Huis puppy-proof maken, waar moet ik allemaal aan denken?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Naomi & de 'kids' ....

Over een maandje komt ons nieuwe gezinslid erbij, hij komt via een stichting uit Roemenië, daar is hij vd straat gehaald, dan is hij drie maanden oud.. Het is een heel klein ding, weegt nu met twee maanden oud zo'n 800 gram haha.

Waar moet ik aan denken als ik het huis puppy-proof maak? Ik weet wel dingen zoals kabels wegwerken, dingen weghalen waaraan hij zich kan bezeten enz.. Maar wat nog meer? Ik zit een beetje vast eigenlijk ;-)

zeg ik lekker niet (Gast)

En wat denken jullie over de tuin

honden page profiel Coby & Wanda en MathildeCoby & Wanda en Mathilde 3 doggies

honden foto van Coby & Wanda en Mathilde

De beste manier vind ik eigenlijk: ' verlaag' je tot het nivo van de hond; in jullie geval: gewoon op de grond gaan liggen in de ruimte waar de pup vrij mag rondlopen.

En ga dan eens rondkijken; wat zie je op die hoogte wat gevaar kan opleveren voor een kleine pup?

Iets waar hij knel in kan komen zitten, scherpe dingen waar hij zich aan kan bezeren, electra kabels waar hij op kan knabbelen, kleine losse objecten die hij kan opeten......je ziet het pas als je op de hoogte van de puppy ogen gaat kijken!

honden page profiel Odette * BacchusOdette * Bacchus 3 doggies

honden foto van Odette * Bacchus

Klein ding dus alles wat hoger zetten is makkelijk te doen. Dan omdat het zo een klein ding is opletten dat hij nergens waar het gevaarlijk is tussen of onder kan kruipen.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

nieuw huisgenootje , heerlijk wat leuk. :-D

zorgen dat de ruimte als je er niet bij bent niet te groot is daar bedoel ik mee geef niet het hele huis ter beschikking.... je eigen rommel, ja spulletjes , zoals rondslingerende kleding enz , altijd opruimen, kijk waar die bij kan, ruim dat ook op of op hoogte... je krijgt een herplaatser, bekijk het de eerste dagen eens op je dooie gemak wat deze hond bevalt.... en dan kan je dingen weghalen, of niet. :-D

honden foto van Naomi & de 'kids' ....

Bedankt voor de reacties! Goeie tips allemaal. Een tuin hebben we niet, dus dat scheelt al een hoop in dat opzicht ... Het balkon is helemaal dicht, is gewoon een betonnen bak als het ware, dus daar kan niks aan mis gaan eigenlijk, sowieso wil ik hem daar niet zonder toezicht hebben.
Jullie tips kan ik zeker wat mee, bedankt!

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^