Hond mee nemen naar kantoor: hoe laten wennen?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel sassas 3 doggies

honden foto van sas

Ik neem Macho ook 2 dagen mee naar kantoor, dit heb ik meteen vanaf het begin gedaan. Hij was toen 8 weken oud, hij sliep toen nog erg veel ( nu nog wel, is nu bijna 5 mnd) en volgde beetje zelfde ritme als thuis, slapen,  wakker, eruit, even spelen en weer slapen.  Hij sliep rustig 3 uur weg. 

 

Nu speelt hij zelf wat maar slaapt ook nog best veel. Wordt hij te druk dan zeg ik 'plaats' en gaat hij rustig in zijn mand liggen, hetzij met een bot of hij gaat weer slapen ;)

honden page profiel Oscar & meOscar & me

honden foto van Oscar & me

" Ik neem Macho ook 2 dagen mee naar kantoor, dit heb ik meteen vanaf het begin gedaan. Hij was toen 8 weken oud, hij sliep toen nog erg veel ( nu nog wel, is nu bijna 5 mnd) en volgde beetje zelfde ritme als thuis, slapen,  wakker, eruit, even spelen en weer slapen.  Hij sliep rustig 3 uur weg. 
 
Nu speelt hij zelf wat maar slaapt ook nog best veel. Wordt hij te druk dan zeg ik 'plaats' en gaat hij rustig in zijn mand liggen, hetzij met een bot of hij gaat weer slapen ;-) "

 Dit geeft de burger moed :)

honden page profiel Oscar & meOscar & me

honden foto van Oscar & me

" Hier nog luxer,eentje in het onderwijs en eentje die daar naast nog een maand vanuit huis mocht werken ;-) en inderdaad denk ik dat het per ras verschilt. Ik heb een heel actief ras dat veel liever buiten is dan op kantoor. Baasje ook trouwens. En daarnaast een ras wat veel mentale uitdaging nodig heeft en dat betekent ook ondernemende pupjes. Ik denk dat ze mijn baas gek hadden gemaakt. Maar hoop dat het gewoon goed gaat natuurlijk! 
 
  "

Heerlijk dat jullie zo lang bij de pup konden blijven :)

 

Het kantoor-verhaal blijft gewoon staan maar voor de resterende dagen dat we een HUS wilden laten komen, hebben we toch nog extra goed gezocht naar opvang mogelijkheden. Er blijkt hier 10 min vandaan een nieuwe dagopvang voor honden te zijn die niet werkt met kennels maar met een grote woonkamer en afgezette tuin. Er is nog plek voor Oscar en we gaan binnenkort kennismaken. Ben benieuwd :)

 

Kantoortips blijven welkom hoor, mijn man wil nog steeds Oscar meenemen 1 á 2 dagen (afhankelijk van mijn werkdagen, ik werk 3 en misschien 4 dagen volgend schooljaar). 

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: 9 maand
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^