Woofstock 2015 Eindhoven wie gaat???

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)

Wij zijn vandaag uiteindelijk gaan waterwerken, dus zijn er ook niet geweest. Maar zoals ik het hier lees, hebben we weinig gemist. Jammer dat het tegenviel!

honden page profiel FrankFrank 3 doggies

honden foto van Frank

Onverwacht ook even geweest. Ondanks een buitje hier en daar best prima weer. De buien waren maar kort, vervelendste eraan was eigenlijk het optrekkende vocht als de zon dan doorbrak.

 

Ik vond er eigenlijk vrij veel stands staan. Ik had het kleiner verwacht gezien andere hond specifieke events waar ik wel eens ben geweest. Het was qua drukte ook vrij goed te doen met hier en daar een punt waar wat meer ruimte handig was geweest. Vrij redelijk aantal stands maar wel vrijwel allemaal standaard winkeldingen en hier en daar een gezondheidszorg stand. En natuurlijk de goede doelen. Maar er stonden niet echt hele interessante stands vond ik zelf. En het demo/workshop gebeuren viel enorm tegen.

 

Verder weer hoopjes complimenten gehad wat wel weer erg leuk is. Misia en Daisy bij verschillende stands even laten nakijken en met name Misia vond men er geweldig bij staan voor een 11-jarige Stafford.

 

Al met al 2 prima uurtjes vertier. Als ik er voor had moeten reizen had ik het denk ik tegenvallend gevonden.

 

honden foto van Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura

Wij hebben toch nog lang rond gelopen en geklets. Het is niet het Animal Event, dat is gigantisch. Wel vond ik het best gezellig.

Het is pas het eerste jaar natuurlijk ze zijn nog beginners. Maylo heeft zich wel enorm vermaakt. 

We zijn Marloes met Nynx tegen gekomen en Maylo vond Nynx leuk. Ook Pauline tegen gekomen met de drie podjes. Wispa was mijn tassen aan het plunderen hihihi. Ook nog Pascale en Loes tegen gekomen, Maylo herkende Kahlua nog!

Ook zijn we de altijd charmante Yools met Eva tegen gekomen en Dommel. Dommel vond het leuker om Maylo weer te zien maae Maylo is wel gek op hem. Ik heb zelf met Janine opgetrokken. Ik vond het wel gezellig! Hoop alleen volgend jaar dat er iets meer te doen is, maar voor een eerste keer was het wel oke. 

honden page profiel 3 muisjes3 muisjes 3 doggies

honden foto van 3 muisjes

Ik ben er ook geweest! Het was inderdaad niet zo heel erg groot, maar ik vond het wel enorm gezellig! Heel veel mensen gesproken en leuke honden ontmoet, en Jenny vond het ook helemaal geweldig dus al met al een geslaagde dag 

 

Als ze het volgend jaar weer houden zou ik er wel weer heen gaan, niet zozeer voor de stands en dergelijke maar meer voor de gezelligheid  

honden page profiel Pascale met Kahlúa, Willow en OnyxPascale met Kahlúa, Willow en Onyx 3 doggies

honden foto van Pascale met Kahlúa, Willow en Onyx

Ik vond het heel gezellig hoor, en Kahlúa heeft zich ontzettend vermaakt, vriendelijk etc en eigenlijk alleen maar aandacht voor al het lekkers dat op de grond lag, die heeft vanavond dus de helft minder eten gekregen haha. 

Ik zou volgend jaar ook wel weer even gaan, het is dicht bij, de stands waren niet super maar het was zeker gezellig. 

honden page profiel Manfred, baasje van Hugo en MollyManfred, baasje van Hugo en Molly 3 doggies

honden foto van Manfred, baasje van Hugo en Molly

Rekening houdend met het feit, dat het gratis was en de eerste keer, vond ik het een geslaagd evenement.

Leuke mensen ontmoet, veel podencos gezien, wat leuke dingen gescoord, FotoMelle, een van mijn favoriete hondenfotografen, ontmoet, hondencupcakes van onze dierenarts, ...

Hugo en Molly waren in het begin wat onder de indruk, maar voelden zich snel redelijk op hun gemak (anders wat ik op een rustig deel van het terrein met ze gaan wandelen).

 

Er waren wel bazen die een paar lesjes op een moderne hondenschool konden gebruiken om honden wat beter te kunnen begrijpen. Dit valt op zo'n laagdrempelig evenement, denk ik, niet te voorkomen. Helaas heeft de hond van een ander forumlid, ondanks dat zij haar hond goed onder controle had, daardoor een stevig incident met een andere hond gehad.

 

Ik neem aan, dat de organisatie leert van wat er deze keer minder goed ging. Als dit zo is, kan het een leuke traditie in Eindhoven worden.

 

Marloes en Pauline, bedankt voor het fijne gezelschap tijdens Woofstock. :)

honden page profiel Fema & FingoFema & Fingo 3 doggies

honden foto van Fema & Fingo

Ik vond het ook best geslaagd.. zeker aangezien het gratis was en de eerste keer! Heb een leuke zondag middag gehad.. leuke hondjes gezien.. wat lekkers voor Fingo gekocht en mensen ontmoet.. wat wil je nog meer?! 

honden page profiel Team Podenco (Wispa, Cosmic & Luuk)Team Podenco (Wispa, Cosmic & Luuk) 3 doggies

honden foto van Team Podenco (Wispa, Cosmic & Luuk)

Het was een bewogen dag.. Een naar incident (waar Manfred het over heeft) mee gemaakt (niet mijn hond, overigens), warm, nat, benauwd, druk, en heel veel gekke dingen gezien (bijvoorbeeld een prikband/flexi combo.. whut?!). Niet te vergelijken met een Animal Event bijvoorbeeld, maar het was gratis en best vermakelijk, ook ik vond het leuk om Nuelle van Fotomelle weer te zien.

Verder veel bekenden gezien, waaronder Laura en Maylo, Kahlua en haar baasje, Yvon en de Boxer, Janine en de stippelgang, en een handjevol windhond/Podenco-kennissen. Ook een Podenco tegen gekomen die onwijs op Wispa leek, het hadden zusjes kunnen zijn. Was echt een super leuk beest.

Een speeltje en drie voerbakken rijker geworden, en daarna héérlijk gegeten bij Manfred en Esther. Een fijne afsluiter van de dag, onze Podjes zijn zo leuk samen :) Nou ja, soms.. Soms denkt Luuk, HOU JE BEK! :P



En soms denkt Wispa dat die trap daar staat zodat zij ergens kan zitten..

honden page profiel Marloes, vrouwtje van Nyx, Skye & AmayaMarloes, vrouwtje van Nyx, Skye & Amaya 3 doggies

honden foto van Marloes, vrouwtje van Nyx, Skye & Amaya

Het was gezellig! :D (lees dit alles nu pas)
Had er wel wat meer van voor gesteld, maar ach, was de eerste keer. Het event was een leer moment, hopelijk is het volgend jaar nog beter! (en zijn er saluki's...die waren thuis gebleven ivm het natte weer )

Pauline, Hugo, Esther, Laura en alle andere die ik ben tegen gekomen, bedankt voor de gezelligheid!
En voor de gene die meer weten: bedankt voor de bezorgdheid en lieve woorden!

honden page profiel FrankFrank 3 doggies

honden foto van Frank

" (bijvoorbeeld een prikband/flexi combo.. whut?!). "

 Die heb ik ook gezien ja. Laat ik het op bijzonder houden....

honden page profiel Manfred, baasje van Hugo en MollyManfred, baasje van Hugo en Molly 3 doggies

honden foto van Manfred, baasje van Hugo en Molly

Overigens stond in de reglementen dat prikbanden e.d. verboden waren, maar die reglementen waren moeilijk vindbaar op de site. Hopelijk staan ze de volgende keer duidelijk aangegeven en worden mensen er ook op aangesproken.

honden page profiel -- 3 doggies

honden foto van -

Ja zelfs iemand die een demo gaf (dat geur oppikken) had zijn hond een prikband om :O En ik werd uitgescholden door een vent die Aiko van achter zomaar aaide, dus Aiko schrok en ik zei vriendelijk 'doe maar niet', nou toen kreeg ik me toch een tirade. Pfff

Verder vond ik het wel een leuk evenement, al zou ik er volgende keer niet meer zo ver voor reizen. Kraampjes ed zijn natuurlijk heel leuk, maar daar ben ik meestal na een uurtje wel op uitgekeken en ik ging meer heen voor de demo's en workshops. Die vielen mij een beetje tegen, omdat ik het vergeleek met DogPop waar meer workshops dan kraampjes waren haha. Desondanks vond ik het gezellig, de vriendin die moest leren is uiteindelijk toch met haar boxer even gekomen.

Ohja die dierenartsassistent daar adviseerde me om eens over goed voer na te denken, zoals Royal Canin. Want wolven eten maaginhoud met graan (oh dus de maaginhoud is het grootste gedeelte van een prooidier?), dieren op vers vlees zouden juist wormen krijgen (dus alle wilde dieren stromen over van de wormen? En de lagere PH dan?), vers vlees zou gevaarlijk zijn voor de mens en ziektes overbrengen (dus u eet nooit een tartaartje of een niet doorbakken biefstukje? En u bereid uw gehakt altijd met handschoenen aan en bewaart het in een aparte schuur in uw tuin?) ohja en brokken waren beter voor het gebit (heb nog bijna geen hond gezien die op brokken kauwt en juist wel honden die goed op botten kauwen en dan bedoel ik geen dentastix die binnen 2 happen op zijn). Bovendien zouden er in vlees niet alle benodigde stoffen zitten (nouja in de natuur lopen er ook geen zakken brokken met pootjes rond toch?) Nou vind ik het niet erg als iemand een bepaald voer adviseert, iedereen zijn eigen mening natuurlijk, maar om nou mij af te kraken met zulke stompzinnige argumenten? Dan krijg je tegenargumenten en stond ze even flink voor paal met alle toeschouwers toen ze geen antwoord wist. Niet zo netjes van mij misschien, maar ik zou het ook niet gedaan hebben als ze mij gewoon in mijn waarde had gelaten. 

honden page profiel stippelteamstippelteamgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van stippelteam

" Ik vond het ook best geslaagd.. zeker aangezien het gratis was en de eerste keer! Heb een leuke zondag middag gehad.. leuke hondjes gezien.. wat lekkers voor Fingo gekocht en mensen ontmoet.. wat wil je nog meer?!  "

 



Zie je ik dacht al dat ik jou zag lopen ????

honden page profiel Fema & FingoFema & Fingo

honden foto van Fema & Fingo

"  

Zie je ik dacht al dat ik jou zag lopen ???? "

 Ooohh heb ik jou gemist. Heb jou niet gezien,  jammer!!

pagina 3 van 3 12 3
Volgende forumvraag: Dogpop Den Haag
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^