Welke koelband is fijn?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel IngeInge

Ik ben op zoek naar een fijne koelband voor mijn hond en ik twijfel tussen de Aqua Coolkeeper halsband en de Cool Bandana van Flair Pet. Heeft iemand ervaring met deze banden? Hoe zitten ze om de nek? En kan je hond er comfortabel mee liggen? Ik wil hem namelijk gebruiken op warme dagen voor autoritjes.

http://www.dieren-droom.nl/webshop/hond/halsbanden/detail/32260/halsband-aqua-coolkeeper-pacific-blue-3.html

http://www.dieren-droom.nl/webshop/hond/kleding/detail/33722/cool-bandana-verstelbaar-blauw.html

 

Bedankt alvast!

honden page profiel DeesDees

honden foto van Dees

Ik volg mee.

honden foto van Danielle, Kyra*Kaylin*, Djaira en Djaidey

Ik weet niet welke beter is, ik heb zelf de aqua coolkeeper, zoals in de eerst link, heb alleen het idee dat deze bij mijn hond niet werkt, zoals op de foto te zien is heeft mijn australian shepherd een hele dikke vacht, waardoor de band dus alleen maar op haar haren zit. ( daardoor heb ik het idee dat het bij haar niet werkt ).

 

Op flyball wedstrijden ligt zij in de bench, en gebruik ik met warme dagen een koelmat.

honden foto van Nathalie, Harley & Mr. Deeks

Ik heb voor Clooney ook de aqua coolkeeper en ik ben er zeer tevreden over. Clooney heeft net als de hond van Danielle hierboven een dikke vacht maar bij hem werkt hij goed.

Ik gebruik hem ook vooral voor in de auto als het zo warm is en 's zomers had hij hem vaak 's nachts om als het echt een broeikas was hier in huis. Dan sliep hij veel rustiger. Ik heb hem wel eens afgedaan als ik 's nachts wakker werd omdat ik dacht dat het oncomfortabel zou zijn, maar dan begon hij meteen weer met hijgen en niet rustig kunnen liggen omdat het te warm was.

honden page profiel RobertRobert

honden foto van Robert

Geen ervaring met koelbanden maar heb wel de aqua coolkeeper koelmat gekocht. Hoop dat Bink daarmee de warmte beter aan kan, vooral in auto. Benieuwd naar ervaringen van anderen

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

Ik heb niet zo'n goede ervaring met koelbanden. Ik verkies koelvest.

Heb 2 ruffwear swampkoelers maar wil graag het kleinere model van Hurta voor tijdens de rondes.

Volgende forumvraag: welke inenting?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^