waterblazer zonder warmte?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Boedha-Mojo-DamonBoedha-Mojo-Damon

honden foto van Boedha-Mojo-Damon

Ik kan een waterblazer overnemen van iemand. Hierbij is de blaaskracht traploos instelbaar, maar heeft verder geen warmtestand erop. Is deze wel geschikt om mijn keesjes mee te verzorgen?

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

hier een waterblazer met koude lucht, die gebruik ik zomers om de vacht open te blazen, maar warme lucht behoort er ook bij te zitten, zou toch naar een nieuwe dan gaan kijken, snikhete lucht komt er niet uit maar toch warmte die als een hond nat is ze goed droogt, en alleen koude lucht voor een natte hond zal langer duren.

 

je hebt honden die met een waterblazer gedroogd kunnen worden die niet al te duur zijn, kijk op internet even rond. krijg je deze voor niets ? of voor een tientje dan zou ik zeggen, doen, en dan zomers is het heerlijk om alleen de vacht open te blazen met koude lucht.

honden page profiel Boedha-Mojo-DamonBoedha-Mojo-Damon

honden foto van Boedha-Mojo-Damon

Dank je wel voor je reactie.

 

Ik mag hem overnemen voor €20,- maar zou hier vooral gebruikt gaan worden na het badderen van de honden. Dus echt ook om ze droog te blazen.

Volgende forumvraag: Castratie
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^