Wratjes neusje?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Leona (Gast)

Hoi  Over 1,5 weekje krijg ik eindelijk mijn pup. Ik ben gister bij de eigenaar geweest en heb de pup voor het eerst bewonderd! Superlief, alleen hij was wel wat angstig leek het. Hij zat te trillen en wilde niet echt bij mij zitten. Toen ik hem even vasthad, zag ik 3 witte puntjes rondom zijn neusje. Ik dacht dat het wratjes waren, maar dat weet ik natuurlijk niet zeker. De andere pups die er waren, hebben dit niet. Weet iemand wat het kan zijn? Zo'n jong pupje (6 weken) die al wratjes heeft? En waarom was hij zo angstig/trillerig en wilde hij niet bij mij zitten? Vond ie het spannend misschien? Later werd hij wel iets actiever en speelser, maar dat heeft echt heel lang geduurd. Hij leek een beetje buiten de boot te vallen tussen zijn broertjes, die wel allemaal op me af kwamen stormen en zaten te knabbelen. Ze hadden wel net pas gegeten en de eigenaren snapten er ook niks van, want normaal was hij erg druk en brutaal. Misschien was hij gewoon moe?   Iemand misschien een idee wat dit kan zijn? Vind hij het niet fijn om bij mij te zijn? En is het zo dat als een pup niet naar je toekomt, dat je dan die pup niet moet nemen? Ik hoor hier graag iets meer informatie over, want ik maak me een beetje zorgen, ook over de 'wratjes' op zijn neusje.   Groetjes, Leona

honden foto van Sigrid, Sandy, Diva & Nala

Heb je de moeder gezien ?
Zitten de pups normaal ook in huis ?

honden page profiel LadyLady

Die 3 witte puntjes kan gebrek aan pigment zijn, dat is niks om je zorgen over te maken. Tenzij er echt een bultje op zit, dan kan het een wratje zijn en is het handig even langs de dierenarts te gaan.

Zijn gedrag, sja... Daar is zo niks over te zeggen. Misschien was hij wel moe, wie weet. Zelf voel ik graag een klik met de pup, dat betekend onder andere dat de pup geïnteresseerd is in mij, maar ook pups die niks met je te maken willen hebben kunnen de beste metgezellen worden, een band moet je uiteindelijk opbouwen en heb je grotendeels zelf in de hand.

Ga over een paar dagen nog eens langs, dan heb je wellicht een beter beeld van de pup en kan je beter oordelen.

Anoniem (Gast)

 

Ja de moeder heeft het niet. De eigenaar zei wel dat die het ook heeft gehad en dat dat uiteindelijk weg is gegaan. Maar dat kunnen ze ook gewoon gezegd hebben natuurlijk. Ze zijn inderdaad gewoon in huis en zijn veel buiten aan het spelen op het grasveld in de tuin waar ze wonen. Moet ik me zorgen maken?

 

En wat betreft het gedrag van de pup, ik denk dat hij erg moe was. Want hij wilde ook graag slapen. Juist toen de andere pups gingen slapen, werd hij een beetje wakker en actiever.

honden page profiel jantienjantien

honden foto van jantien

Wat ik niet helemaal begrijp : je hebt 'jouw' pup gisteren voor de eerste maal gezien, maar hoe wist je dan dat het jouw pup was?

 

Had je al gekozen voordat je hem gezien had?

Anoniem (Gast)

Dat klopt jantien. 

Ik woon op een grote afstand van de eigenaar, en hij was het pupje wat nog over was van de kleur die ik prachtig vind. Vele fotos en filmpjes doorgekregen. Vandaar kon ik nu pas gaan kijken.

honden page profiel Binky & baasje Binky & baasje

honden foto van Binky & baasje

Welke fokker komt ie vandaan?

honden page profiel Cindy & CoCindy & Co

honden foto van Cindy & Co

" Die 3 witte puntjes kan gebrek aan pigment zijn, dat is niks om je zorgen over te maken. Tenzij er echt een bultje op zit, dan kan het een wratje zijn en is het handig even langs de dierenarts te gaan.
Zijn gedrag, sja... Daar is zo niks over te zeggen. Misschien was hij wel moe, wie weet. Zelf voel ik graag een klik met de pup, dat betekend onder andere dat de pup geïnteresseerd is in mij, maar ook pups die niks met je te maken willen hebben kunnen de beste metgezellen worden, een band moet je uiteindelijk opbouwen en heb je grotendeels zelf in de hand.
Ga over een paar dagen nog eens langs, dan heb je wellicht een beter beeld van de pup en kan je beter oordelen. "

 Onze Babe was helemaal niet geïnteresseerd in ons toen we op puppybezoek gingen, en zusje Ellie wel!

Toch is nu Babe mijn trouwste vriendinnetje, altijd bij mij, en Ellie is wat meer op zichzelf.

Dat weet je inderdaad nooit helemaal goed op voorhand!

Volgende forumvraag: Commando 'hier' goed aanleren
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^