Aanrader speelgoed pup?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Annet & SamAnnet & Sam

honden foto van Annet & Sam

Wat is volgens jullie onmisbaar in huis aan speelgoed? 

Wij hebben het volgende in huis: 

  • kong
  • Flostouw
  • Rubberen ring
  • Puppy bal
  • Rubber  bot

Wat is volgens jullie nu echt iets, wat je voor een pup (bijtgraag) in huis moet hebben? 

Anoniem (Gast)

Hmm ik had ook een knisperboekje gekocht, met allemaal verschillende stofjes en eerst vond Aiko dat heel spannend maar na een paar dagen vond ze het geweldig. Ze vond het heel spannend (op een positieve manier) dat het knisperde.

 

Verder natuurlijk knuffels, daar kunnen ze nooit genoeg van hebben hihi. Ik heb oa een knuffel zonder vulling, omdat ze tijdens het wandelen graag iets in haar bek droeg alleen een dikke knuffel was altijd wat onhandig toen ze nog mini was. Die slappe knuffel kon ze prima dragen en ze heeft er al heel veel plezier van gehad. 

En een hele grote beer, daar ligt ze nog steeds vaak op te slapen.

 

En hersenwerkjes geschikt voor pups, gewoon hele simpele. Maar die hoef je niet per se te kopen, die kun je ook maken natuurlijk.

honden page profiel GiesGies 3 doggies

honden foto van Gies

Die dingen hadden wij ook in huis! Heeft jouw rubberen ring ook van die knobbels? Daar hebben ze veel aan tijdens het tanden wisselen.

 

sommige hebben ook een speciale ring die in de diepvries kan. Dit brengt verlichting tijdens het wisselen van de tanden. Zelf heb ik die nooit gehad.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

een goed bot ? waar je dan wel bij blijft ? bullepezen en rundhuidkop...... zelfs bij de kong en flostouw blijf ik bij, trouwens als er gespeeld wordt met speelgoed en botten blijf ik erbij tot het spel is afgelopen en dan wordt het weggelegd......

 

zijn ze aan het wisselen, had ik ook natte bevroren wanshandjes in de vriezer liggen, waar dan samen mee gespeeld werd, een hondje wat aan het wisselen is heeft behoefte aan kauw materiaal, bied je dat niet aan dan gaan ze in je spullen bijten, en ook bij de washandjes bij blijven, koud is goed voor het tandvlees van je hond tijdens het wisselen, zie het net als een bijtring voor baby,s.

honden page profiel *Lana**Lana* 3 doggies

honden foto van *Lana*

Speeltjes van Kong bevallen hier super, gaan lang mee en ze vind ze leuk Ook flostouwen en snuggawubba's zijn hier een succes. Om op te bijten hebben we hier ook kauwsnacks als pensstaafjes, oren, rawhide botten en heel veel meer. Ik heb een keer een mixzak gehaald met van alles en nog wat. Dingen waar ze met 10 weken nog uren mee deed zijn nu hap-slik-weg, zoals long. Toen ze klein was vond ik het ook heel handig om haar even bezig te houden zodat ik even iets anders kon doen. Zorg wel dat je bij dit soort dingen in de buurt bent en oplet of ze het niet geheel inslikt ofzo. Veel plezier met jullie pup!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

ik moet even in het verleden graven..... maar lege w.c. rollentjes, heerlijk speelgoed. ook bijblijven , maar daar kunnen ze zich toch even op botvieren. en lege dozen van de supermarkt, bananendozen, leeg natuurlijk heerlijk speelgoed waar je pup heel wat tijd mee door kan brengen. voor een pup is het ook heerlijk om te scheuren, en dat kan met een oude grote doos geen enkel kwaad, en het is niet zo dat het dan slopers worden, hier nimmer slopers in huis huis gehad en alle hadden als pup deze dozen ter beschikking.

honden page profiel Cindy & CoCindy & Co 3 doggies

honden foto van Cindy & Co

Hier hebben ze ook het liefst knuffels. Ik heb al geleerd om hele goedkope te kopen en dan bij hen te blijven als ze de vulling eruit halen, zodat ik het meteen kan weggooien. Niets leuker dan een knuffel leeghalen!!!

 

Zorg dat je nooit knuffels met beans erin geeft!!!

 

En bij ons hebben ze ook wel van die baby-lapjes-knuffels, waar alleen een hoofdje aan staat en de rest is zo'n lapje. Zeulen ze overal mee!

honden page profiel Mila & MaraMila & Mara 3 doggies

honden foto van Mila & Mara

Ik krijg binnenkort een pup dus ik volg! Die van mij is nu 5 weken en is helemaal gek van een klein knuffeltje wat ik mee had genomen toen ik kwam kijken! verder weet ik het niet.. maar ik denk dat ze dingen die geluid maken ook erg leuk zullen vinden!

honden page profiel Cindy & CoCindy & Co 3 doggies

honden foto van Cindy & Co

Bij ons is het een feit dat de pieper eerst uit het speelgoed moet worden gehaald! En dan heb ik het niet over ons hè, dat is blijkbaar zo fijn om te doen!

 

Daarom dat van die egels en dergelijke bij ons nooit langer dan een uur 'leven'. De pieper moet eruit!!!! En dat lukt alleen door de boel in kleine stukjes te bijten!

Hahaha.

honden page profiel Laura & TaraLaura & Tara 3 doggies

honden foto van Laura & Tara

Dit is niet om op te bijten, maar zo'n spelbord waar je snoepje in Verstopt is wel erg leuk. Heb ik ook voor mijn hond. (Is geen pup) Heb ik gekocht bij het ranzijn. Kun je natuurlijk ook ergens anders halen.

annet (Gast)

Bedankt allemaal! Sam heeft 2 losse tanden. Dus bijt materiaal is nu groot behoefte aan..

Spellen heb k nog in huis van max (vorige hond) maar zijn erg moeilijk nog.

Leuk willemijn.. jou herken ik nog van mijn vorige actieve periode op hp :) 

honden page profiel GeaGeagoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Gea

Wij hebben voor onze pups en honden JW gatenballen:

 

honden page profiel ValerieValerie 3 doggies

honden foto van Valerie

http://www.hondenpage.com/hondenforum/200162/tk-hondenspeelgoed-tbv-animal-aid-foundation.php

Hier is leuk zacht speelgoed te koop, dat vinden pups vaak fijn

honden page profiel Fema & FingoFema & Fingo 3 doggies

honden foto van Fema & Fingo

Hier blijft de rat knuffel van ikea de favoriet! Fingo wilt niets anders.. af en toe een gevulde kong of een hoefje. Maar spelen doet hij alleen met die ikea rat. 

 

 

Ohjaaa.. daarnaast hebben we ook nog die kattenspeeltjes. Een muisje aan een hengel zeg maar. Die vind hij ook geweldig! Mja een Basenji is nu eenmaal net een kat af en toe ;)

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

Het enigste speelgoed wat hierlanger dan 5 min meegaat is de kong wubba....

Volgende forumvraag: een probleempje...
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^