Waarom couperen ?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Jenny & AstonJenny & Aston

honden foto van Jenny & Aston

Ik heb hier een pinscher kruising, ook zo'n flapoor. Thuis tenminste, maar zodra we naar buiten gaan dan staan ze rechtop, want dan moet meneer elk geluidje opvangen. Iedereen die hem ziet is juist dol op die oren, zelfs de internist moest zijn assistente roepen "Moet je die oren eens zien!" Zodra hij wakker word is het ook eerst flapper, flapper, flapper, heerlijk juist.

honden page profiel S&F.S&F.

honden foto van S&F.

"  Voor wie, voor andere honden? Honden vinden elkaar niet schattig, voor andere mensen? Daar ben je zelf toch bij.
 
Ik heb ook liever een hele hond. "

 

Daar ben je zelf toch bij is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Een "afschrikwekkend" uiterlijk is gewoon beter bij bepaalde karakters. Het haalt het hoge aaibaarheids gehalte weg en dat is precies wat het ook zou moeten doen.

 

Ik ben er zelf ook schuldig aan. Eerlijk gezegd denk ik dat mijn hond beter af was geweest met gecoupeerde oren en een zware spike halsband ipv die lieve oortjes en al dat roze. Puur voor zichzelf.

 

Wat ik probeer te zeggen eigenlijk is gewoon het is allemaal niet zo zwart/wit als dat het lijkt vaak.

honden page profiel Krin Krin

honden foto van Krin

Ik vind het super lelijk uitzien als een hond coupeerd is. Is voor mij een regelrechte misvorming. Met het punt dan zien ze er niet schattig uit want ze zijn niet schattig...ben gisteren door een schattige hondje in een jasje aangevallen in de winkel, snapte naar mijn benen. Zullen we die ook Maar staart en oren afsnijden dan????

Mensen moeten eindelijk eens leren van een vreemde hond af te blijven of het eerst te vragen.

Daarbij will men van de ene kant bewijzen dat sommige rassen niet gevaarlijk zijn en alleen de naam hebben Maar dan wel de oren laten couperen omdat ze niet zo aaibaar zijn????

Nogmaals vreemde mensen moeten honden niet gaan aaien. Aleen als ik dat wil of toesta.

pagina 3 van 3 12 3
Volgende forumvraag: Help! Gegeten en gespeeld
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^