Weet iemand wat dit kan zijn?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel DoberkikiDoberkiki 2 doggies

honden foto van Doberkiki

Lijkt mij een beschimmelde schnitzel.

tuin is altijd vochtig.

 

maar hoe die daar komt......

 

soms heb je kraaien of eksters die ergens anders iets pakken, maar dat ze in de vlucht/lucht laten vallen.

 

 

honden page profiel Spreken is zilver Zwijgen is Goud.Spreken is zilver Zwijgen is Goud. 3 doggies

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

Misschien naar ze toe gaan, en aangeven wat je in de tuin vond. Geen verdenkingen laten merken, maar vragen of ze misschien iets of iemand gezien hebben.

Ik denk dat ik verder voor de zekerheid dat spul zou laten onderzoeken. Gezien er momenteel veel met gif e.d. rondgestrooit word zullen ze begrijpen dat je als baasje zekerheid wilt hebben.

Blijkt dat het wel foute boel is kan en toch onderzoek ingesteld word en kun je voor de zekerheid toch je hond laten checken.

Is het nijs is dat in elk geval voor nu een geruststelling.

honden page profiel BrittBritt

honden foto van Britt

Kiki: sorry, dat moesten 3 doggies zijn :) ik denk niet dat het van overvliegende vogels is, omdat het altijd echt onderin het gras zit. Als vogels het laten vallen dan ligt het normaal bovenop het gras. En het is ook raar dat ze het dan 2 dagen op rij op bijna dezelfde plaats laten vallen.

 

Als ik de buren nog eens zie zal ik er eens mee praten :) En ik ga het ook laten onderzoeken. Ben benieuwd dat het er vandaag ook gaat liggen.

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Paniek!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^