wat is het gekste ras waarvoor je hond is aangezien?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Tiffani & Pepper Tiffani & Pepper 3 doggies

honden foto van Tiffani & Pepper

vandaag weer wat leuks met mijn husky ;-) vraagt een kindje die net een eigen labrador heeft in huis, wat is dat voor een hond? een golden retriever? ;-)

gelukkig was die maar 10jaar maar anders.. ;-)

honden page profiel Heidi, Bobby & NoortjeHeidi, Bobby & Noortje 3 doggies

honden foto van Heidi, Bobby & Noortje

Kimmi wordt wel eens voor Malthezer aangezien. Goed, het is allebei klein en wit, al is Kimmi wel wat erg groot voor een Malthezer.
Zeg ik tegen iemand dat het een West Highland White Terrier is, wijst ie op Bobby, mijn zwarte Cairnkruising: En dat is dan zeker ook een Westie?

honden page profiel Lupa & CodyLupa & Cody 3 doggies

honden foto van Lupa & Cody

Vanochtend zaten Lupa en ik even op een bankje in de berm omdat we wat vroeg waren voor de cursus. In de verte kwam er een vrouw met een Jack Russel aan lopen en roept ineens "mevrouw, heeft u een konijn!?" Huh? Eh nee... "Oh want ik heb een Jack Russel anders was ik even omgelopen." Je kon me opvegen! Toen ze dichterbij kwam legde ze uit dat ze mij Lupa uit het mandje zag pakken en dacht dat het een konijn was, door de kleur en grootte. We hebben er samen om staan lachen en Lupa heeft bewezen geen konijn te zijn 

 

Is weer eens wat anders dan het vosje wat mensen normaal in haar zien. Al heeft ze wel een echt konijnenhupje tijdens het spelen. 

pagina 6 van 6 12 3 4 5 6
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^