Eddy de Bullmastiff, hoe gaat het nu? Update page 2

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

Onze familie heeft een nieuw familielid genaamd Eddy de Bullmastiff pup. Hij is overigens niet van mij!!! maar van mijn tweelingzus.

 

Eddy is nu een aantal keren al bij ons geweest en Maylo is helemaal weg van hem. De eerste keer moest hij er niks van weten, maar de keren er op was het dolle pret. Eddy mag nagenoeg alles bij Maylo, waar ik van stond te kijken omdat Maylo niet altijd de meest tolererende hond is.

We hebben ze eerst kennis laten maken op neutraal terrein en nu als hij binnenkomt is het Maylo die hem gelijk meeneemt voor een spelletje. Eddy is momenteel 11 weken oud en groeit als kool!

 

Het is een ondeugende, rustige en afwachtende pup. Waarschijnlijk dat Maylo hem daarom zo leuk vind. Afgelopen zondag mocht ik een hele dag op hem passen en komende maandag weer. Vanavond is hij ook weer van de partij, omdat mijn zus komt eten.

 

Dit hem - foto van afgelopen zondag

 

 

Edit: Ik pas nu welke maandag op Eddy en hij groeit als kool! Ik ga daarom ook zijn avonturen die hij hier beleeft op maandag op dit topic bij houden :D

 

honden page profiel HeleenHeleengoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Heleen

Ohhh wat leuk zeg ,Wat een lekker ding ,

Veel plezier met Eddy in de familie !

honden page profiel ...... 3 doggies

honden foto van ...

Zijn neus lijkt langer dan gemiddeld lijkt het.

honden page profiel Iris, Lynn & Sam   Iris, Lynn & Sam goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Iris, Lynn & Sam

Ach die oogjes  Wat een mooie pup!

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

Vandaag was het weer Laura en Maylo pas op Eddy dag. Ik ga nu elke maandag op Eddy passen de komende tijd. Komende donderdag komt hij ook weer.

Hij kwam vanochtend binnen en Maylo was gelijk het haasje, die zou en moest spelen met Eddy. Maylo vind dat alleen maar prachtig en al snel waren ze door de woonkamer aan het crossen.

 

Eddy probeert *kucht* onopvallend Maylo te besluipen

 

Maylo is de kleine draak kwijt...waar is tie nou??

 

Hier wordt je toch wel moe van

 

Hij is echt te schattig, vanmorgen heeft hij kennis gemaakt met de Duitse Doggen van een vriendin. Die waren alleen wel erg eng!!! en Groot! Maar na een tijdje vond hij ze interessant genoeg om ze van dichterbij te bekijken.

 

Hij kent al het commando zit en wacht, knappe pup! en ook gaat hij automatisch zitten als zijn halsband af wordt gedaan, wat Maylo ook doet.

honden page profiel chaitanchaitan 3 doggies

honden foto van chaitan

Ohh wat een heerlijke pup en wat leuk dat het zo goed gaat met maylo.
Ik volg graag jullie oppas avonturen :-D

honden page profiel Len@ en Jazz[email protected] en Jazz 3 doggies

honden foto van Len@ en Jazz

Nou,hij is zeker te schattig 

honden page profiel Emma & de golden mannenEmma & de golden mannen 3 doggies

honden foto van Emma & de golden mannen

Oh, wat mooi de vriendschap en affectie tussen Maylo en Eddy. Dit worden hopelijk vriendjes voor het leven.

Zo leuk dat Maylo zo enthousiast is, vooral als hij niet snel andere honden mag. En Eddy is een dikke bofkont dat hij regelmatig bij jullie op oppas mag.

 

Ik volg ook graag hun avonturen! Leuk dat je dit deelt.

honden page profiel Marion, Dick,Woola, en BrutusMarion, Dick,Woola, en Brutus 3 doggies

honden foto van Marion, Dick,Woola, en Brutus

Wat een schatje is Eddy, leuk dat Maylo zo leuk met hem omgaat, dat worden vast vrienden voor het leven. :-)

honden page profiel GoldensGoldens 3 doggies

honden foto van Goldens

Wt leuk! Ik volg, en krijgen we af en toe een fotoupdate?? Elke maandag O-) ??

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

" Oh, wat mooi de vriendschap en affectie tussen Maylo en Eddy. Dit worden hopelijk vriendjes voor het leven.
Zo leuk dat Maylo zo enthousiast is, vooral als hij niet snel andere honden mag. En Eddy is een dikke bofkont dat hij regelmatig bij jullie op oppas te mag.
 
Ik volg ook graag hun avonturen! Leuk dat je dit deelt. "

 o Maylo mag wel andere honden maar toloreert niet snel te drukke honden die op hem afvliegen of honden die gelijk in hem hangen voor te stoeien.

Maar Eddy mag veel, die mag echt gewoon aan zijn oren, wangen en nek hangen. Daar zijn ze immers voor denkt hij en die staart van Maylo is ook wel apart. Zo n raar ding dat kwispeld. 

Ik vind het mooi om te zien dat Eddy ook steun zoekt bij Maylo. Als iets eng is dan gaat hij achter of naast Maylo staan. 

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

" Wt leuk! Ik volg, en krijgen we af en toe een fotoupdate?? Elke maandag O-) ?? "

 Hihi tuurlijk! Donderdag komt hij weer dus weer foto's maken. Volgende week mag hij even mee naar de trimster van Maylo, Maylo wordt even bijgewerkt. 

Hier wordt hij ook veel gesocialiseerd wij wonen in een hondrijke buurt. Meer dan bij mijn zus en ik ken ook iedereen, dus weet precies welke honden leuk zijn. 

honden page profiel Emma & de golden mannenEmma & de golden mannen 3 doggies

honden foto van Emma & de golden mannen

"  o Maylo mag wel andere honden maar toloreert niet snel te drukke honden die op hem afvliegen of honden die gelijk in hem hangen voor te stoeien.
Maar Eddy mag veel, die mag echt gewoon aan zijn oren, wangen en nek hangen. Daar zijn ze immers voor denkt hij en die staart van Maylo is ook wel apart. Zo n raar ding dat kwispeld. 
Ik vind het mooi om te zien dat Eddy ook steun zoekt bij Maylo. Als iets eng is dan gaat hij achter of naast Maylo staan.  "

 Puppy licentie hé en tegen dat die uitgewerkt is, zijn er banden voor het leven gesmeed en heeft Eddy ook weer manieren geleerd. 

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

Het was weer zover! Gisteren was Eddy weer bij ons. Hij komt nu elke maandag hier, omdat ik dan op hem oppas.

 

Eddy is afgelopen zaterdag op puppycursus geweest en vond dat toch wel enorm spannend, maar ik weet zeker dat dat nog wel los loopt. Gisteren was me het dagje wel.

 

Met mijn stomme kop had ik vorige week een afspraak gemaakt voor Maylo bij de trimster. Hij was 2 maanden geleden gedaan door mijn vaste trimster maar zag er uit alsof hij nooit was geweest, ik baalde er van en heb een andere trimster gevraagd als ze hem kon bijwerken. Natuurlijk er niet aan gedacht dat die kleine draak er dan ook was.

 

Geen probleem! dan ga je maar gezellig even mee, wat uiteindelijk goed uitkwam. Want Eddy moest namelijk naar de dierenarts en ik kon dat dus goed combineren. Maylo droppen en doorrijden naar de dierenarts met Eddy en dan daarna Maylo weer oppikken. Zo gezegd zo gedaan hup naar de trimster!

 

 

Eenmaal daar, werd Eddy overladen met knuffels en kusjes. De eigenares van de trimsalon was opslag verliefd en maakte deze mooie foto van hem. Besefte na de foto pas hoe groot zijn poten zijn.

Ik Maylo achter gelaten en met Eddy naar de dierenarts gereden die op zo'n 10 min rijden ligt. Eenmaal bij de dierenarts had Eddy zoiets van 'uhm wat gaan we hier doen?'. Met Eddy naar binnen en na een thermometer in zijn kont geduwd gekregen, had Eddy zoiets van 'snel weg hier!!!'.

Maylo was nog niet klaar toen we klaar waren bij de dierenarts dus maar naar mijn zus gereden (de eigenares van Eddy). Om daar wat te drinken en te eten. Ze werkt in een truincentrum waar ook een tuincafé is. Eenmaal daar wist ik niet wat me overkwam........

Er werden foto's gemaakt van Eddy en ze vroegen me de kleren van het lijf. Ik had zoiets van 'pffff laat me effe met rust...wil mijn koffie gewoon opdrinken' . Eddy vond het prachtig maar werd wel moe van al die indrukken.

Was ook wel te merken, want meneer viel als een blok in slaap. Wat betekende dat ik met een 11 kilo wegende pup die zicht laat hangen (wat voelt als doodgewicht) door de winkel heen kon lopen, om bij mijn auto te komen.

 

Ik naar de trimster gereden, want Maylo was klaar! Eenmaal daar, werd Eddy weer overladen met kusjes en knuffels. Hij was wel enorm blij om Maylo weer te zien en Maylo hem ook. Er werd namelijk even liefkozend gelikt aan de oren van Eddy.

Eenmaal thuis viel Eddy als een blok in slaap en had Maylo rust van de kleine draak. Wat ook wel even lekker was, want Maylo was ook uitgeput van zijn beauty ochtend

 Na ongeveer 4 uur rust (zolang heeft Eddy liggen te ronken), kwam er weer leven in huize Laura en Maylo. Eddy wilde wel spelen met Maylo, alleen had Maylo daar weinig trek in. Toch is Maylo niet de beroerdste en gaf toch toe. 

 

Maar ja...van spelen krijg je ook wel honger....dus..... MAM EN TANTE WE HEBBEN HONGER!!!!

 

Het was een drukke maar rustige dag, we kijken al weer uit naar volgende week maandag!!

honden page profiel Ziva en BullyZiva en Bully 3 doggies

honden foto van Ziva en Bully

Wow wat een mooierd..  kan me voorstellen dat je daar graag op past!

 

honden page profiel Iris, Lynn & Sam   Iris, Lynn & Sam goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Iris, Lynn & Sam

Wat is Eddy een gespierde pup! Fijn dat Maylo zo goed met hem kan. Elke maandag weer nieuwe foto's, jeeeej! 

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

Zo dat lijkt wel een bodybuilder op die foto waar hij zit!! 

 

Ik ga jullie avonturen volgen

 

honden page profiel Ingrid en ThiboIngrid en Thibo 3 doggies

honden foto van Ingrid en Thibo

Heerlijk om jullie verhalen te lezen,en wat zijn beide knap,inderdaad wat een poten van Eddy hij gaat groot worden.Ik kijk al uit wat er nog allemaal gaat gebeuren :-D

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

@Ziva en Bully: Hahaha heel graag, 's maandag voelt hij altijd even echt 'mijn hondje'.

 

@Iris en Kelly: Ja dat viel me ook op bij de foto en Maylo en Eddy zijn dol op elkaar. Eddy vooral op Maylo, die gaat ook echt achter hem staan, als hij ergens bang voor is.

 

@Stabij Gijs: ja he

 

Ingrid en Thibo:  Het zijn me ook twee doetjes, ben heel erg blij dat Maylo hem zo leuk vind. Had ik achter Maylo niet zo gezocht, maar het zijn inderdaad twee knapperds

honden page profiel Vera met Abby & Cantor !Vera met Abby & Cantor ! 3 doggies

honden foto van Vera met Abby & Cantor !

Aah wat leeeuk!! Ik volg!

honden page profiel Laura & TaraLaura & Tara 3 doggies

honden foto van Laura & Tara

Ik volg ook!

Wat een mooie honden

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

Deze week aardig druk gehad! Niet alleen met Eddy maar ook met de uitlaat hondjes die ik heb deze week en volgende week.

Eddy was er maandag maar een halve dag, hij kwam binnen en stormde gelijk de tuin in. Hier ligt een kauw kluif en die moest hij hebben! Maylo vind het niet erg, die ligt er bij en kijkt erna.

Eddy kwam om 08:15 en om 08:30 ga ik altijd een stukje wandelen. Eddy mag nu ongeveer 20 min lopen, nu staat ik meer stil dan dat ik loop met hem. Hij doet namelijk niks liever dan door het hoge gras stormen, als een malloot. We kwamen Bucket tegen een bruine labrador en de grote happy lobbes van de buurt. Bucket doet geen vlieg kwaad en wilde wel even met Eddy stoeien. Eddy is gek op Bucket en Maylo hield zich bezig met Max een border collie, die hem uit aan het dagen was voor een ren spelletje. 

 

Even met de eigenaren staan te praten, ik loop normaal altijd met hun mee, maar Eddy kan nog niet zo lang. Eenmaal terug, heeft hij in de tuin nog even lekker gespeeld met Maylo. Of nouja Maylo heeft als een malloot door de tuin gerend en Eddy probeerde het op zijn manier bij te houden.

 

Hierna was de kleine grote vriend, moe dus hup de bench in en slapen. Al snel moesten we samen weg, mijn zus ophalen. Want ze had gevraagd als ik mee ging lunchen en daarna mee ging naar de DA voor Eddy zijn enting te halen. Maylo achterin, Eddy voorin en hup gaan met die banaan!

 

We zijn eerst gaan lunchen, Eddy was Maylo uit aan het dagen voor te spelen, maar hij blaft dan en mijn zus en ik samen 'SHHHHHH, niet blaffen, ga slapen kleine joekel. Maylo heeft helemaal geen zin daarin'. Die was namelijk al gaan liggen. Eddy is daarna maar als een blok in slaap gevallen.

 

Daarna moesten we naar de DA, Eddy groeide goed en mijn zus kreeg wat informatie. Ondertussen zaten de twee ettertjes elkaar te plagen met bekvechten. De DA moest wel lachen, ze had namelijk nog nooit zo'n tolerante terriër gezien. 

 

Daarna zijn we even nog naar de dierenwinkel geweest, wat hé hij was een dappere knul geweest! Ik heb nog een goede maat koelhalsband gescoord en de hondjes werden overladen met lekkers (vriendin van mijn moeder werkt er). Het was ons dagje wel, Eddy naar huis en ik ook naar huis met Maylo.

 

Heerlijk dagje!!

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

Ik had dus ook nog uitlaat hondjes genaamd Pip en Max.

Pip is een Ridgeloze Ridgeback en heeft nogal wat issues met andere honden. Hij is namelijk een vrij nerveus en angstig typje tegenover vreemde honden. Toch is Maylo wel zijn beste maatje, toen ze elkaar voor het eerst ontmoette was het gelijk dikke mik.

 

Max was er ook bij, hij is een of andere mix en ook niet de meest snuggerste hond. Hij is wel heel lief! Natuurlijk even wat foto's gemaakt.

 

Maylo met Pip

 Drie op een rij, Max, Maylo en Pip

 

Max en Maylo, Pip vond het wel goed met mijn foto's

 

Gisteren heb ik ze ook nog even uitgelaten samen met mijn vriendin Wilmie en haar honden. Pip heeft zich uitstekend gedragen! Hij accepteerde de honden van Wilmie meteen en ze hebben samen even lekker gerend in de hondenren.

honden page profiel DeesDees 3 doggies

honden foto van Dees

Ohh een Bullmastiff wat een dotje.
Ik zou ook wel zo'n oppashond willen.  En wat een poten heeft hij zeg!

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

 

Had nog een filmpje gemaakt vorige week, van Maylo en Eddy die aan het spelen zijn in de tuin

 

 

honden page profiel Ingrid en ThiboIngrid en Thibo 3 doggies

honden foto van Ingrid en Thibo

Terug leuke foto's en filmpje,heerlijk om naar te kijken.Super dat alles zo goed gaat.Jullie tuin ziet er ook heel mooi uit veel plezier verder met de honden.

honden page profiel GoldensGoldens 3 doggies

honden foto van Goldens

Wooooooow hij is ech enorm!!! Hoe oud is hij nu precies? Is dat normaal joh??

honden page profiel Iris, Lynn & Sam   Iris, Lynn & Sam goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Iris, Lynn & Sam

Hij is zo stoer!!

honden page profiel *niet meer actief**niet meer actief* 3 doggies

Ik wil graag lid worden van de Eddy fanclub <3 ;-)

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

" Wooooooow hij is ech enorm!!! Hoe oud is hij nu precies? Is dat normaal joh?? "

 hij is nu 14 weken oud en we denken dat hij best groot wordt. Zijn vader is namelijk de grootste Bullmastiff van Nederland en zijn moeder was ook niet de allerkleinste. Hij weegt ca. 15 kilo nu

pagina 1 van 2 12
Volgende forumvraag: Zwaar beledigd
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^