KVV of brokken? Jullie ervaren mening graag!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel s@nt@s@nt@ 3 doggies

honden foto van s@nt@

Zijn prima merken die je noemt.

honden page profiel RoosjeRoosje 3 doggies

honden foto van Roosje

"  Ik vind duck pens niet stinken,gewoon pensachtig. Ik heb soms verse biologische scharrelpens vind ik zelfs fris ruiken hahaha...Ik ben ook al gewoon aan de geur van pens en vers vlees. Die lotgering rook walgelijk,ik had meer vertrouwen in mijn neus dan mijn honden want die vinden stinkend vlees ook lekker. Toen ik die lotgering kocht waren heel veel mensen ontevreden en volgens mij was toentertijd ook een salomonellabesmetting aangetroffen in het vlees,voor de honden maakt het niet uit maar ik ben toch altijd voorzichtig met vlees.
Ik praat wel over een paar jaar terug toen ze net begonnen,misschien is het nu verandert en verbetert maar ik geef  mijn honden liever brokken dan lotgering. "

 

Jaren en jaren lang kreeg ik meldingen van bedorven lg en er is wel meer in aangetroffen dat niet had gemogen ;)

honden page profiel RoosjeRoosje 3 doggies

honden foto van Roosje

"  In de winkels  hier in de buurt wordt  vooral naturis, carnivoer en alaska verkoopt,  tenminste van wat ik zie op hun site. 
Ik ga het probe en 's morgens brokken en 's middags en 's avonds kvv. Ik wil die brokken behouden ivm  vakanties.
Hoe de jij het dan? "

 

Ik haal zelf KVV op vakantie (thuis BARFt ze). Je kan ook Renske vers op vakantie mee nemen (geen vriezer of koeling nodig), maar daar zit wel een beetje rijst en kip in elke versie.

Er is 1 versie waarbij de rijst vervangen is voor aardappel.

 

Carnivoer is een goed merk. Ik voer zelf mijn kat Carnivoer wild en mijn hond krijgt op vakantie onderandere Carnivoer wild en Carnivoer eend. De rest kunnen wij niet voeren ivm allergiën voor kip en rund (en de poes ook voor eend).

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^