Mijn amstaff loopt mank wie kan mij helpen???

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Danny (Gast)

 Zoh  dat maak niks hoor dat kan je niet weten.  Oreien  is erg duur en onbetaalbaar voor mij. Healty dog 15 kg 44 euro  maar toch bedankt voor de tip 

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

"  Hebben jullie misschien nog meer ideeën voor wat ik op de kussentjes kan smeren, spuiten of iets anders??  Ik ben namelijk ook niet zo kapot van die  Pretnizon.  Wat ik nog in mijn achterhoofd hou eens dat ik naar Maarten kappen ga die is een specialist op het gebied van gewrichten.  Maar is ook een dure hobby die dieren artsen  "

 

Kan je iemand (een kennis) naar de zooltjes laten kijken? Zitten er kloofjes/scheurtjes in? Dan zou je namelijk een mengsel van vaseline met bijenwas erop kunnen doen. Dat werkt hier echt enorm goed (ik gebruik het in de winter). De zooltjes genezen dan en krijgen een extra laagje.

 

Drib knaagt aan haar zooltjes als ze kloofjes heeft of ze droog zijn (voelt dan wat schubbig).

 

Ik gebruik gewoon potenzalf van Dr. Clauder. Ik zelf haal het bij Ranzijn, maar het is ook via internet te bestellen.

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

Acana is ook een goed brokken merk. Dat komt uit de fabriek van Orijen. Het bevat wat minder vlees en daarmee is het ook iets goedkoper.

Acana Pacifica bevat alleen vis als dierlijke eiwittenbron en het bevat geen granen.

 

www.zooplus.nl is vaak een van de goedkopere sites.

D (Gast)

 Nee hij heeft geen kloven of scheurtjes. Wel aan de binnenkant van de kussentjes en tussen de tenen wat rood. 

honden page profiel Billie BBillie B

honden foto van Billie B

Een beetje rood tussen de teentjes en voetkussentjes heeft mijn hondje ook. Ik heb je hondje niet gezien en ik ben ook geen dierenarts, maar naar mijn idee is een beetje rood tussen de kussentjes vrij normaal. Voeten kunnen ook vast zitten overigens. Bij manken en het uitblijven van een antwoord van je dierenarts zou ik toch eens verder gaan kijken. Honden zijn knetterhard voor zichzelf, zeker een ras als een Stafford en zodra deze pijn laat zien zou ik dat erg serieus nemen. Misschien zou je een e-mail ter informatie naar een osteopaat kunnen sturen, met de klachten van je hondje en wat tot nu toe al gedaan is. Begin ik er toch weer over, maar naar mijn gevoel hebben honden er zoveel baat bij, terwijl de bekendheid van osteopathie in de hondenwereld eigenlijk nog maar heel miniem is. 

 

Misschien is Naturis ook een merk vers voer voor je hondje, niet zo goedkoop als Lotgering, maar wel een redelijke prijs voor mooi vlees. Daarnaast kun je ook goed ondervinden op welke diersoort je hondje het best reageert met Naturis, omdat deze verschillende rollen met 1 enkele diersoort beschikbaar hebben (ipv meerdere diersoorten verwerkt in 1 rol). Succes! 

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Koortsblaasjes?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^