af en toe (lees hooguit eens per 3 maanden) dat hij snachts naar beneden gaat en poept of plast, dan moet hij blijkbaar gewoon nodig. 

honden page profiel mymymymy

honden foto van mymy

ARGGG *klaagmodus*

 

Heb ik Luck zover dat hij van de voer bak van de andere afblijft, en eet wanneer hij trek heeft en de rest laat staan, gaat de oudste hond Luck zijn eten steeds opeten, waardoor Luck weer gaat lopen schrokken... grrr.

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

" ARGGG *klaagmodus*
 
Heb ik Luck zover dat hij van de voer bak van de andere afblijft, en eet wanneer hij trek heeft en de rest laat staan, gaat de oudste hond Luck zijn eten steeds opeten, waardoor Luck weer gaat lopen schrokken... grrr. "

 Je had de tip gehad om ze gescheiden te eten te geven toch? Daarom dus. Ik heb van anderen wel begrepen dat t oudere honden ook best te leren is om op een aantal vaste momenten per dag te eten, ook al waren ze eerst iets anders gewend. 

honden page profiel mymymymy

honden foto van mymy

Ja maar dat werkt dus niet, de andere eten dus echt niet als ik het steeds neerzet. En ze eten dan dus niks. Als je al 8 jaar gewent bent te eten wanneer je wil... En Luck blijft nu netjes van hun bak af, alleen vind de oudste blijkbaar Luck zijn eten lekkerder.

Scheelt dat hij wel direct luistert als ik hem weg stuur bij de bak. Maar goed Luck denkt nu weer 'snel eten, anders is het weg' 

 

En gescheiden eten geven gaat niet echt lukken, want de oudere zijn ook niet zo groot, dus op verhoger zetten is al geen optie, en heb een open keuken. Ik kan echt niets bedenken, behalve dan voor Luck een hang bakje kopen voor in de bench en hem daar laten eten? Maar is dat verstandig? De andere komen niet in de bench.

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: staart
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^